170

Анонимен

преди 2 години

ахахахахахахахахахахахахахахаххахахахаахха

169

Анонимен

преди 2 години

Хора, без значение от ваксинационния ви статус - видимо е, че ни въртят на шиш и това няма нищо общо с нашето здраве. Всички сме под ножа, а краят не му се вижда. Какви още лъжи ще ни чуят ушите, може само да спекулираме, въпреки че голяма част впоследствие се оказва вярна. Въпросът, който все по-често трябва да започнем да си задаваме - колко още време ще позволяваме тези издевателства? Направиха ни на маймуни без грам да успеят да опазят здравето ни - нито с ваксина, нито без, нито никак..

168

До 182

преди 2 години

Вицът ти продължава - събуждаш се с тръбата в гърлото и си мислиш, ех да беше вярно.

167

Анонимен

преди 2 години

Виц. Седи си един ваксър след 10 бустър.Чеше се с 5тата ръка по 8то ухо, и си повтаря сигурен съм че постъпвам правилно.

166

Ford

преди 2 години

До Буз 178, От много време го приказвам това, но няма чуваемост.

165

Реалист

преди 2 години

Дали не е срамно да си се скрил в мазето и заключил с три катинара от страх от вируса и ваксините? Не се ваксинират, защото са излъгани и са изпаднали в страх и паника. Никога не е късно да си признае човек - запомнете - всички ще изядем дебелия, ако не се обединим и спрем вируса!

164

Анонимен

преди 2 години

Цитат: " У нас хората с бустерна доза вече са почти 500 000 " >> По-точно до вчера 16 януари 2022 година са 502666. В такъв случай правилното е да се каже над 500000, а не почти 500000.

163

Буз

преди 2 години

Не е срамно да си се набол вече - излъгали са те - страх, паника, познати. Никога не е късно да си признае човек - запомнете - всички ще изядем дебелия ако не се обединим и ги изметем!

162

Г-н Кринкъл

преди 2 години

Да ви *** и сертификата....Как сте роби и затворници! Даже и ваксинирани.

161

Тея копаят дъното

преди 2 години

Ваксините не работят , мерките не работят , маските са неефективни ....освен да ти докарат белодробна емболия....толкова страшна настинка...досега не срещало човечеството....

160

Анонимен

преди 2 години

Вече открито си признаха, че двете първоначални ваксини не работят, та веднага предложиха бустер. Но и бустера не проработи, даже стана още по-зле и вече подхванаха 4-та, че и 5-та доза, докато имунната система на хората не се спихне окончателно. Какво мислите се случва след толкова много ваксини за по-малко от година? Ако престанете да се движите, мускулите ви ще атрофират. С имунната система се случва същото.

159

Анонимен

преди 2 години

Стига сте лъгали и подвеждали хората! Тези сертификати не са за пътуване! На тях изрично пише, че това не е документ за пътуване. С него можеш да влезеш на всички затворени обществени места в ЕС, но не важи пред граничните власти. А там се иска най-често ПСР тест. Недейте да бъркате едното с другото, когато стане въпрос за пътуване!

158

Анонимен

преди 2 години

До До 164/167 Ооооох. Тук имаме и експерти по Право на ЕС. Най-малко с титла на професори, сигурен съм. Между другото, терористите също ли имат право на "свободно движение в ЕС" и ЕС съществува ли, ако такива биват ограничавани?

157

Анонимен

преди 2 години

Фашисти в действие!

156

Aнонимен

преди 2 години

Какви 9месеца,като ефикасността я намали ха на 3месеца

155

Aнонимен

преди 2 години

То и негативния тест е 50 на 50 верен, щом за влизане в България искат да се направи чак след 72ч, защото считат, че тогава ще излезе положителен, ако си заразен

154

niki

преди 2 години

Честито, ще се боцкате и участвате в експериментални серуми на всеки 9 месеца.

153

До 164

преди 2 години

Няма нужда. ЕС напрактика е нелигитимен в момента, защото съществува в нарушение на основополагащия си принцип: "Свободно движение на хора, стоки и капитали". Това тепърва ще има юридически последствия, но така или иначе ЕС в момента не съществува.

152

Още една конспирация

преди 2 години

Този сертификат не им дава сигурност при пътуване, ама въобще. Ако им беше за сигурност щяха да изискват само негативен тест, защото по-сигурно от това няма ! Няма как един ваксиниран, който не се тества и може да бъде зарозоносител, да бъде по-малка заплаха от неваксиниран, но негативно тестван !!

151

Aнонимен

преди 2 години

Засега все още е пожелателна