20

ДДРОнег

преди 2 години

До Анонимен 27__На русофил, отгледан с болшевишка пропаганда, трудно ще се обяснява тази истина !!!

19

Анонимен

преди 2 години

До Ми Всъщност, ако САЩ не бяха се включили във ВСВ срещу Хитлер и не бяха изпратили на СССР десетки хиляди танкове и самолети, историята щеше да е съвсем друга.

18

Анонимен

преди 2 години

Да,ама как се видяха на...ни пак всички русофили начело с Прасимир Каратурчанов.Сега е лесно,ама се изпокрихте като мишки в началото на Путиновия блъф.Америка трябва да направи многооо сериозна чистка сред медиите,политиците,историците и тн.Тая съветска простория не може да продължава вече над 30г.

17

sofeto

преди 2 години

Пожелавам на сите БГ рашолюбци-близци "по *** Путина" и *** да го обгрижват постоянно!

16

СС

преди 2 години

Нашите папагали даже не знаят какво има в базите на американците и затова нямало страшно да ама Руското разузнаване знае какво има и затова реват да си махат нещата от България и Румъния....Ще ни отнесат като куцо пиле домат....И ще кажат сори ама да не сте ги оставяли да се разполагат на вашата територия...

15

МП

преди 2 години

Пряка заплаха няма но при дори ограничен конфликт НАТО Русия върху България и Румъния ще се излеят бомбите.Америка е далеко но базите и са у нас.Ще стане така че като се ритат атовете ще пострадат магаретата.

14

dakotabg

преди 2 години

Раша струпал над 140 000 войници,НАТО с 8 000 + наши 1 000....Сигурно,ще им сервират закуската

13

Анонимен

преди 2 години

ОЩЕ ПО ОБИДНО Е ПОВЕДЕНИЕТО НА САЩ , ЧРЕЗ КОЗЯК ДИРЕКТНО СВЕЖДАТ ЗАПОВЕДИТЕ

12

Анонимен

преди 2 години

Абе Гяуров,Русия не си Мисли,тя е силов играч а мухи като нас най добре да ни си вадят Чорките когато Слоновете си ги мерят!

11

от русия

преди 2 години

пияните мyжицu винаги са заплаха. Добре ,че сме в НАТО иначе и при нас щяха да пробват кримски сценарии. Това ми го каза под секрет кака Мара от Женския пазар ама ми каза че Бургас и Варна щели да проведат референдум за присъединяване към Крим. Нема да им се получи на пияните мужици. Отивам да се напием на пук на тех

10

Ми

преди 2 години

той и един друг ефрейтор преди години си е мислел, че може да използва сила срещу Русия. Да припомня ли какво му се случи?

9

Анонимен

преди 2 години

Поведението ви към мен е обидно, казала наглата муха, на този, който я шльопна с мухобойката.

8

Гяуров

преди 2 години

Е ако си в мексико и пиеш коктейл ква заплаха -аиде по сериозно , черно море е пьлно с кораби и фрегати на разни натовци ако се задумкат с руските каде отиват варна бургас

7

до Валерiй Береза

преди 2 години

Валерiй Береза, ти си истински украински патриот. С такива като теб нашето психическо здраве ще отбележи високи стойности и ще пребори всякакви омикрони.

6

И

преди 2 години

тая американска п0дл0га се пъне да изкара някой долар или длъжност от Херо!

5

Анонимен

преди 2 години

Ефрейтор Гяуров ще нападаме ли Русия и с какво?

4

Валерiй Береза

преди 2 години

Ние украинците от с. Кривина обаче НИКОГА няма да се предададем! Който му е мил животецът, нека опита да навлезе в наше село, пардон в Украйна!

3

Валерiй Береза

преди 2 години

Украйна има нужда от качествено оръжие и от смел пълководец. Начело с нашия Президент Росен Плевнелиев сама ще даде отпор на кремълската агресия и ще и пречупи гръбнака!

2

До 1 Валерiй Береза

преди 2 години

И лак ще стане това , че несващам. Руснаците ще я прегазят като дизел цинкова кофа

1

Анонимен

преди 2 години

Е нема за това руснаците постоянно говорят в новините за България и Румъния