48

Анонимен

преди 2 години

вие и тека бяхте в недружествени страни тази година нема за вас рус тур а може и газ и ви е ще склоните глава чок тарикати

47

Браво!

преди 2 години

А у нас, кога???? Като се почне от шпионското гнездо в Камчия и се свърши с апартаментите на всички раши сти. Последните придобиват имоти у нас САМО чрез РЕГИСТРИРАНА тук ФИРМА! Значи са имоти на бизнесмени/търговски дружества. Така е, наистина. Но за това се искат топки, като чешките.

46

Анонимен

преди 2 години

Нека и нашата държава да последва този пример , например с руzzкия комплекс на Камчия , със сигурност агентурен център действащ срещу България!

45

Анонимен

преди 2 години

До Зайо Байо Примера ти не отговаря на реалността. През 44та не е имало запориране, а изземване и одържавяване. Същото, което в момента прави Русия например със лизинговите самолети в страната. Това вече е същия пример. Без изненада, защото идва от същата идеология със същите "закони".

44

Зайо Байо

преди 2 години

До АнонименЗапор след съдебна процедура основана на закон, това е легална процедура. Когато изпълнителната власт произволно "запорира" това е грабеж. Пример: комунистите 1944 така са запорирали имуществото на враговете на народа.

43

Анонимен

преди 2 години

Какъв грабеж бе? Запор на имущество за престъпници е съвсем легална процедура.

42

кога

преди 2 години

А концлагери за руснаци КОГА?>! И коя държава първа ще се пристраши да го направи?!? Моля!!

41

Избирател

преди 2 години

И чехите се правят на луди, нещо върховенство на правото и правото на справедлив съдебен процес? Обикновен грабеж, *** иначе сме много демократични.

40

Анонимен

преди 2 години

Дреме ми на оная работа,русия се нуждае от революция.

39

Анонимен

преди 2 години

До haha Психиката на русофилите фундаментално е основана на една основна разлка с нормалните хора. Докато нормалните хора има чувство за достойнство, което им помага да имат сравнително реалистична самооценка и оценка за заобикалящото ги, русофилите нямат такова. Това е и причината русофилите да искат да се самоунижават: няма нещо, което да ги спира. Русофила обича да се самоунижава, за да може господаря му руснак да стърчи над него.

38

haha

преди 2 години

Винати сум мислел че по загубени от българите няма - винаги сме се забърквали в игрите на големите а след това сме отнасяли шамарите... Цялата съвременна българска история показва провала на сервилните български правителства... Но сега Украйна ни прати на пред-поселдно място. Украйна гордо зае последната позиция в класирането.. Това ме успокоява малко - все пак ние сме на предпоследно място в света.

37

Анонимен

преди 2 години

До haha Китай може за няколко месеца да бъде уморен от глад. Китай не е това, което си мислите.

36

Анонимен

преди 2 години

Бетер комунизъм това! Ама нищо, скачайте и викайте Демокрация!

35

Анонимен

преди 2 години

До До Анонимен 32/35 И ти , като господарите ти, сте се объркали, че може да използвате думи, без да имат покритие или по точно, като фашисти да викате "дръжте фашистите". Истината е, че фашисткия режим е в Кремъл. Буквално покриват всички определения за такъв. За разлика от Украйна. Путин знае, че лъжите му щяха да бъдат изложени на показ, затова 11 пъти блокира в ООН решение за влизане на ООН в Донбас. Само по начина, по който работиш с максимално вкарване на "сигнални думички" казва всичко.

34

Анонимен

преди 2 години

"Русия конфискува самолети на западни компании на стойност над 10 млрд долара"

33

Бай Гроздан

преди 2 години

Явно войната се възприема като футболен мач,в който симпатиите са преобладаващо към по-слабият отбор,ако се представя достойно. Проблемът е,че умират хора в нея,а дори и териториите са след живота,защото без живот е пустиня.Според някои предстои половин Украйна да емигрира и само мирът може да спре това,но за него са нужни две страни.Правото няма нищо общо,Турция и Финландия знаят най-добре.26 първите две седмици в Русия е била 2,2%, рублата от 120 стана на 100 за долар последната седмица.

32

Анонимен

преди 2 години

Такова нещо у нас просто няма как да се случи...

31

До Анонимен 32

преди 2 години

Славяни или фашисти..................я помисли пак???!!!Украйна е пълна с фашистки и неофашистки организации............азовци, бандеровци, "Десен сектор" и много други..............били славяни украинците................голям виц!!!!

30

haha

преди 2 години

Много шум за нищо ... Европа ще получи каквото търси... Няма проблеми за това. Така или иначе Германия има все още много индустрия - време е да минат в сферата на услугите ... Няма Германска промишленост няма и Европейски Съюз като икономическа сила... Века на Китай настана ...

29

Анонимен

преди 2 години

Всяка изкуствена държава(като Украйна и Македония) си има ограничено време на живот и накрая се разпада..................така е , Украйна е създадена да бъде Анти-Русия , а Македония е създадена да бъде Анти-България!!!!Още със създаването на Македония и Украйна от масоните е заложена една мина, която рано или късно се взривява!