13

Шах

преди 2 години

Възможно е ? Професоре възможно ли е аз да ти получа вам заплатата ?

12

Анонимен

преди 2 години

Може и да не протича леко навсякъде. А може пък и да протича леко на всякъде. Може и това. Може и онова. На този свят по принцип всичко е възможно. Поредното безсъдържателно исказване в дyха на общите приказки от професор, който иска да тика мнението на хората в желаната посока, без да може да се обоснове. Но нали пред името има "професор". От там нататък всяко "може пък и така да е" звучи авторитетно. И при такова кухо изказване има наглостта да говори за медицина, основана на доказателства!

11

Майстора

преди 2 години

"в Португалия и Израел е 19 000 и съответно 8253 души. Разликата е, че тези две страни са образец за ниво на ваксинация, а ние сме на 35%." >>>>>> в Израел през 2020г СЪС НУЛА ВАЦИНИРАНИ имат умрели 3300 души! В Португалия през 2020г с НУЛА ВАКСИНИРАНИ имат 6900 умрели!!! Първо, ВИЕ УБИВАТЕ ХОРАТА, а не вируса или вацинационното им състояние! Второ, и "вацинирани" пак имат много повече умрели тази година, отколкото миналата! Лъжат ни и ни манипулират безсрамно!

10

Лекар ихтиманец

преди 2 години

Защо си мислите, че собствените ви клетки да произвеждат чужд белтък е по-безопасно? Изчакайте малко! Автоимунните болести могат да накарат човек да съжалява, че е жив.

9

Анонимен

преди 2 години

Абсолютно, в ЮАР няма никакви възрастни хора, там живеят в колиби и когато някой стане на 40 години го изяждат. Така ни го представят "професорите" и плоскоглавите вярват.

8

Анонимен

преди 2 години

Леля ми я приеха в болница веднага след като разбраха ,че има ковид. Няма никакви симптоми ,но я държат насила там. Наехме адвокат. Това вече е фашизъм.

7

Анонимен

преди 2 години

Пушек и огледала, Хенри. Сценични трикове.

6

Анонимен

преди 2 години

Хора, започвайте да маркирате дървета със здрави клони.

5

Всичко

преди 2 години

Фалш и измама!

4

Анонимен

преди 2 години

Зависи от лекуващия персонал, нъл така...

3

Циркаджии

преди 2 години

От храната ли зависи?

2

Анонимен

преди 2 години

Боже, Боже, и тия хора имат дипломи!

1

Анонимен

преди 2 години

В класа на сина ни. Голямо столично училище 25% от децата са с положителен ПСР, 3 са в болница, останалите на домашно лечение, като няколко се чувстват доста зле. Нали уж тестовете осигуряваха безопасна среда за обучение, как така нито едно не засече в клада им?