164

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 193: Прав си. Путин може да е всякакъв, но е върл противник на джендъризма. Кога Путин ни е казвал как да живеем и какви ценности да изповядваме? И разумът, и сърцето ми са с Русия, а не с извратения Запад.

163

Анонимен

преди 1 година

Сладките приказки ще ни оправят. Обаче има война.

162

Джо

преди 1 година

Имало и по гнусни от руснаците - китайските комунисти

161

Анонимен

преди 1 година

До 194: Лула е *** и традиционен приятел на Русия. Нали по негово време създадоха Брикс?

160

Скарамуш

преди 1 година

Такаааа....да видим равносметканта за последните 2-3 години:КОВИД - внос от Китай - комунисти - милиони загинали, световна икономическа криза,Война на границите на Европа, започната от Русия - комунисти, десетки хиляди убити, заплаха за употреба на ядрено оръжие, нови увеличения на всичко...извод?

159

Анонимен

преди 1 година

Аз съм Българин и искам да живея по български не някакви си *** да ми казват кое е правилно и кое не.Имам предвид Изтока и рашизма и техните ценности, където човешкият живот не струва и пуктата стотинка.

158

До 191

преди 1 година

Трябва да те разочаровам, Турция е натовари партньор, а Индия подписа супер договор с Индия. Да не забравяме и какво каза Индия, вече няма да допусне да се купуват продукти произведени в Китай, само произведени в Индия. А Бразилия е твъ.де смешна държава за да бъде коментира. Техният президент така или иначе си отива. Идва Лула да Силва на власт. Мога да ти изредя още държави. Между другото, защо не се поинтересуваш какво стана с пакистансия премиер след сърдечното му посещение в Москва?

157

Анонимен

преди 1 година

До китаец обзалагам се наесен ще се въведе изучаване на украински език вече той е на мода. Мандарина няма шанс за сега но е следващия.

156

Анонимен

преди 1 година

Русия, Китай, Индия, Индонезия, Иран, Бразилия и Турция са от едната страна на барикадата. Колко територия и население прави това? Не броя по-малките страни като Венецуела. Май ще се окаже, че по-голямата част от човечеството е с Русия.

155

До полковник колев

преди 1 година

То не е само САЩ ;). Доста държави са. Гледай само да не пиеш пакистанска кока кола и да плащаш с турски лири.

154

полковник Колев

преди 1 година

След войната на Китай и Русия,срещу САЩ,кока колата в Америка ще струва 5 рубли с надпис на Китайски

153

Анти пропаганда

преди 1 година

В тази връзка защо всички други азбуки, например арменската е арменска, руската е руска, а българската е кирилица, марар, че е написана 30г сшед смърта на Кирил. Ама някъде друга де говорим, вдипко е манипулация спрямо нашия велик народ.

152

Анонимен

преди 1 година

Нашия телевизор е полски. Няма да го чупя за сега щото е натовски. Но съм в готовност.

151

Китаец

преди 1 година

Започвайте да учите мандарин. Да се въведе в учебната програма на учениците още от първи клас. Действай!

150

Анти пропаганда

преди 1 година

Лека вечер, да сме живи и здрави всички българи, да си задаваме повече въпроси и да не вярваме на евтините манипулации. Весели празници хора!

149

Анти пропаганда

преди 1 година

Кирцата вече е в историята, като Боко, най-радост ото е, че ни обедини

148

Анти пропаганда

преди 1 година

Радостното е, че сме свидетели на промяната на целия свят, а ние сме бъшгари и знаем как да се адаптираме, може да сме мачкани и да търпим но не сме ***. Гледайте сеира на западна Европа и САЩ, те като нас немогат да оцелеят, гледакте само как се самоизяждат в следвашите месеци

147

Анонимен

преди 1 година

Целият цивилизационен свят(а не некви си държавички на по 200-300г) застана зад Русия.

146

Чудесна новина

преди 1 година

Такива статии ме радват. Двете велики сили в съюз срещу краварите. На тях давам две заплати.

145

Анонимен

преди 1 година

Вируса се завръща. Комунизма тоже. Но не знаем кое е по добре. Либералната демокрация се превърна в тоталитарна и разочарова много хора. Човек трябва да живее свободно но така ли е сега. Краткия отговор е не.