53

Чичо Гошко

преди 2 години

Аз кола нямам ! Ходя пеша . Какви облекчения ползвам?>никакви. Защо? еми ето един начин да накарате хората да пазят природата, а не нахално да им викате....''купи си ел.кола за 200 бона'' и ше ти е ок планетата...сади си картофите сам нали? хехеххе

52

Въпрос

преди 2 години

Аз като колегата по-долу да питам....като се движа с колело, защо нямам данъчни облекчения както е в доста голяма част от света( не визирам Танзания и сие.) ? Начи само ми казват как требе пазя и да не цапам...ама с нищо не ме стимулират???? Защо? А некой с 5.0 литров мотор на инвалид регистриран плаща по-малък данък от мене??????????

51

до зайо Байо

преди 2 години

Абе, зайо, това е помощ от европа- 400 млн. чисти пари, държавен грант- ама е за лъвове не за зайци. Нарича се усвояване на европомощи. Уж са за народа, но той по стар нашенски обичай ще получи пак само нулата след десетичната запетая. Продължаваме промяната. Аре.

50

nfnf

преди 2 години

До ТатулТези в парламента само....

49

nfnf

преди 2 години

До АнонименСъгласен съм с теб. Защо не се замислят батериите на е-колите колко са по-опасни ???

48

Татул

преди 2 години

Искам да попитам какъв процент от Българите могат да си купят нова електричка?

47

Анонимен

преди 2 години

Климатичните мошеници имат ли обяснение, защо точно въглеродния двуокис, който е жизнено важен за живота и за растенията на планетата е причина за изменение на климата, а не кислорода, или азота? Климата се изменя и винаги се е изменял, защо точно CO2 избраха?

46

Зайо Байо

преди 2 години

Аз се придвижвам с колело, защо с моите данъци трябва да финансирам нечия покупка на кола!?!

45

Анонимен

преди 2 години

Климатичните мошеници може да затрият Планетата по ефективно от ядрена война. Вече затриха икономика, а не си дават сметка че се бъркат в процеси управлявани от Сила за която те и представа си нямат. Планетата живее благодарение на слънчевата енергия която идва от слънцето, ветровете също имат своята роля, това са енергии пуснати в действия които работят, а климатичните мошеници искат да се намесват там. Планетата ще отговори на това грубо вмешателство като просто изчисти всичко.

44

Анонимен

преди 2 години

Зелената революция ще съсипе остатъците от икономиката на запад. За зелената икономика трябват огромни количества енергия защото трябва да се добиват кобалт, олово, силиций, литий (има ги в Русия, Европа няма), после трябват допълнителни енергии за да се погребат всичките акумулатори, вятърни перки, соларни панели които са с ниска трайност а те впрочем са нереазлагаеми, трябва да се законават в някакви ями, или хранилища и не се знае какви последици ще има за екологията.

43

Анонимен

преди 2 години

Единствените истински еко системи са живите системи- хора, животни, растения...вие искате хем да потребявате до безкрай, разрушавайки живите системи, хем да няма последствия.е, няма как да стане. никаква наука няма в това.

42

Анонимен

преди 2 години

Ако една що годе нормална електрическа кола струва 25 000 евро,колко ще са гражданите,можещи да покрият остатъка?Да не говорим след няколко години,колко ще му струва една смяна на батерии-няколко хиляди лева,не е ясно колко!

41

Анонимен

преди 2 години

Ееехххаааа всички кметове и чиновници до ниво " който се вреди" ще могат да се уредят с нови аутомобили. Сега и министерствата ще се втурнат да си сменят колитееееееее. И ще настъпе всенародно харчене на едни пари.....дет не им се знае до де са ......хахахаха

40

Анонимен

преди 2 години

Ботчетата програмистчета сън ги не лови. ИИ настъпва и местенцата им изстиват.

39

пепи

преди 2 години

До ФАКТ: Kарай каручка. Тя замърсява само с миризми :р

38

Анонимен

преди 2 години

Сега се случва точно това което се случи с dot-com инвестициите началото на 2000 - всички инвестираха в компании, и фалираха. Същото се оказа и със зелените технологии - вече никой не инвестира в тях, само ЕК и разни зелени фашисти чиновници като този се напъват с фашистки методи да налагат технически решения които са неефективни.

37

Друг програмист

преди 2 години

37, идея си нямаш какви глупости плещиш.

36

до Програмиста

преди 2 години

Изкуствения интелект , ако се развие и теб ще замени пич, ще бъдеш използван евентуално за създаването му, изтискан, изцеден и до там, после че ми надуваш тромпета на Централна Гара

35

Анонимен

преди 2 години

В Норвегия почти насила ги карат да купуват ел коли, данъците за нормална кола са ужасяващи, с нормална кола почти никъде не можеш да ходиш в града. И пак не ги купуват електричките - само 14% от колите в Норвегия са електрически, а в Европа средно са под 1%.

34

Анонимен

преди 2 години

Няма да им смяна на хората с роботи бе програмисте, драги. Само войници-роботи може да направят- непроницаеми за врага. )) Обаче евтиния труд никой няма да откаже да ползва, ако беше така- отдавна да са го направили, вместо да изнасят производства или да внасят мигранти и тути кванти. Роботизацията е изключително скъпо занимание и е приложима само в някои области- транспорт, оръжия, административен контрол и видео-забавления, лекарствени технологии. Кво ше ядеш? Скакалци пресовани? хахаха