72

No comment

преди 2 години

И се казва местна бира не домашна. Неграмотен драскач

71

Сата НАТО

преди 2 години

поляната, къра, овчарника, фризера и тн ----///----- Няма такива квартали в София.

70

Анонимен

преди 2 години

София е най противното село което можеше да направят столица в цяла Европа! Затова повечето кореняци са от квартали с аристократичното име поляната, къра, овчарника, фризера и тн. И 1000 години да се водят столица ще продължават да са си диви ***! Затова и всички *** от другите населени места толкова се тикат там, някак си им е по присърце селото отколкото града!

69

Анонимен

преди 2 години

Не знам, ама ние 6 души кореняци от София миналата година емигрирахме във Виена. Така са и повечето ни приятелски семейства от София. Не знам на кого би му харесвал стандарта на живот в София, трябва да идва пт някое много мизерно място.

68

Анонимен

преди 2 години

Ако се вземат предвид доходите , София е най-скъпият град в Европа сигурно ....

67

Роко Скиавоне

преди 2 години

И в Будапеща и в Прага съм живял и не съм спирал да обикалвм ресторантите беле по евтино от при нас.Повече ме притеснява факта ,че София е на първо място по най замърсен въздух

66

Кико

преди 2 години

Все пак имаме основание- Пример завършил Харвард!

65

ceci_

преди 2 години

За сметка на това единствената и съответно на първо място по количество фекални маси, предимно кучешки по тротуарите и градинките.

64

Анонимен

преди 2 години

За сметка на това пък е с най-ниски заплати.

63

До 74 - заемите

преди 2 години

Разбирам те напълно, споко не помагам на който иска, а на който заслужава. Тези, които искат им хвърлям една петдесетолевка да имат за храна за седмицата и като ми звъннат повторно им казвам - "като ми върнеш миналата ще ти дам нова, инак те уча да бъдеш слаб". Според мен това е правилния метод за да се предпазиш от отхапване на ръката след подаден пръст. На клошарите същото храна и дрехи - пари не. Ако разбираха от пари нямаше да са клошари. Успех пичага, виж кво е слънце навън излизам с кучето

62

Филмара

преди 2 години

Приех да ме наричат филмара :) Но съм и съвсем здраво стъпил на земята човек. Тук един харчи в най-лошия случай 600 лева на месец, ама се оказа, че издържа и останалата част от родата, после с с почти три хиляди лева чиста заплата имал три апартамента, от които оставали 1-2 к :) може и аз да съм в някакъв филм. Но почти 3 к заплата отдавна не е кой-знае какво и в никакъв случай няма как да купиш три апартамента с нея. Ако са наследствени е друго. Но здраве да е и все пак преосмисли ценностите.

61

Анонимен

преди 2 години

До До 71 - марковия Аз само коментирах това, което си написал. Ако не те интересуват няма да даваш примери за несъществени неща. Дрехите не са важни (генерално), но финансите, включително и за дрехите са важни. Аз не бих си дал парите на клошар, а да си харчиш парите за КАЧЕСТВЕНИ неща не е суета, а тъсене на максимума от живота. Такива ми ти работи. Това кой какво харесва у тях си нека си остане там. Не би трябвало да е предмет на разговори.

60

До 71 - марковия

преди 2 години

Отдавна не се вълнувам от дрехи, давам просто елементарни примери за лежерен живот. Да си купя поло за 200лв докато пенсионер живее с 400 на месец е чиста суета и евтин начин на мислене на дете, който не мога да си позволя(но не финансово). Предпочитам да ги дам тия пари на някой клошар. Нали помниш: по дрехите посрещат по ума изпращат. Драги сънародници носете си скъпите дрехи, ама не забравяйте, че на мен най ми харесвате когато сте голи по парфюм, а всичко останало са игрички за пред децата.

59

123

преди 2 години

До Програмиста по долу, съпорт съм на няколко фирми в провинцията, потдържам ви софта, че таксите ви гонят вече 50 евро на ча за кол съпорт с, а на място не идвате и всички реват...Отделно получавам поне по три презентации седмично от вашите търговци на място, в прованса идват , да си продават ERP-тата и маркетинговите измислици като накрайници, така че ако не са чуждите проекти сте втасали отвсякъде.....

58

Анонимен

преди 2 години

До 60 "Дори и в малко по-скъпите магазини в моловете като Celio тениска, риза плюс панталон са под 150лв. Маратонки - 2 чифта адидас 150лв" Виж сега, не ме разбирай погрешно, аз одобрявам модела ти и начина ти на мислене, но просто тия цени .... Целио не са качествени дрехи. Това е "мол-марка". Качествена дреха от среден клас е нещо от типа на Лакост. Само дето едно тяхно поло е 200 + лева. Ако пазаруваш от западен онлайн магазин може и за 100-120, но по-малко - трудно.

57

От 64

преди 2 години

Мииии, аз нямам деца, само жена, вече сме стари, ама си живеем дваматазаплатите са ни предостатъчни и стигат за всичко! Мисли му ти, филмарче!

56

Анонимен

преди 2 години

До До 64 . "Ми кой те е карал да се жениш и правиш деца!" защото това е най-хубавото в живота, семейство деца и т.н. Иначе за какво работим, за едните дюнери?

55

До 64 - филмара

преди 2 години

Споко приятел взимам почти 3к нето заплата и имам 3 апартамента в Младост. Имам си и жена. Автомобил защо нямам няма да ти обяснявам гледам какви са национално-икономическите, а не личните ми интереси. Пък и вече всеки трети е таксиджия. Плащам сметките на родителите си, а отскоро и на баба си и пак ми остават по 1-2к. Когато човек живее мислейки за другите винаги живее в охолство. И с втора употреба дрехи пак ще съм по-красиво облечен от царя. Успех с детето, сигурно е забавно!

54

Б.Рашков

преди 2 години

Аз пък взех,че си намерих богаата жена с цели 19 имота! Освен,че е хубава,оказа се..много имотна! Но това не е въпрос на късмет,а на умения от моя страна- обаяние,чар,дар слово,личице- ала тип Майкъл Дъглас, искрящи сини очички...Тя тая работа не става ей тъй...щракаш с пръсти..и от небо падат 19 имотя,требе майсторлък за туй нещо..

53

Анонимен

преди 2 години

Бах го сравняват София с Ню Йорк. Средната заплата в Ню Йорк сега я погледнах е 66000 долара годишно или 5500 долара месечно, което е 9410лв на месец. Тук било 42.24% от цената за живот там, тоест 9410*0.4224 = 3974.78лв БИ СЛЕДВАЛО да е средната заплата тук. Или семейство с едно дете би следвало да е със среден месечен доход около 8000лв. Айде да се сравняваме не само по цени а и по доходи. Щото тук средната заплата е 1400лв което ама ИЗОБЩО не се доближава до 3974.78лв!