77

АЗЛК

преди 2 години

Макетата бяха на европейско и играха добре там,сега отстраниха и Италия. Браво на тях. А нашите калтаци от 19 гостувания нямат една победа!!!Отделно най-големите ни клубни отбори са в катастрофално състояние. И на фона на всичко Перуци си дава оценка шессс?!Да излезе тоя нагъл пияница пред хората и да обясни защо при съседите се получават нещата, а при нас е ***!

76

Анонимен

преди 2 години

И да паднем и да бием, пак ще се напием! С Перуката напред!

75

Анонимен

преди 2 години

Да бяха пуснали жените си....щяха да имат по-голям шанс

74

Анонимен

преди 2 години

Скоро ще видите истинското лице на БГ футбола след като се изправи срещу третия отбор на Хърватска.

73

Анонимен

преди 2 години

Талантливите и мислещи Българи напуснаха България в последните 12 години.Тук са мафиотите,вързкарите и тези които не са имали възможност или смелост да мигрират.Няма как да имаме силен отбор.А тези ,които се раждат в чужбина все по-рядко ще играят за БГ.Освен това Ясен вече е ясен на конкурентите.Погледнетв Македония и вижте как играе и ще се досетите каква е разликата.

72

Анонимен

преди 2 години

*** народ - слаба държава - скапани спортити

71

Анонимен

преди 2 години

Играта ни е хаотична, на приливи и отливи. Да погледат малко видео как играят други отбори и да си извадят поука. Една Германия може да сменя темпото както си иска, да задържа топката. Ако може някой да ги зинимава теоретично. Не може да се тича гламаво 90 минути като муха без глава. Късите бързи изненадващи пасове не ги умеем.

70

Анонимен

преди 2 години

България е тръгнала от 12 години в посока ,която се нарича самоунищожение.Премиера Ви избран от вас беше чист и доказан мафиот.Президента на БФС алкохолик и наркоман,който взима подкупи за да остави мафията да прави каквото си иска.Представетв си какво се случи преди Бойко да напусне.Той даде на футболните собственици по над 60 милиона евро.Как може да се дават наши пари и насреща нищо.Да са взели бедни деца таланти да тренират безплатно и да получават стипендии с тези пари?Поделиха ги

69

Анонимен

преди 2 години

Като имате олигархия във футбола,която има за задача да пере пари,тя няма интерес от школи,а сделки с футболисти от чужбина за да се изпере каквото може.Какво очаквате.В школите на големите отбори има фиктивни хора,които взимат подкупи от родителите за да играят определени деца и така се потискат и след отказват истинските таланти.Добре е че се появиха малки школи,които правят нещо,но това е малко.Боби даже затвори 150 от тях.Да Ви е честито.

68

Анонимен

преди 2 години

И Барбито да дойде все тая. Мат'ряла е същият. Пропадането на нац. отбор започна от тяхното поколение. През 2004-та се класирахме за европейското благодарение на Балъков - последният играещ от "дрийм тиЙма",тогава на 38 години. След отказа му да отиде на финалите в Португалия последва провал! Между другото наскоро в едно интервю Краси каза,че не е трябвало да се отказва и съжалява,ама искал да даде път на младите.

67

Анонимен

преди 2 години

С мафията на Боби Михайлов е същото като с мафията на Бойко Борисов.Шепа мафиоти управляват ,за да може шепа олигарси да си въртят далаверите.Държавата има нужда от промяна.Първо Гешев в затвора и всички след него.Отборите в България имат една основна цел и тя е пране на пари на Руски и Български олигарси.

66

Зашеметяващ футбол

преди 2 години

Българи- юнациДухляци.на ..Фандаци....наПутаци....

65

Анонимен

преди 2 години

браво яска изпълни намерението си още с първият мач каза че ще играете за резултати е получи се само че с хърватска трябва да си носите две кощници защото в едната този път ще бъде малко за да се поберат поредните резултати

64

бай Стамат

преди 2 години

За какъв цикъл питате? На когото не му харесва да ходи пеш!

63

бай Ставри

преди 2 години

А плешльо от Сливен, ще обяви, че БФС, само осигурява билети и хотел

62

Щирлиц

преди 2 години

Продължават напред!Къде е това "напред"?Ами при майсторите по татуиране,и чалготеките.

61

кмето

преди 2 години

Тези смешнници и Лихтенщайн ще ги бият без проблем, и изобщо за какво ни занимават с този тотално провален отрасъл от така наречения бг спорт.

60

Да

преди 2 години

Мисля, че е време рицарите на кръглата маса (а.к.а. БФС) сами да си тръгнат и да го видим Бербо. Едно е сигурно, по-зле няма как да е. Вкопали сме се на дъното, ама при бобсъна можем и ядрото да стигнем

59

дилбер танас

преди 2 години

Тия катарците ,приличаха на случайно събран сбирщайн от Шекер махала, Факултета , Селяметя,и Токай-Ихто , но дори и тях не можахме да бием. От 42г, гледам и се интересувам от футбол но такива нещастници на терена не съм виждал.

58

Божинката

преди 2 години

Да паднеш от Катар е същото като да не паднеш, но да паднеш.