111

Анонимен

преди 2 години

Леле тия направо са за обесване,гледах клипът с починалата женица.Бог да я прости жената.

110

Анонимен

преди 2 години

Аз не мога да разбера - изгонихте Лекарите и сестрите - прочее, всички от тях отидоха на Запад (в русия и китай няма емигрирали, за сведение), сега ревете пак срещу тези, които са ОСТАНАЛИ ТУК! Свиквайте, да ви лекуват ритнитопковците (те са ДОБРЕ ПЛАТЕНИ) и ПЛЕЙМЕЙТКИТЕ ИМ )у наше село им викат мyрвентии!)

109

Анонимен

преди 2 години

Потресаващи! Грозни! Долни!Извинявай мило дете! :( Извинявай, че има такива хора!

108

niki

преди 2 години

Сигурно не е било ковид и то кой да се занимава, като не им се плаща като за ковид пациент

107

Анонимен

преди 2 години

Уволнение на мига за такива!Ама на мига,даже това си е бездействие и е за съд за причиняване на смърт по невнимание.

106

Нали гоните лекарите

преди 2 години

8000 euro на месец за РИТНИТОПКОВЕЦ - а вие, роби на труда, работете, работете, работете ангария...превивайте гръб! Нагайката и камшикът ще плющят до сетния ви дъх!----- В "Ботев" явно наистина са развързали ударно кесията за пролетта и ще гонят място в Европа. Поне така говорят сумите, хвърлени по новото попълнение Мохамед Брахими. Пловдивчани са платили 120 000 лева трансферна сума на закъсалия Пирин за правата на дясното крило. Отделно са му разписали тлъста заплата от 8000 евро на месец.

105

Анонимен

преди 2 години

спешните медици са претоварени от разглеждане на ФейсБог

104

До браво

преди 2 години

Е, за това си тръгват насинени! Какво не разбра?!

103

Край

преди 2 години

На видеото се вижда тотална неадекватност на момичето то рецепцията. Интересно е кой е снимал. Толкова хладнокръвно да снимаш някой как умира пред очите на детето си. Нямам думи - побъркаха се тези хора.Когато майка умре така е трагедия - без значени е са осигуровки, етноси, държава и пр.

102

анонимен

преди 2 години

мърльовци

101

до доктор браво

преди 2 години

"Тоя" умрелия, който е жена и майка на дете, едва ли ще каже колко осигуровки е платил, но ти кажи в коя болница работиш и с коя ръка си дърбиш кафето докато ти умират пациентите?

100

Анонимен

преди 2 години

Продължавахме промяната...

99

Ден пореден

преди 2 години

С любезното съдействие на госпожа министър- аптекар Сербезова и ПП

98

браво

преди 2 години

! Нормално е да не пратят екип на бърза помощ след като при всяко посещение си тръгват насинени . Нали мнозинството подкрепяте подобна реципрочност, пък сега ревете срещу лекарите. Тоя да каже колко осигуровки е платил и тогава да реве

97

Анонимен

преди 2 години

Те ветеринарите повече разбират и знаят как да луекуват защото животните немогат да говорят за да им кажат какво ги боли. А тези уж са човешки доктори а оставиха жената да умре и да остави сираче. Нямали каскета да се самосезира и да потърси отговорност от безотговорното поведение на Врачанските убиици. Или той не чете новини него го интересуват пачките.

96

!!

преди 2 години

Спешното сигурно има 1 доктор и една сестра, които точно в този момент са спасявали някой друг. Няма как един човек да е на 2 места едновременно. Ако бяха тръгнали да спасяват тази, другия щеше да умре.

95

Ямболски цървул

преди 2 години

Лекари ли????? Не-ЛЕШОЯДИ! БОККККЛУCU ДОЛHU!!!!!

94

Анонимен

преди 2 години

A защо не писахте , че медицинското лице на рецепцията е гледала умно с кафе в ръка, докато жената е умирала в ръцете на детето си. Не е повикала помощ, не е сигнализирала на лекар или сестра, не е предприела никакви действия да помогне на хората, които от 1 час чакат в болницата, в която тя организира приема! Промяната продължава! За мен той е просто Киро!

93

...

преди 2 години

Всички отговорни от въпросното спешно вкл и директора на болницата незабавно уволнение и съд до дупка, до затвор. Знам, че това няма да върне жената, но поне от тука на татък другите ще внимават.

92

Лекар

преди 2 години

Ако е карала ковид, лошо. Независимо как си прекарал ковид, до три месеца след това има риск от съдови проблеми, които водят я до инфаркт на миокарда, инсулт или бте