111

Анонимен

преди 2 години

Русия повече няма да търпи санкции които вредят на икономиката и. Няколко високоточни хипрзвукови ракети с конвенционален зараяд по заводите Сименс, Мерцедес, Рено и толкова със санкции те на ЕС. Какво ще направят - ще наложат по жестоки санкции, колко по жестоки? А след това наред са атомните електроценрали в ЕС. Ще започне ли НАТО ядрена война с Русия? Да ги видим тогава!

110

Dimo

преди 2 години

Tva sa blifove samo. Nema voyna i procie.

109

СМЕХ....

преди 2 години

ИСЛЯМА НАПИРА КЪМ РУСИЯ И РАШКИТЕ ИСКАТ ДА СИ ОСИГУРЯТ ГЪРБА КЪМ ЕВРОПА..... ТОВА Е ПРОБЛЕМА!!---ВСИЧКИ РЕПУБЛИКИ В АЗИЯ ИСКАТ НЕЗАВИСИМОСТ!!!/Видяхте КВО става в Казахстан/

108

Анонимен

преди 2 години

Краварите ще ни скюскат с Русия и после ще гледат сейр от 10 000 километра. Нали те не граничат с Русия дреме им на шапката.

107

Глупости

преди 2 години

КОЙ Е ЛУД, ДА ВОДИ ЯДРЕНА ВОЙНА В ЕВРОПА БЕЕЕЕЕЕ.... ХАХАХААА......??????!!!!!!!!

106

Анонимен

преди 2 години

Никой не иска да побеждава Русия, опитът с унижението на Германия от ПСВ е още пред очите ни. Нещо подобно става и сега: след загубата на Студената война Русия (Путин) се опитва да ревизионира реалностите в своя полза. Но светът е отишъл толкоз напред, че тромавата мечка ояе крачи в началото на 20 век. И няма идеология под чиито крила д априютява "угнетените" маси, а си е баш полицейска диктатура, с която никой не иска да дружи, камо ли да бъде "закрилян".

105

Иван Костов

преди 2 години

С кой ще воюва Европата беее?

104

Мда

преди 2 години

До 129. Откъде накъде санкции срещу Русия? САЩ и НАТО се чудят как да подпалят републиките наоколо, после Русия виновна. Да не би Русия да е отишла до границите на САЩ да пали конфликти и цветни революции!!! А!! Кому к-Ra търси САЩ в Източна Европа!!!

103

анонимен

преди 2 години

Ами като имат толкова повече оръжие и войници какво пищят тогава срещу Русия, нещо не ми се връзва. Кой тогава иска войни и кой всъщност ще трепе наред без конкуренция? И то *** срещу Русия къде да разполагала войски в собствената си страна!?

102

Европеец

преди 2 години

Предлагам в ЕС да се въведе военен данък и да увеличим тройно военния бюджет на страните от ЕС за да сдържаме Русия.

101

анонимен

преди 2 години

В този форум или в някой друг един възторжено обясняваше как колониите на Англия и Испания били проспериращи, в противовес на Русия, но я да си спомни за Африка, Южна Америка, Индия, то такъв просперитет, че няма повече накъде. Никоя колония, както и ние всъщност, не е просперираща, с изключение на САЩ, но се смята, че са нещо като дете на Европа, особено на Англия.

100

Анонимен

преди 2 години

САЩ имат около 730 милиарда военен бюджет, ЕС около 300 милиарда - общо над 1 трилион. Русия има военен бюджет около 60 милиарда - 18 пъти по малък. САЩ и ЕС имат десетократно по-многобройна армия, десетократно повече техника, танкове, самолети, военни кораби и самолетоносачи от Русия. Въпрос: как многократно повечето войници, танкове, самолети, кораби и самолетоносачи ще воюват срещу руските хиперзвукови ракети и подводните дронова Посейдон?

99

анонимен

преди 2 години

Аз също недоумявам защо тези не отидат да се трепят срещу Путин? Сигурен съм, че ако нещо стане, първи ще се скатаят, че и синовете си ще отърват с фалшиви диагноза. Съгласен с коментара, че всяка голяма държава е станала такава с кръв и да обвиняваме само Русия е несериозно. Да напомним ли за индианците и колко за избити само във Виетнам?

98

Анонимен

преди 2 години

Тя Русия вече 8 години под сурови санкции се разпада, върна си Крим, сега поиска от НАТО да се върне в границите от 1997г и САЩ и НАТО са като наакани, а ЕС се гърчи в жестока енергийна и икономическа криза. Приятни санкции и весело разпадане на Русия.

97

Анонимен

преди 2 години

Просто трябват сериозни санкции като при Студената война и Русия сама ще се разпадне. Няма нужда от война.

96

Българин - маскара

преди 2 години

До Българин: Я колко си 'твърд'! Ама пак предлагаш да се скриеш зад нас! Я *** му го кажи лично твойто НЕ :):):) Да те видим какъв 'българин' си!

95

Анонимен

преди 2 години

Поживем - увидим

94

Българин

преди 2 години

Предлагам да кажем нашето твърно NO на Путин!

93

Анонимен

преди 2 години

Русия предложи на САЩ да изтеглят военните бази и техника на НАТО от източна Европа и да НАТО да се върне на линията от 1997г., в противен случай Русия ще изпозлва военни средства. Ген. секретарят на НАТО заяви, че съюзът е готов за война с Русия. Как мислите, дали френските, белгийските, холандските, испанските,немските и американските натовски воини ще се се втурнат като лъвове с голи гърди напред срещу руските ракети, или някои други натовски воини ще излязат с гърдите си срещу руските ракети (щото за сега НАТО освен голи гърди, няма какво друго да предложи срещу руските ракети)?

92

Анонимен

преди 2 години

. . . . в които се твърди, че Русия е страна. . . . . а каква да е бе *** - фарс, гъба, риба, камък? Неуката Нела философства политически! И да преписвате не можете! Най смущаващо е изречението на Путин - какво е света без Русия, не заслужаващ живот! Преведено ако Русия я няма, няма смисъл от света т.е. всичко по дяволите със или без война! Да той не е демократ, но не и комунист, но е готов на всичко вече! Това, че поляците имат вродена омраза към руснаците трябва да е ясно на всички и защо!