517

Анонимен

преди 2 години

Какво ли точно пие тоя т. нар. "доктор" Симидчиев, че му е така ЧЕРВЕН НОСА ???

516

Анонимен

преди 2 години

Далаверата е яка с тока, някой блажат, другите го духаме. Протестират за зелен сертификат

515

Азармо

преди 2 години

До 2ри, 8ми, 123ти?Сашо Симидчиев ще ти отговори, когато (ако) прочете някъде из нета ;) После аргументирано с подсмивка ще предложи оцветена графика по темата. Базирана на статистики и "изключително точни" данни... Впрочем, предвидени са около 8 игли.

514

Ха!!!!!

преди 2 години

Туй с "по-лекото изкарване и по приятната смърт" е последната гола кукичка която подхвърлиха на шараните, след толкова лъжливи уверения и след това извъртания. Но шараните пак я захапаха. За какво "по-леко" може да става дума след изтичането на двата месеца действие на вкараните антитела? А имунинитет доказано не се създава! През два месеца ли ще си вкарват антитела? За да развият автоимунни заболявания ли? Висок процент антитела е състояние на болест и организма е в шок. Колко ли ще издържи?

513

Умен и красив

преди 2 години

Само псевдоумните не разбраха, че ще ги карат да си бият ваксини докато ония от горе не решат да спрат ковида и да го заменят с нещо друго. Вирус има, но с тези ваксини се правят пари, много пари. А псевдоумните се гордеят във фейсбук, че са си го набили 2-3 пъти, а не осъзнават, че се превръщат в едно послушно стадо. И подигравателно се присмиват на противниците на този цирк с подмятания от сорта на ей чипираха ме и пр. Пилците се броят на есен. Но вие до есента ще сте с пета доза бустер.

512

Анонимен

преди 2 години

Изключително интересни статии са написани в сайта "Народ.бг" , ще се втрещите от написаното, няма никаква промяна, никаква

511

Анонимен

преди 2 години

Колко ЧАСА трае имунния отговор!?Що е клинично състояние?Що е здраве и има ли то почва у нас?

510

...

преди 2 години

Според Мангъров проблем е че ваксинираните ходят свободно и заразяват. И предлага и неваксинираните да го правят - добра логика. Казва че и двете групи заразяват, но това не значи еднакво. Ваксините не са панацея, но на Мангъров му липсва елементарна логика.

509

Анонимен

преди 2 години

Иска ми се,диспута на работната група по спора около ваксите,да е публичен,но не подставен,прекъсван или ръководен от пиари шушнещи в нечии слушалки,и да не е една срещата.Защото времето няма да стигне,рекламите ще вървят,на някой ще му прилошее,на друг няма да му работи микрофона....Ще видим как медицинската наука, вече е религия, или май СЕКТАНСТВО.

508

2ри, 8ми, 123ти?

преди 2 години

Доктор Симидчиев дали може да ми отговори на единствения въпрос, който ме вълнува? А именно: на кой точно бустер ще се преборим с пандемията и ще се върнем към нормалния живот? Просто искам да знам, за да си правя планове.

507

Анонимен

преди 2 години

Виждам, че ваксърите боравите уверено с данни и проценти, които (внимание!) сте прочели в платените псевдомедии или сте чули "по телевизора". И всичко това с чистата и трогателна вяра на две годишен мушморок в Дядо Коледа. Разбира се, абсолютно е невъзможно да има лоши хора, които да ви подават грешни данни, въз основа на които да си правите неверни изводи!

506

До Анонимен 544

преди 2 години

защо да се осигуряват тогава???

505

Анонимен

преди 2 години

Ако се чувстваш здрав,това е фалшиво усещане.Ако си болен, по-добре тръгвай бавно към гробищата.

504

Анонимен

преди 2 години

Нима преди 2019 не изминахме,не умирахме,не боледувахме,или не ЗДРАВЕЕХМЕ!?Сега имаш право да боледуваш само от една болест,а протокола на твоето лечение е "божа работа".Той се бори но не издържа.....на нашето лечение....

503

ToPhD

преди 2 години

Моля намерете и гледайте документалният филм на HBO ,, Престъплението на века'' за Фарма мафията и всички схеми с политици, лъжи на репортери, реклами, манипулации и много загубени животи за съжаление, поради алчност. Всички хора, събития и доказателства са реални, така че няма две мнения и подозрения. Ще ви се доповръща гарантирано от лъжите и пропагандата. 1984-та предполагам, че сте я чели, събудете се, че ще е късно после! ГъзГлаваЗатрива!

502

Анонимен

преди 2 години

До 544____ стигнем ли до болница всички си плащаме.По един или друг начин.Какви каси балнуваш.

501

Анонимен

преди 2 години

А сега ако си жив си преносител.По - добре не шавай.

500

Гиб Мелсън

преди 2 години

Продължение: Съответно било общоприето ако лекаря поддържа хигиена и дрехите с които оперира пациентите си са чисти и по тях няма следи от засъхнала кръв от предишни операции, това означавало, че лекаря е неопитен и не става и затова пациентите избягвали такива лекари да ги оперират. Така е било общоприето тогава в Англия.

499

Гиб Мелсън

преди 2 години

Сега е общоприето на Запад всички да се ваксинират и да имат сертификати. Общоприето е тези, които не се ваксинират да бъдат сочени с пръст и наказвани под една или друга форма. Преди много години на Запад, в Англия например е било общоприето лекарите, които правят операции на пациенти да не поддържат никаква хигиена. Така е било общоприето. Колкото дрехите на лекаря били по-мръсни от засъхнала и непочистена кръв толкова повече доверие имали пациентите към лекаря.Това означавало, че е опитен

498

до 530

преди 2 години

Не мога да разбера иронията ви за Бил Гейтс при положение, че той е част от Световния икономически форум и има черно на бяло негови изказвания на видеозаписи за намаляване на населението чрез "ваксини". Защо вие троловете не попишете с такава ирония и за връзките на м-р Харвард и Редника със Сорос, или за вас това е тема табу. Защо не попишете и за това как така едно лице, никому незвестно, с купени фалшиви гледания от Индия на няколко рекламни клипа в Ютуб без нито един коментар става премиер.