9

ха ха

преди 2 години

А, как са леглата в Левуново и Кокорево ? :)))))

8

Анонимен

преди 2 години

95легла за цяла област, ама вие се подигравате с народа. Нормално е да се запълнят като са малко

7

Монетка

преди 2 години

До До 3 Не му се вярва за монетката на бузката на Кунчев и си мисли че е провокация от антиваксър.... ама си беше самата истина, ако не му се вярва да прегледа в нова плей записа от предаването здравей България от днес 26.01.2022 мисля че около 06:30 Виктор се майтапеше че маската му мирисала на джоб пълен с монети .... и повториха случката с видеото няколко пъти ... :-)))))

6

Анонимен

преди 2 години

На никого не му е приятно да лежи в болница, в мизерни условия, без контакт с близките си, да го преглеждат 2х дневно в скафандри, да не може да диша, инжекции, кислород, изследвания.....хоспитализираните са тежко болни хора, с двустранни птевмонии и на кислород. Не ви ли е срам да ги унижавате и обиждате, че били хипохондрици. Вие душа нямате ли? Що за чудовище може да пише така!

5

До 3

преди 2 години

Народът е много глупав. Виж 3 и не се чуди!

4

Анонимен

преди 2 години

Болни ли са на практика заелите леглата, или за всеки случай са там да си лекуват хипохондрията? Поне малко темпеартура нямат ли, сърбеж, лош сън, пъпки?

3

Магнитко Х-Мен

преди 2 години

Мислех че е майтап това с залепването на монети на бустерираните, ама се видя че Кунчев-бустера, вчера като излизаше от срещата с журналистите, като си махна маската на входа, имаше залепнала монета на бузата, бързо я махна ама си се видя ясно. Сутринта в сутрешния блок по Нова ТВ 2 към 6:25 2 пъти го повториха на видео :-) Явно е станал много намагнетизиран от многото бустери ... Може да се снима като Магнито в някоя следваща версия на Х-мен :-))))

2

Анонимен

преди 2 години

Неваксинираните пак задръстиха болниците.

1

Анонимен

преди 2 години

И какво ни интересува нас нормалните и здравите това?