20

Анонимен

преди 2 години

Четете ли какво пишете? Коя е тази Галина?

19

Анонимен

преди 2 години

"Спонтанно пистолета гръмнал няколко пъти и то в хора.... Не е ли малко нагъл тоя Болдуин?" ---> не... други хора от екипа също са имали инцидент с пистолет който стрелял "спонтанно" няколко дни по-рано. Тогава обаче не е имало бойни патрони вътре. В дена на смъртта пък, 7 оператора напуснали заради лошите/опасните условия на работа. Така е то - къщи за милиони, лукс пред камерите на журналистите а снимачните площадки с мизерни условя.

18

Съдията Дред

преди 2 години

До Оберщурмбанфюрер .... тия с "подобен нолидж" са разбрали ФАКТИТЕ . Артист Алек държал В РЪКАТА СИ пистолет насочен срещу оператора за заснемане на кадър от филма , ПИСТОЛЕТЪТ ГРЪМВА ... оператора е убит от куршума ..... КОЙ ЛИ Е ВИНОВЕН ? а) Алек Болдуин б) комшията ти Танас с) Обершрумбанфедера от сайта на днес.бг ? ТИ как мислиш ? Нужен ли е някакъв "нолидж" за да стане ясно че "много добрия актьор" Алек е поредния с парички и влияние който търси начини да отърве наказанието ?

17

зАз

преди 2 години

Някой сериозно му е "вдигнал мерника" за нещо устройвайки това убийство на сценичната пощадка! Уви, това е края на кариерата му! Ще трябва да се радва ако не го вкарат в затвора.

16

Оберщурмбанфюрер

преди 2 години

Не съм адвокат на Алек Болдуин - много добър актьор, между другото - но като чета мненията, оставам с впечатлението, че някои от участниците в дискусията са въвлечени в следствието и затова имат подобен нолидж, за да обвиняват ПРЕДИ официалното разследване да е приключило. Толкоз по въпроса.

15

Петров

преди 2 години

както пееше пандизчията Кондьо - Мъни, мъни, мъни живота е пари

14

ЧИТАТЕЛ

преди 2 години

Сега му поискали телефона?Вероятно разследването е планирано да завърши в 23в.

13

Анонимен

преди 2 години

Защо изобщо е насочил оръжие в колегите си?! Така не се прави никога!

12

Анонимен

преди 2 години

Ама как е възможно да държиш в ръце уж реквизитен пистолет и даже да му натиснеш спуска случайно Че то всеки треторазряден филм с най-утепани артисти използва такива пистолети. А тоя не само уж използвал реквизитен пистолет, но и той се оказал нереквизитен, че и уцелил мацката досмъртно. Най-вероятно му е била любовница и го е заплашвала, та и намерил цаката. Но не сме наивници да вярваме, че се е случило случайно.

11

Бай Джон

преди 2 години

До до Бай .... само това ли ти спуснаха като опорка тази седмица ? ТикТок , гледал завалийката .... хахах .

10

Спонтанен пищов

преди 2 години

Стрелбата не е била спонтанна, а превода.

9

Анонимен

преди 2 години

На тоя по физиономията му личи, че е виновен, най-вероятно става дума за любовен триъгълник или неуредени финанси.

8

Анонимен

преди 2 години

Кравара в затвора .Трябва за си кух да не провериш пистолета . Това изглежда умилено убийство.

7

до Бай

преди 2 години

ти не гледаш ли Тик ток бее, да видиш че китайската храна не се подлага на термична обработка за да се пести енергия и да се ограничи въглеродният отпечатък

6

Анонимен

преди 2 години

Богатото холивудско артистче лъже и се опитва да се измъкне със скъпи адвокати. Стигна дотам, че да твърди, че пистолетът гръмнал сам, той не бил дърпал спусъка, макар експерти да показаха, че това е невъзможно за този пистолет. Не бил виновен?! Та той е бил продуцент, той е отговорен за наетите хора и за условията за снимане

5

Бай Джон

преди 2 години

За американска кокошка - няма прошка . За Алек с милиони - няма закони. .... Щом ЦРУ успяха да докажат че вируса в Ухан възникнал спонтанно ,след като прилеп изял змия а китайка изяпа тоя прилеп, хрупкаво изпечен и полят със соев сос / бааго и вирус дето държи на термична обработка ..... та колко им е на американското правосъдие да докажат че Алек не е натискал спусъка . Дяволът е бил. ALM - Alec Live Matters ...

4

Бум..

преди 2 години

Петя, как един изстрел може да стане "спонтанно"?

3

БЕЛ

преди 2 години

Изземам е нещо в множествено число, изземам имущество, изземам вещи, в случая по-правилно е КОНФИСКУВАМ. Напълно безплатен урок, който иска - да се учи.

2

Иван

преди 2 години

На вниманието на село равно поле може да не ми нава дружината на жамал през Лилия 14 водисе раследване все още

1

Анонимен

преди 2 години

Американски закони.Тоя си щъка навън като произвел изстрел срещу жена и я убил.Вместо твърда 30 ка го разследват .За едни може други ги разследват .Законите като тука едно към едно имал ли кинти или известен нямаш никви проблеми