21

Анонимен

преди 2 години

Кирчо НЕМА да одиш у Скопие! Чуаш ли ме? Ако искат нещо да дойдат те, на колене!

20

Анонимен

преди 2 години

Ресемейци трябва да се отърсят от сръбското влияние, а това няма как да стане без да се откажат от измислената история. Защото сърбетата са им измислили историята с една единствена цел: да не позволят да има връзки между България и тази област, да няма стремеж за обединение. В момента се сблъскваме с идеологията на Тито за териториална цялост на Югославия. Някой да каже на тия, че се борят да влязат в ЕС, а не в Югославия. Или да сменят идеологията, или да си се обединяват със Сърбия.

19

Анонимен

преди 2 години

Под европейски ценостти в РСМ разбират да се избърше всичко което е останало от вековната българска култура в тази географска област, да смени етническия произход на основателите на ВМРО, като Христо Татарчев, Даме Груев и т.н, да отрича българската Екзархия, българската мъжка гимназия в Солун ,в момента в РСМ да те страх да се наречеш българин,защото веднага ще загубиш всичко,нищо че предците им с гордостса се наричали българи! В момента т.н "северномакеднци" са превърнати от сърбите в ени чар

18

Надблюдател

преди 2 години

В духа на "Европейските" ценности, кметът на Скопие организирал ли е нов поход, ...по стъпките на Тито? Ако до 30 години не са разбрали ,какво иска България, значи няма да го разберат и в следващите 30...

17

Анонимен

преди 2 години

В духа на европейските ценности е да се спазват международните договори. Не е в духа на европейските ценности СДСМ да пише в Туитър: На Скопие не му трябва български кмет. Намерили се кои да говорят за европейски ценности - някакви второразредни сръбски комунисти.

16

Анонимен

преди 2 години

Като не им е важна историята, защо са се хванали като удавник за сламка за фалшивата история ,която е по-близо до белетристиката и фантастиката от колкото към науката. Вето на юго македонистите.България трябва да предупреди и съюзниците си,че който застава срещу интересите ни,няма да бъде разглеждан вече като съюзник, с всички произтичащи от това последици.

15

Анонимен

преди 2 години

Македония ще влезе в ЕС след обединението с България.

14

войводата

преди 2 години

Бе да има късмет Кирчо да му иде на крака на "Макето" в Скопие!!! Европейски ценности??!! Ко? не ! *** ..Да!!! Ама това ли ще обсъждат? Бе я..си е.. п...м..чина!!!

13

Некъф

преди 2 години

Не Петков да дойде, а ти ще дойдеш да се молиш нагло сърбоманско предателче!

12

Анонимен

преди 2 години

И на тия им пълнят главите с ценности.Дълг, солидарност, вяра в бъдещето, също като в комунизма

11

Анонимен

преди 2 години

За да признаят истинската история,ние трябва пръво да научим истинската история.В БГ и в подобни държави никога не се изучавало история,а се изучава пропаганда на правителството.Тя е политически удобна.Предполагам,че и там е същото.Но за да искаш нещо от друг,необходимо е пръво да започнеш от себе си.

10

Анонимен

преди 2 години

История в БГ няма ,а политическа пропаганда в учебници по история.

9

Анонимен

преди 2 години

Защо ни занимавате с тези ..... боли ме ..... кого чакал

8

Анонимен

преди 2 години

Да признават истинската история или няма подкрепа. Държава с такава изкуствена идеология не трябва да се допуска защото ще прави проблеми.

7

Анонимен

преди 2 години

в ду***а на ист.ценности.тези ги хапе главата...

6

Барселона

преди 2 години

Исках да напиша в *** на истор.ценности и цензурираха думата.Тези...не са добре...

5

Анонимен

преди 2 години

тия пак продължават да се държат като господари. чакал нашия премиер в скопие??? кандидатстваш за място в клуб или работа, звъниш и казваш, че ще си стоиш вкъщи и ще ги чакаш??

4

Анонимен

преди 2 години

Какъв Запад те гони Ватенка. Този измислен камънак е създаден от СССР и Русия. Сега на тях им се връща същото чрез Украина.

3

шуши му

преди 2 години

Т.е. македоносексуалистите да се признаят за сексуално малцинство или отделен пол и проблема се решава, по европейски.

2

Словянин

преди 2 години

Македония=Украйна=лудост. Вижда се, че Западът е ***, никакви ценности няма освен да граби. 5 века само това.