276

Коце овено

преди 2 години

Това е баба ми .Тя е мъртва от три години. Ще се обеся .Това е гавра с трупът и .

275

Анонимен

преди 2 години

Платена професорка,режисиран разговор,Киро журналист,жив цирк за наивници,току виж някой ла*ни шаран клъвнал

274

Кире Харварда

преди 2 години

какво се прави на луд!? Откога пбразованието има нещо ибщо с бизнеса?! Колко от "бизнесмените" в Абсурдистан могат да си напишат името и имат IQ повече от бик!? Или пък колко от служителите са същите!? Повече от ясно е, че образование, знания, умения и начетенист са чужди понятия за "бизнеса" тук. То затова онези, които имат гореизброените отидоха там, където се ценят.....

273

Анонимен

преди 2 години

Предполагам ако едно шише се прилага като една доза хем ще има най сетне ефект, хем ще е много по лесно, хем количествата ще свършат от пет до десет пъти по бързо и няма да се чудим как и къде да ги фъргаме нейсе. Ние да не сме некое гето да фъргаме както ни падне, не фъргайте.

272

Анонимен

преди 2 години

Жената твърди че част от прекаралите ковид 19 имат проблеми с паметта и забравят. "Какво да кажем ние с гайдите." Ние не забравяме, но които забравят да си записват имената на забравящите лица, неадекватни са.

271

Бай Пешо

преди 2 години

Бабо Радке, ти ваксинира ли си твоите внучета? Аз моите деца не съм. И нямам намерение да го направя. Защото дори и да се заразят едва ли ще го забележат. Но виж ако са вакснати, може и с пневмония в някоя болница да кацнат. А колкото до това че РНК технологията е позната от 2012 година. Да така е. Разработва се от 6 години по-рано. Но изпускаш една лекичка подробност. А именно че до момента не е използвана при хората. А само при мишките, от които всички тестови екземпляри са починали.

270

Анонимен

преди 2 години

До К, средната възраст на починалите с ковид у нас е 67г. за протокола.

269

К

преди 2 години

Аматьорски театър. Много ниско ниво. А трите най-важни доказани вече факти са: 1) ваксината не намалява разпространението, препаратът е средство за индивидуална защита и затова основният аргумент, че от нашето ваксиниране зависи здравето и на другите, отпада автоматично; 2) 97% от починалите и хората в болница са на възраст над 60 г., т.е. наистина за младите и здравите ползите от ваксинирането са незначителни; 3) Омикрон се кара много по-леко от досегашните варианти и ще ги измести

268

Алекс

преди 2 години

Дошъл е момента проф.Аргирова да си остане в къщи и да помага при отглеждането на внуците.Премиерът да си потърси друг съветник по темата в по-активна възраст.

267

Ваксър-алкохолик

преди 2 години

Ваксината е като ракията. От една-две чашки не можеш да се напиеш. Трябват поне 4-5. Но на другия ден ще изтрезнееш и после пак трябва да се напиваш. Абе мъка, мъка!!

266

Анонимен

преди 2 години

Тези имат нелеката задача да убдеят неваксинираните, че ваксината работи, за да се ваксинират. В същото време трябва да убедят ваксинираните, че ваксината която са си поставили не работи, за да си сложат бустерна доза. Не им завиждам.

265

AAA

преди 2 години

нас обаче, където процентът на истинска защита, на ваксинация, е много нисък, ще се превърнем в COVID гетоТази стара и изкуфяла женица, по добре да не говори. Ясно е че лятото нищо няма да има, то не трябва да е експерт човек

264

Анонимен

преди 2 години

Омитай се Кирчо,българският народ не ти вярва.Лъжец

263

Анонимен

преди 2 години

Кой вярва на този театър.Бабата говори това,което са се разбрали и за което са и платили

262

Анонимен

преди 2 години

Да гето сме първото ромско такова на балканския полуостров до двайсет години най-много.

261

Анонимен

преди 2 години

Ако в ЕС знаеха колко прoст народ сме, нямаше да ни приемат в съюза.

260

Цгхййй

преди 2 години

Баба Радка е за пенсия да изчезва от този пост

259

Цжхййбйй

преди 2 години

Баба Радка трябва да бъде пенсионирана да не се прави на интересна а да се пенсионира

258

Анонимен

преди 2 години

До долния така си го написал на обратно, че ти сложих минус по погрешка

257

Анонимен

преди 2 години

"Германец: Виждам ви всички вас революционери антиваксъри наредени напролет с навит ръкав. Ред сълци, ред cопoли. Ще си скъсам дипломата ако не стане така." --------- ---------- ----------- -------------- -------------- Ще скъсаш ти... вестника, с който си бършеш д-то в нужника на двора на село.