11

Гошо

преди 2 години

Няма ,ама той тока ще си скочи и без причина е така от кеф защото са го пуснали да се разхожда по международните борси

10

да знаете

преди 2 години

Ааааа има!Причината е забогатяването на определени индивиди.

9

22

преди 2 години

Само да попитам, сега като ще скочи и водата, пак войната ли ще е причината. Ей, да ви кажа, че това правителство е най късметлийското в историята на България, за всяко повишаване на всичко имат железни причини. Преди войната, бяха международните цени, сега е войната, лятото ще е след войната, а за другата зима виновна ще е лелята на Путин.

8

Анонимен

преди 2 години

Лятото тока пада задължително.

7

До Оставка

преди 2 години

И като подаде оставка какво точно си мислиш, че ще стане с цената на сиренето? Хайде разберете какво е това инфлация и от какво зависи.

6

Малките централи

преди 2 години

Знаете ли проблема с тока може много бързо да се реши, стига да отворят пазара. Но не искат, защото пазара на енергия в България е само за избрани хора.

5

Оставка

преди 2 години

През нощта цената на сиренето скочи, вчера го купих 12.99 за килограм, днес го гледам 14.99,през нощта цената скочи с два лева, това е безумие, оставка!

4

Анонимен

преди 2 години

Да де то и олиото нямаше причина да скочи, ама хайде де скочи си и правителството гледа като на.а.ка.но.

3

Инвестор

преди 2 години

Няма причина, всички се гърбят да бачкат, никой не седи на дивана и не цъка по борсите. Складовете и фабриките са задръстени от стоки, никой не Фърля пачки наляво и надясно. Няма причина да поскъпне, даже ще поевтинее!

2

свидетел Киро

преди 2 години

България изнася ток и печели милиарди а Борисов ги краде. Киро на кирия.

1

Анонимен

преди 2 години

то хубаво няма, ама в бг ей така превантивно си покачват каквото пожелаят и с колкото пожелаят, никъв контрол над храните също няма, дори не се знае какво хората ядат всъщност, да не говорим за асфалт, прокуратура и т.н и т.н., че искрено казано, цялата държава си е абсолютна трагедия и ганьовщинщина