142

Анонимен

преди 2 години

Зеленски изглежда много доволен. Постигнал е целта.

141

Анонимен

преди 2 години

Не случайно всичко се случва точно сега. Не е случайна и появата на короната. Идва царят. Знаем, кой е истинският спасител - Христос. Но скоро ще дойде антихристът и ще се провъзгласи като цар и спасител след огромните разрухи.

140

Анонимен

преди 2 години

Аз пак не мога да разбера истинската причина за всичко това. Загубите в света са огромни. Тук се крие нещо повече. И кога се случи войната, след като короната тръгна да залязва. И Бил Гейтс съобщи, че ще има скоро нов, по-различен и че този път трябва да се справим за 6 месеца. Познайте как ще се справим. С обща ваксинация. Искали всички държави, включително Русия и Китай да се съгласят с това. Да подпишат общ световен договор със световната здравна организация.

139

Анонимен

преди 2 години

Двама владимировци с голямо его и малки чушлета се опитват да подпалят целия свят

138

Анонимен

преди 2 години

Тоз иска да запали целия свят. Само като му слушам изказванията пред американски, британски и европейски институции. Се замислям дали само Путин е *** в цялата история.

137

Георги

преди 2 години

Каквото му напишат от америка, това чете.. все пак е актьор

136

Анонимен

преди 2 години

Всеки ден ли ще кряка този. Като настъпена жаба е.

135

ПУТИН удари СССР

преди 2 години

За четвърти път обсебен от масови убиици нападна Русия/ Славяно болгарская//Първи я нападна НАполеон.. Цел убииства на десетки хиляди родени във франция мъже.Втори я нападна ЛЕНИН владимир Улянов .. ПОдставения на власт евреин ЙОсифчо Джугашфили и компания избиха десетки милиони елитни наши мъже ,жени деца в Русия и СССР, трети я нападна псевдо ерейчето АДолф Гитлер .. четвъртия ПУТИН Владимир.. вижте досието на този..

134

Анонимен

преди 2 години

Този е луд. Ще докара войната в цяла Европа.

133

Анонимен

преди 2 години

Кой му пиши през два часа тези глупости не зная. *** си беше и *** си остана.

132

Анонимен

преди 2 години

Като гръмнат атомните бомби в Украйна на 400-500 километра от вас и като дойде радиацията, да не мислите, че сте в безопасност в Чалгария? Бягайте далеч от войната.

131

РУСИЯ

преди 2 години

Зеленски нужно говорит на РУСКОМ ЯЗИКЕ ..Украйна напали наркомани from USA Ползуют спец наркотики за обемно проникающие обсебления в том числе на ПУТИН .. Благодаря Путин/опасной наркоман начали самая наглая диверсия против Русия в том числе против Украйна /самая руская республика в СССР..ПУТИН и его соучастники ПСЕВДО ЕВРЕИ как Гитлер,ЙОСИФ ДЖУГАШФИЛИ и...

130

Анонимен

преди 2 години

Не беше много отдавна когато артистично плака публично.

129

Анонимен

преди 2 години

При прокси войните винаги са засегнати и съседните държави. Например, войната във Виетнам прераства във Камбоджанската война. Затова ако имате възможност се евакуирайте от Чалгария, преди да ви бомбардират с обеднен уран и тактическо ядрено оръжие и преди да ви напръскат с агент Ориндж и ***.

128

Пич

преди 2 години

Дойдох тук, защото имах нужда да чуя сутрешния блок на Зельо. Липсваше ми просто. Както почнаха да ми липсват сутрешните статистики за ковида.

127

Анонимен

преди 2 години

Украйна е проски дръжавата за войната между САЩ и Русия. Наливане на милиарди в Украйна за демокрация = да не може от 30 години да влезне в ЕС, къде ли са били набивани тези пари. И макс да го изядем и ние заради държавата имала 1 гражданска война на нейна територия и разпалила десетки други.https://youtube/watch?v=6DXDU48RHLU

126

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 167Гледам видеа и чета новини и от двете страни! И пак не си рзабрал нещо. Това със Зеленски не е фейк, а са хакнали въпросната украйнска телевизия и са пуснали "новината" като течащ текст. Та заповядай отново.

125

Руските убийци ...

преди 2 години

...да не идват изобщо в България , ще ....

124

Анонимен

преди 2 години

Посредствено актьорче на което господарите са поръчали безкрайни моноспектакли. Всеки ден му пращат по факса или по вайбера, де да знам, готови речи и послушко дава всичко от себе си да звучи драматично и героично.

123

Анонимен

преди 2 години

https://youtube/watch?v=JrMiSQAGOS4 2015 е клипа.Които иска да го гледа, които иска да гледа БТВ и НОВА като крава