43

Анонимен

преди 2 години

Да Украинците са военните престъпници, а Путин е цвете не мирисано. На руснаци дето не им харесва в Украйна да си ходят в Русия. Това, че не ти харесва в една страна не ти дава право да крадеш територия от нея, още по-малко да взривяваш болници и училища! Путин е за гилотина!

42

Анонимен

преди 2 години

ЗА АЛЯСКУ * ЗА РОДИНУ * ВПЕРД * СЛАВА РОССИЯ

41

toti

преди 2 години

Абе тоя Путин е като ,,слънце''за Украйна,с своите лъчи/ракети/,той освети/разруши/домовете/душите/ на милиони мирни хора ,но защо не се видя нито едно Руско знаме???

40

НАГЛО И ГАДНО ДЖУДЖЕ

преди 2 години

АБСОЛЮТЕН УБИЕЦ!!!!!!

39

Възмутен от наглост

преди 2 години

Това е наглост. Крадецът вика-дръжте крадеца. Най-големият военнопрестъпник след Хитлер и Сталин говори за военни престъпления. Явно в Кремъл има прекалено много огледала и Путин вече е почнал отвсякъде да вижда военнопрестъпници. Да прогониш повече от 3 милиона майки и деца,да разрушиш домове,училища,детски градини,болници - тове е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ. Да изнудваш света - това е престъпление. Станах сталинист - има човек-има проблем, няма човек-няма проблем. Само това ще кажа за проблемите на Русия.

38

Анонимен

преди 2 години

Подкрепяме протеста но сме на работа. Долу Фашизма свобода на народа. Звучи като клише но работи. Искаме мир, не на войната. И най лошия мир е по добър от войната.

37

Анонимен

преди 2 години

Макрон да беше видял как фашисти бият италианец в метрото. Но той не пътува там особено ако няма ЗС. Не ми се говори за макрон. Те се обаждат да отбият номера. Да спят спокойно но всъщност не търсят мир и ставащото не ги интересува. Двулични са.

36

Анонимен

преди 2 години

Утре в 10:30 на протест против войната! Нека не разрешаваме на байдън да заличи милиони!

35

Анонимен

преди 2 години

До колегата по долу руснаците да напуснели, но къде да отидат в Полша или направо във Версай, при цялото ми уважение .

34

Анонимен

преди 2 години

Първоначално корпуса на фашистите в мариопул е бил 60 000 въоръжени до зъби но са останали една четвърт. Те са щели да нападнат донбаските народни републики на 25 срещу 26 но руснаците ги изпревариха с един ден като поеха риска Запада да ги нарича агресор. Това което виждам е че Донецк и Луганск се бият храбро и заслужават свободата си. Слава на ДНР и на ЛНР. Господ да ги благослови че се опитват да ни избавят от фашистите които са най голямото зло на света. Поклон на Луганск и Донецк.П обеда.

33

Анонимен

преди 2 години

Фарона с тениската със свастика на месомелачката. И подръжниците му тримата от запаса. Надявам се веднъж за винаги всеки руснак да се гордее с победата над нацизма и хитлеризма

32

Анонимен

преди 2 години

За да няма военни престъпления, руссските окупационни войски трябва да излезнат извън територията на Украйна. Тогава ще е по-спокойно. Колко е трудно да се проумее това? Колко му трябва на Путин да спре бомбардировките? Никой не отговаря пред него, той има начин да върне войниците обратно.

31

Анонимен

преди 2 години

Zакривай

30

Анонимен

преди 2 години

Закривай

29

Анонимен

преди 2 години

Мариупол е постоянно бомбардиран. Това е руския мир. Където руския ботуш мине, няма да има свобода. И всички гледат да се защитят от нападнатия град - и нормални хора, и военни. А часовника тиктака. И със всеки изминал ден живота на руснаците става по-сив. А часовника тиктака. И идват още подкрепления за защита на Мариупол .

28

Анонимен

преди 2 години

Официално: военната министърка на Германия е казала, че възможностите за оръжейни доставки към Украйна са изчерпани.

27

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 34 Стига с тия американски професори бе русофилски пииидал смотан.

26

ха-ха-ха

преди 2 години

Убиецът обвинява жертвата си в убийството.

25

Анонимен

преди 2 години

Напишете в ютуб "Против аргументов не поспоришь" и вижте това видео, обяснява много неща. При това е от американски професор, анализатор, който едва ли може някой да обвини в пристрастия към Русия.

24

Анонимен

преди 2 години

В Мариопул са заклещени 15 хиляди укри, от върлите нацита. Свършили са храната, а скоро и мунициите. Падне ли Мариопул - пада и Одеса, защото освободените от там 25 хиляди руски войски ще прегазят Николаев, а в Одеса почти няма редовни военни. Да пуснеш мародери с Калашников срещу редовна войска - вие се сещайте кой ще бъде смачкан.