74

Ангелина

преди 2 години

За какъв "резил" говори този жалък сноб ,който е превърнал и детето си в същото мекотело ,без достойнство ,за да има само власт и пари!!!Нека такива ,като теб бъдат задържани по същия начин ,като Иванчева и тогава ще разберат ,какво представлява "СЪВРЕМЕННА ГИЛОТИНА"!!!А,иначе дори и децата на независимите от ГЕРБ и компания хора в тази държава знаят ,че тази клика участва в престъпни действия от всякакъв характер ,заедно с техните лакеи- ЧУДОВИЩА!!!

73

Анонимен

преди 2 години

Тази оценка може да я даде българин не някой си друг

72

Ей от тези

преди 2 години

Счупените ме е страх. Те ще продадат и майка си , и баща си , за да се наредят не на каква да е софра, а при най - ядливите. И синчето му с проправени пътеки до тях. Ама дали не объркаха посоката. Сега ги е яд и тъпчат де кого срещнат , пред себе си. Видяхте ли го как се беше озъбило отрочето му на Ал ...гаааа ...фари. . Дере се пред Боковите порти , мило му е за бащицата на мутрите. Наредил се да го пази, че гладни ще умрат с немощните си интелектуални възможности. Да ги поживи Господ !

71

Сигурно

преди 2 години

...и Франция стана за резил като разследваше И ОСЪДИ САРКОЗИ? А? ПЪЛНИ ГЛ.У.ПОСТИ ГОВОРИТЕ, АЛГАФАРИ!!!

70

А бе

преди 2 години

"АРКАД" ЗАЩО НА ВАС НЕ ВИ РАЗДАДОХА ДЖИПОВЕ?!? ЧЕРПЯТ КАТО С БОНБОНКИ.

69

nimportequi

преди 2 години

Може и да взимат показания и от Мата Хари като анонимен свидетел...

68

Анонимен

преди 2 години

Тоя сирийски бежанец защо не коментира положението в родината си,а е тръгнал тука акъл да раздава.И защо се позволява на чужденци да се "изхождат" по наши въпроси.Не забелязвате ли,че в последните години е пълно с евреи,арменци,араби,турци,руснаци и американци да се опитват да влияят на България.Защо им позволяваме подобно вмешателство.Народе,събуди се!!!

67

Франция

преди 2 години

и Австрия също станаха за смях пред цял свят с безкомпромисното си отношение към корупционните изпълнения на Саркози и Курц! Преди време се смяха и на Италия че осъди за корупция бившия премиер и приятел на ББ Силвио Берлускони! Изолцо голям смях пада Ал Гафур прав си!

66

Ангелина

преди 2 години

До 1Мисля ,че всички замесени в "мръсни поръчки" от всякакъв характер от ГЕРБ и техните придворни лакеи ,трябва да бъдат задържани по същия начин ,като Иванчева....,за да разберат ,какво е "Съвременна ГИЛОТИНА"!!!Алгафари къде беше ти тогава и себеподобните ,като теб?!Дори и терористите ,не са арестувани по този начин ,като Иванчева....

65

гражданин

преди 2 години

който смятаче б.б е коромпиран да си напише името и адреса пък после да го доказва в съда . има ли мераклии

64

ПроСоТо

преди 2 години

обаче кривоустатакучка продължава да буди у мен нечестиви мисли....Некой знае ли кой я дръсти тая ?

63

ПроСоТо

преди 2 години

кой тоз "Ал Гафари" бре?..Нящо като "Ал Кайиида" ?..."Ал Лах"?!...Що стая тука бре?!

62

Щирлиц

преди 2 години

Гологлавото чудо на шоу програмите какво мисли по този въпрос?

61

Спасов

преди 2 години

Тоя защо не си гледа тъпите и прости шоута, който са само за *** или безмозъчни твари...?

60

идиоти

преди 2 години

Слави Василев, син на гнусния комунист Вадил Василев защо го каните, той ни е ясен, знаем какво говори, нищо ново не очакваме. Голям резил е Простото Кире и министър Дамаджан.

59

Ангелина

преди 2 години

Алгафари ,единственият ,който стана за резил си ти....и така си възпитал и сина си - същото жалко мекотело за власт и пари ,като теб!

58

Баце чакаме те

преди 2 години

Мисля, че е време бате буцо - да се връща и да оправя дьржавата която - божковистите счупиха

57

Анонимен

преди 2 години

По голям резил от това България да се управлява от мутра сикаджия, няма. Страната се нареди за всичко на последните места.

56

Няма значение

преди 2 години

Няма как да се излагаме пред целия свят, след като целия свят знае че тези хора са корумпирани. Да не забравяме че все пак български депутат е санкциониран по Магнитски. Независимо от политическите пристрастия, не мисля че има човек в БГ който вярва че Божков може да скрие над 550млн без знанието и съгласието на държавата, това е невъзможно!

55

Пътнико

преди 2 години

Щом е станал за смях този Алгафари, нека да се смени името, както го направиха турците през възродителния процес. Той все още не е говорител на българите, за да говори в множествено число. Аз не съм станал за смях, г-н Нидале. За смях станаха тези от Герб !