23

братушки

преди 2 години

Руският агресор пак се изкара Освободител?!?! Наглост!

22

Анонимен

преди 2 години

Как ги избирате тези? Направо съм очарован! Метафорка, който е разбрал да се отрази!

21

Аз промяната

преди 2 години

Госпожо вие ли сте външен министър ЛЕЛЕ ВСЕ Е БИЛО НО ТАКОВА ЛИЦЕ ДА ПРЕДСТАВЛЯВА БЪЛГАРИЯ НЕ Е БИЛО

20

Моряците ще се

преди 2 години

приберат, но вие продажници нямате никаква заслуга за тов!

19

313213

преди 2 години

това нещо ни е външен министър......Leka Нощ

18

Неадекватен

преди 2 години

Преди да излъчат външния министър, имах надежди, че ИТН ще излъчат най-после един авекватен кадър в лицето на Гърдев. НО дойде това вдноклетъчно извънземно, което все едно, че е пило до 5 сутринта и сега е на работа. ИТН са гарант за неадекватници.

17

Реалист

преди 2 години

До въпрос. Айде недей ги превъзнася руснаците, че били спасили нашите моряци. Като са решили да се евакуират естествено, че ще се обърнат към тях, след като руските войски са обкръжили Мариупол отвсякъде. Ако потърсят украинците как да се измъкнат от града бе, глу.пак, мисли малко? А и руснаците какво да направят, да ги застрелят ли? Осигурили са им евакуация, както вероятно биха направили с всеки друг екипаж.

16

Анонимен

преди 2 години

И тая разбра накрая от медиите че се прибират.

15

Анонимен

преди 2 години

Генчовска, нямаш си никаква представа как и кога ще се приберат, нали?

14

Анонимен

преди 2 години

Гугленка ни даде възможност да решим - лъжа или провокация е руското изявление за спасяването на моряците ни. Рече, че правителството ги подкрепяло, работило за тяхното освобождаване и не давало информация, щот пазело психикиге на моряците и семействата им. Тъй че, "благодаря" от наш,то правителсство няма да се чуе. Ама на кораба има още българи, та да внимават тия преработилите се, да не стане некоя беля.

13

Анонимен

преди 2 години

Имам чувството, че и тази е на некви гъби.

12

Анонимен

преди 2 години

Според източници на ДНР, българските моряци се намират в хотел в Донецк. Контактувано е с българското посолство в Москва, както и е направен опит да се свържат с нашето външно министерство по повод организацията на извозването им в България. И двете безрезултатни засега. Като знам как работят дипломатическите ни служби в Русия (зле) ще чакат доста време, а накрая ще се приберат сами през Истанбул. Ако имат пари за билети.

11

Чадо

преди 2 години

Ти не си ли неговия източник на информация?

10

Гошо...Тъпото

преди 2 години

Освобождаването е заслуга на премиера Петков,който държи...лична връзка с президента на Чечня Рамзан Кадиров. Той сега коли и...беси в Мариопул с неговия щурмови батальон и е...освободил вашите моряци. (платено...съобщение на пресс-аташето на Кадиров)

9

Обективен

преди 2 години

Със всяка поява в ефир тая ми става все по-противна. Абсолютно некомпетентна , може би само бившата министърка на регионалното - Виолета Комитова я бие по тъпо_тия.

8

Анонимен

преди 2 години

А дано, дай Боже.

7

Гошо

преди 2 години

Това са кадрите на ИТН- Пацо Шнорхела, Ники Малкия Мук, Пламен (Лърч) Данаилов, Тая жалката мисирка, Пепи Барбадоса итн...

6

Анонимен

преди 2 години

Тая малка лигла няма никаква заслуга за спасението на моряците ни..............и кой ги спаси, да каже?Или се спасиха сами???

5

Въпрос

преди 2 години

А на Русия няма ли да благодарите за освобождаването им? Не се срамувай, момиче, кажи мерси поне. Знаем, че от ИТН всички сте намусени.

4

Анонимен

преди 2 години

Тази е гледах по ТВ, и смело мога да кажа, че България не е имала по-слаб и по-неграмотен външен министър от тази,, въшка".