434

Анонимен

преди 2 години

До До 489/491 Типичния опит за отклоняването на вниманието от себе си. Не вървиш.

433

До 489

преди 2 години

От отговорност бягат производителите на ваксините - всеки, който си я слага се подписва, че няма да им търси отговорност нали така?

432

Анонимен

преди 2 години

Както и да го въртим, както и да го сучим, в цял свят има една непогрешима статистика. Броят на умрелите, накрая винаги е равен на броят на родените. С рекорди, без рекорди всички хора по света ще умрат. С ваксини, без ваксини, с по хиляда бустера, все тая. Всички до един ще умрем. От там нататък, всеки да си решава как ще живее.

431

Анонимен

преди 2 години

До 487 "всички ще умрем." Това ли успяхте да измислите за "обяснение" на пълното ви незачитане на човешкия живот? Защо ли не ме учудва: в страна в която всеки е готов да прецака другия, за да изкара "нЕкой лев", и в която на спазващите правилата се гледа като на "балъци", не е чудно, че бягате от отговорност за резултатите от собствените ви действия.

430

Учуден

преди 2 години

Някой вижда ли превенция на случващото се?

429

До 486

преди 2 години

Така е. На антиваксърите не им пука за умрелите без ваксина, а на ваксърите не им пука за умрелите от ваксина и правилно, защото всички ще умрем.

428

Анонимен

преди 2 години

До К А останалите 96 ще влязат в болниците, от тях половината в интензивните и от тях половината ще се преселят в антиваксърския рай. Иначе поводи за притеснения няма, де. Българите отдавна показват, че са напълно безчувствени към смъртта на сънародниците им. За тях всичко е един голям "Биг Брадър".

427

Българската статисти

преди 2 години

А пък по избирателните списъци сме осем милиона.

426

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 480 "Изобщо какво ги касае темата, след като те са напълно защитени?" А дали ги касае, ако болниците спрат регулярния прием и влезем в локдаун, как мислиш?

425

Анонимен

преди 2 години

Затриват ни точно кукловодите! Последното преброяване е рапорт за изпълнение на план Ран-Ът. На територията трябва да живеят 4 милиона и половина. За това години наред, въпреки високата смъртност в страната и ниската раждаемост, никакви мерки за предотвратяване на демографската катастрофа не се предприемаха. Никакви! Даже ни уверявха, че вносът на работна ръка е по-изгоден!

424

До 473

преди 2 години

Ха, Германец. Да питам, от другата тема, ти от къде взе 0.00000162% вероятност да умре човек от ваксината?

423

Анонимен

преди 2 години

Ми хубаво! И пак не мога да разбера, защо най-ваксинираните са най-възторжени и престорено притеснени от този рекорд? Изобщо какво ги касае темата, след като те са напълно защитени?

422

Анонимен

преди 2 години

нито веднъж нае видях облечени в скафандри, лекари, медицински сестри, санитари и шофьори на линейки! За 2 години подобни картинки не им попаднах, а имам съседи на хемодиализа, всяка седмица пристигат линейки да ги возят и извозвят или някой дигнал кръвно и температура-пристига линейка, от нея слиза небрежна току що завършила докторица, и носи маската като сутиен. Щото е адси притеснена от коронавируса.

421

Анонимен

преди 2 години

България е на първо място в света по смъртност от Ковид в момента. По данни на самото правителство починалите при управлението на Радев и после на Петков тази есен са с 10 000 души от починалите от Ковид при Борисов през 2020 г.

420

Ваксин Фанатиков

преди 2 години

Ковид психопатите от седмия ден са във възторг

419

Анонимен

преди 2 години

Това ли е промяната? Големите държавници ги е страх да взимат важни решения, да не им се обиди народа. От такива ли да се чакат реформи

418

Анонимен

преди 2 години

Какви кукловоди бе? На нас кукловоди не ни трябват, ние и сами може да се затрием. Справка - последното преброяване.По последни данни - първи по смъртност в света (като процент). Ние ли сме най-тъпите? Срам!

417

Анонимен

преди 2 години

До ПРОСТО КИРО То планът е така направен, че да се стигне до затваряне едва когато коня е отишъл у рЯката. Първо увеличиха на хартия интензивните легла от 800 (колкото беше в предния план) до 1200 (не става ясно откъде са се взели лекарите за тия допълнителни 400 легла), а сега буквално връщат хора, за да не постъпват в болница.

416

Германец

преди 2 години

"ЕДИНСТВЕННО ОБЕЗСПОКОЯВАЩО ЗА ВАКСЪРИТЕ Е, ЧЕ ДНЕС ИМА 2121 НОВОЗАБОЛЕЛИ ВАКСИНИРАНИ, ПРИ ПОЧТИ 2 000 000 С ПЪЛНА ВАКСА." -- 0,1% шанс да дам положителен тест като ваксиниран трябва да ме обезпокоява? Нямахте ли един друг любим наратив антиваксърите, че положителен тест не означава болен? Или викаш за ваксинирани това не важи. За тях тестът се равнява на некролог? Клоуни :)

415

Анонимен

преди 2 години

До Ками Не е изкривена. Може да са и част от случаите през уикенда, но пак е рекорд.