148

Човек за реализации

преди 2 години

Хора които твърдят , че човек не може да се промени, всъщност лъжат нарочно !

147

Анонимен

преди 2 години

Скоро като излезе истината наяве, тук плюещите срещу Русия, първи ще се молите Русия за трети път да ни спасява от нашето марионетно правителство на дълбоката с-атанинска държава

146

Анонимен

преди 2 години

До ..., ми ти какво очакваш, погледни че авангарда им е от 18-19 годишни новобранци, кой луд командир ще изпрати в челните редици млади новобранци и то след 3-4 седмици учение ??? тотална некомпетентност, че си и надписали техниката със Z та да може всеки с мобилен телефон да ги снима и праща с геолокация и посока на придвижване, ама нема такава неграмотност

145

РР

преди 2 години

Руските медии още в първия ден от войната обявиха,че Херсон е паднал. На четвъртия също. На всички ни е ясно,че това се случва след използване на вакуумни бомби и тежка артилерия. Тази артилерия започна да се използва след провала на двудневната воина. Само диктатор е способен да избива цивилни умишлено и преднамерено. Омразата към путинска русия нараства ден след ден.

144

Анонимен

преди 2 години

Нищо не са избирали, както и ние

143

до 171

преди 2 години

Питаш защо ли? Ами защото са си избрали американски мъпет за президент. Също като наш ПPОСТ КИРЧО тук за министър председател.

142

...

преди 2 години

Даже и движението им в колона е неадекватно. За да се предпазят от евентуални удари от дрон или артилерия в колоната машините трябва да са на разстояние поне 150 метра една от друга, а те се движат като улуави една след друга. Така един дрон като удари 5-6 машини отиват зян вместо една. Пълен потрес. Даже американските коментатори казват, че не са очаквали подобни грешки. Мисля, че руското командване саботира Путин.

141

Анонимен

преди 2 години

Българският народ ще разбере, че трябва сам да се денацифицира или ще получи денацификация отвън, натам отиват нещата. Да се фръцкат разни кирчовци, соломончета, борисовци и други натовски изтpивaлки е едно нещо, а като почнат да пристигат непосилните сметки е друго. Евтиният петрол и газ за ес свърши.

140

Анонимен

преди 2 години

Заради Зления всичко става в чрвено. По вина на евро.гейците които го лъжеха че ще му помогнат С какво му помагат с ковчези ли. Заразди един клоун милиони хора страдат. За какъв се има зеления за много силен и умен ли. Нито е силен нито е умен скрил сее в подземието и сменява памперс след памперс. Омазал сее до ушите и смърди. Хванат ли го не искам никой да е на негово място. Ще стане най големият комик на плантата. Тази война можеше да не се проведе ако този имаше акъл.

139

Анонимен

преди 2 години

За дълбоко заблудените от лъжливите медии, Русия спечели, а в момента залавя престъпниците на фашистката престъпна мафия на Хазария и Зеленски

138

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 159, къде да евакуира Киев бе тооолуп совецки, Киев е град с над 4 млн население, къде да ходат тия хора, цел живот са си градили дом създавали, и накрая един луд в Кремъл им уништожава всичко, защо? защото така му е кеф, а другите били "наркомани" и "нацита", военен трибунал за тоя кремълски разбойник

137

Анонимен

преди 2 години

И да е паднал градът, и да са паднали други градове - нищо няма да научим от българските пропагандни медии. Та кой нормален човек още се информира от тях?

136

1

преди 2 години

Не дразнете братушките, че ще се сдобият с Украйнската дрога и тогава наистина ще стане страшно

135

Байтин

преди 2 години

Ей, дано са ви дали пари за нови клавиатури, че има е*хте мамата последните дни. Крайно противно е взимаш смешни пари срещу задължение да наричаш някого "окупатор", "нацист", "***" и всичките тъпни дето ви снасят сутрин. От едната страна на кофликта ще има сираци, вдовици и т.н., от другата ще гладуват истински. И всичките са хора, но страданието не е важно за вас. Взимайте си стишките и следете промоциите! ****ти простия народ!

134

Анонимен

преди 2 години

До Herr Muller Измишльотини. Преди да започнат рашките всичко, предварително са го премислили, включително и последиците. Не ставай смешен, а попрочети малко и др. сайтове..

133

Анонимен

преди 2 години

Украйна до няколко седмици няма да я има ...Никога вече не могат да си съживят инфраструктурата !

132

Гледна точка

преди 2 години

До 155. Ами да, точно това ще се случва навсякъде.

131

Анонимен

преди 2 години

Нацистките укри да се предават докато могат !Зеленски е за обесване на Майдана - измират мирни граждани заради този наркоман !

130

Анонимен

преди 2 години

Мачът отдавна е свирен. Резултатите и класирането са въпрос на време. Да аплодираш за минал мач е смехория.

129

Анонимен

преди 2 години

Утре ще има наваляни руски трупове по улицата на Херсон. Тогава да видим какви глупости ще бълвате от Масква и Кремъл?