15

Анонимен

преди 2 години

40-49 години, това са родените в периода 1972-1981 години, които когато дойде реставрацията на капитализма през 1989 година, нямаха и 18 години и мозъците им бяха промити колко добре щяло да се живее в светлото капиталистическо бъдеще. Сега в това светло бъдеще, не могат да си връщат кредитите.

14

Анонимен

преди 2 години

С 500-600 лева нетна заплата, какъвто е масовия случай в България, как да си плащат кредитите?

13

Каракольо

преди 2 години

Ще рече наборите между 70-та и 80-та ....съветски продукт ,който не дава плод. Същите висят по форумите и носталгично реват за Расиискя федерация и се радват на това как едни други хора са лишени от тяхната свобода, суверинитет и тнт ,тези т у ж е ци си мислят ,че като путин дойде в бг ще им даде тенекиена значка наречена медал ,ала истината е ,че те ще тръгнат с едни други колони към сибир.

12

до 11

преди 2 години

Мързи ги, бре... Мързи ги да работят, по-лесно е да въртят геврека на баничарката за 2-3000лв. в София и да няма никакъв труд, сравним със селския. Иначе си прав- по селата земите пустеят, къщите са зарязани. Добре че са ИТ спецовете, та да се населят по селата. После ракийката до откат и така. Но има и нещо друго- 95% от просрочените задължения са бързи кредити с абсурдни лихви. Защото бачкаторът е в сивия сектор и не може да вземе кредит с 4% лихва от банка и взима бърз такъв с 60% лихва.

11

Анонимен

преди 2 години

Какви хора са тези дето зарязаха двуетажни къщи по селата продадоха си животните зарязаха си градините и отидоха в градовете да взимат кредити и да немогат да ги връщат. Дали тези така наречени хора имат някой в главите си. Аз като по балама нито си зарязах къщата нито си продадох животните нито си зарязах градината. В момента съм презадоволен със всичко. Защото обработвам земята гледам животни и не се осланям на някой да ми продава ГМО храни. Все съм мислел че има пр..ост народ ама чак толкова.

10

Анонимен

преди 2 години

Затворете бързите кредити, те са смърт за хорат с тези непосилни надбавки, хората затъват. Не може да предлагаш нещо което хората не разбират. Направили едни фалшиви калкулатори, теглиш толкова връщаш толкова, но никъде не се вижда, че тази сума е още по две. Рекет над хората подкрепен от държавата. Навсякъде трябва да има крайната сума която трябва да бъде плататена, а не само тази на главницата. Като вземаш нещо всеки обявява крайната сума, а не как се сформира в отделни колонки.

9

Асан

преди 2 години

Вземам 5 милиона от ББР оборотни :)))

8

Анонимен

преди 2 години

Ами ако ви лъже.Не е ли глупаво да си държиш големи суми в къщи.При един пожар или земетръс ще изгуби всичко.И вие си мислите,че някой ви вярва.Г лупак синти Санчо.Свободата вече не е това,което беше а е свободия.

7

Анонимен

преди 2 години

Ха, пропагандната машина ми трие коментарите, защото попитах :С колко пъти щели да се вдигнат цените на имотите?Защо така бе цензори, нещо лошо ли казах?Скапани МИЛИЦИОНЕРИ.

6

Анонимен

преди 2 години

Хората просто усещат,че лихвата ще се вдига и бързат да покрият възможност най-малкия си заем.Почти 500 хиляди за 30 години загубиха домовете си безвъзвратно,защото прокуратурата бездейства а съдебната система е корумпирана.Има хора които са осъдени да плащат без дори да знаят.Има и мошеници с бели якички подпомагани от Адвокати,вещи лица и не рядко от съдий,и такива,които се специализираха,чрез фиктивни фирми да ограбват хората.А властите се правят на разсеяни.Вратичките в законите позволяват.

5

Анонимен

преди 2 години

Всички вече сме длъжници. Парите за компенсациите за бизнеса откъде според вас ги взимат? Налагат санкции на Русия, дигат се още цените на горивата и отново компенсации.

4

Анонимен

преди 2 години

Моят дядо е на 98 години, и има над 800 000 хиляди спестявания, държи си в сейф зад картината на Ленин в неговата стая. На няколко пъти се опитах да го отворя,ама не става. Каза, че когато той прецени, ще ни каже паролата.

3

Анонимен

преди 2 години

А само да попитам как са цените на имотите и колко стотин процента ще поскъпнат тази година,защото имам един познат броки който няма сделка от началото на годината и вече привършва спестяванията, та ревеше че щял да емигрира. Я да чуем панелните инвеститори.

2

Анонимен

преди 2 години

Между 40-49г са най-много инсултите и инфарктите

1

Анонимен

преди 2 години

пр0стите бачкатори са винаги на прага на самоубийство и тайно завиждат на 40-49 годишните които още живеят с мама. еврейска пропаганда е туй че безделниците са лоши, за да печелят еврейна от балъците