414

ПРОСТО КИРО

преди 2 години

ПОВЕЧЕ УМРЕЛИ, ПОВЕЧЕ СВОБОДНИ ИНТЕНЗИВНИ ЛЕГЛА И НИКАКВИ ЗАТВАРЯНИЯ НА ЗАВЕДЕНИЯТА! ТОВА ИМ Е ЗАМИСЪЛА НА ПРАВИТЕЛСТВОТО С НОВИЯ ПЛАН. ДА ПРЕИЗПЪЛНИМ ПЛАНА ДРУГАРИ!

413

Геноцид

преди 2 години

Радев, защо сега не раздаде по още един медал на онези специалисти, които ни докараха дотук?

412

Анонимен

преди 2 години

До доцент МангъровБ*си сезонния грип дето продължава 2 години вече

411

истината

преди 2 години

Този рисков план на управляващите да вземат мерки срещу разпространението на ковид , след като запълнят интензивните легла, ще струва още много човешки животи. Няма място за пиар, експерименти и показване на мускули , когато става въпрос за човешки животи. Отговорност за лошо управление на ковид криза и висока смъртност е на управляващите , а не на не ваксинираните. Ваксините не предпазват достатъчно и % на не ваксинираните е висок това са факти ,мерките трябва да бъдат съобразени с тях.

410

Ками

преди 2 години

Информацията е много изкривена. Това са случаите от понеделник и голяма част от събота и неделя. Съотношението ваксинирани/неваксинирани заразени реално не е такава, но няма и как да се отчете, просто защото неваксинираните се тестват и със и без симптоми, за да се сдобият със сертификат, а ваксинираните не се тестват, защото вече си имат такъв. Ваксинираните се тестват само ако искат болнични, или се притесняват, че може да им се наложи да влязат в болница.

409

Анонимен

преди 2 години

Нали знаете как се казват тези които се навеждат за да ги таковат платено.

408

Анонимен

преди 2 години

ДАННИТЕ НЕ СА ТОЛКОВА ОБЕЗПОКОЯВАЩИ СПРЯМО ПО-РАНШНИТЕ31.03.21 - 5176 НОВОЗАБОЛЕЛИ, 05.04.21 - 10649 В БОЛНИЦИ, 09.04.21 - 813 В ИНТЕНЗИВНИ ОТДЕЛЕНИЯ, 20.04.21 - 217 ПОЧИНАЛИ. А НЯМАШЕ ВАКСИНИ - ДО 20.04.21 - 645486 БОЦНАТИ. ЕДИНСТВЕННО ОБЕЗСПОКОЯВАЩО ЗА ВАКСЪРИТЕ Е, ЧЕ ДНЕС ИМА 2121 НОВОЗАБОЛЕЛИ ВАКСИНИРАНИ, ПРИ ПОЧТИ 2 000 000 С ПЪЛНА ВАКСА.

407

Анонимен

преди 2 години

Кочко плащат на тези които защитават ваксините тук и по други сайтова? За еин приятел питам?

406

Погребален агент

преди 2 години

До Вторник е :) То пък щото останалите дни не чупим рекордите.

405

доцент Мангъров

преди 2 години

Сезонен грип. Ще мине до пролетта. Пийте чай с аспирин и ще се оправите. Е, някои сухи съчки ще изгорят.

404

Анонимен

преди 2 години

Румен Радев е регистрирал вече 20 погрбални агенции на свое име, това обяснява защо не взима никакви мерки срещу епидемията!

403

Вторник е :)

преди 2 години

Любимият ден на паникьора Виктор Николаев и тайфата бозаещи от измамата агитатори.

402

Анонимен

преди 2 години

Радев, какво стана, нали нямаше вирус?

401

Анонимен

преди 2 години

До Канева В нашия не чак толкова малък екип нямаме нито един неваксиниран. Някои са и с бустерна доза. Омикрона мина и зарази няколко човека, но масова зараза нямаше, а те си го изкараха на практика като си седяха в къщи и си работеха оттам. Обаче този екип е в Германия.

400

Сарси

преди 2 години

Не мога да разбера тези хора какво се мотаят. Трябваше досега да са се заразили поне два пъти. Започнах да се изтощавам. С ваксините се преборих лесно, само с упоритостта им не мога. Нямам сили вече за следващата гръцка буква. Ще омикроня каквото мога и чао.

399

Анонимен

преди 2 години

ваксърите са сериозно увредени техен проблем

398

антиваксер

преди 2 години

Важното е че акцоите на Байонтех са пак у червено немчугите са в потрес и са подивели да насилват хората да са ваксат аз съм чист цели 3 години такъв ще бъда и следващите 30 жив и здрав а мбого от ваксата тук няма да са живи тогава.

397

Анонимен

преди 2 години

до аз-ът ти понеже си голям отворко ходи си сложи12387654 бустер и мирясай

396

аз-ът

преди 2 години

Българина е уникален т*пак. Най-висока смъртност, *** кат мухи, ама Г#ню е убеден, че Бил Гейтс е задрапал точна за к#рливия му г ъз. Понеже много знаете, много разбирате затова *** по болниците и по пътищата. Щото не сте в състояние едно правило да спазвате. И после се чудите защо сте 850 000 по-малко. Ами с манталитета ви е учудващо, че и толкова сте оставили. Баси д*жилите сте, трябва ви се забрани да имате деца.

395

Анонимен

преди 2 години

Целият свят се управлява от някакви смешни кукловоди, решили да се правят на велики.