299

Карапелитов

преди 1 година

Абе Радеф , не щеш ли да си преместим празника на 9ти май и да празнуваме по братски с Путлap акбap и Аxмак силата?

298

ЩЕ ПОМАГАМЕ

преди 1 година

РАШКИТЕ СА ЗАПЛАХА САМО ЗА СЕБЕ СИ. КАКВО НИ ПЛАШИ ТОА? ОЩЕ 2 МЕСЕЦА ВОЙНА И ЩЕ ТРЯБВА И НА ТЯХ ДА РЕМОНТИРАМЕ ТАНКОВЕТЕ И ОРЪДИЯТА.

297

Коприва

преди 1 година

Те, журналята плашат, хареса им нещо покрай рогатия вирус. Тя и войната същата работа върши - пере пари, оправдава пладнешки грабежи, унищожава хора, материални и духовни ценности, сее раздор. Каква страна да вземеш, като собствените имена на президентите на воюващите страни съвпадат? До преди месеци ги пишеха еднакво! Да им предложим да станат владетели на мира (както означва на български), щото съдбата на световните владетели не е цвете.

296

Анонимен

преди 1 година

Радев във всичките си изказвания подкрепя открито и явно Кремъл. Говори за братоубийствена война все едно ей така дошла от космоса. Радев, кажи направо червената армия да дебаркира, не го усуквай.

295

Радев всява страх.

преди 1 година

До ОПАСНА РАБОТА Хахаха. Вярно ако го слушаш радев така ги представя нещата. Тази дизеларка-таралясник, която руснаците наричат самолетоносач 1. не може да стигна на самоход до Черно Море без да обиколи цяла европа и спре за поправки и гориво в поне 3 приснатища. 2. Абсурд да мине през Босфора. Босфора е затворен за всякакви руски кораби. Каквото има в Черно Море руснаците това е. Като кораби това което им е останало от флота е що-годе равносилно на Българския Военноморски Фолт. Това е.

294

Funka

преди 1 година

До Анонимен точноо така е...

293

redordead

преди 1 година

до 24 часа ще ясно коя точно фрегата отива при крайцерът Мацква - става дума или за "Генерал Макаров" или за "Генерал Григоров". Рашките отричат да има такова нещо, но те отричаха и за Маьква, та накрая да излизат със срамните версии, че се е самозапалил от цигара...

292

ОПАСНА РАБОТА

преди 1 година

РУСКИЯ САМОЛЕТОНОСАЧ ЩЕ СЕ ЗАКОТВИ СРЕЩУ ВАРНА И ЩЕ НИ ОБСТРЕЛВА С РАКЕТИ. НО СА МУ СВЪРШИЛИ ВЪГЛИЩАТА. АКО ГО ДОБУТАТ ДО ТУК?

291

j

преди 1 година

Тук е *** до *** за наркомана от Канада

290

Ще преплуват ли?

преди 1 година

Дежурните кораби на НАТО са във Варна. Да оставим НАТО на страна за момент. Черноморския флот на русия остана без крайцер, без десантни кораби и само с 4 фрегати. За сравнение Българския военномроски флот също разполага с 4 фрегати.

289

НЯМА СТРАШНО

преди 1 година

ПОТЪНАХА ИМ ГЕМИИТЕ, С КАКВО ЩЕ ДОЙДАТ ДО ТУК?

288

...

преди 1 година

Др.Президент,моля Ви,престанете да плашите поданиците си...

287

Анонимен

преди 1 година

Рубладжийския плондир Румбата, айде улево и към руския военен кораб!

286

И сега

преди 1 година

да видим про-военните *** как водят дискусията. На час ли ви плащат или на постове?

285

Пазят ви

преди 1 година

хамериканците. Хич не им дреме за България - на никой - нито НАТО нито Хамер. Наивници бол в тази страна. Самите украинци ще ви кажат как с години са ги обработвали както и БГ сега, за да се води война Русия - САЩ на изгодна за САЩ територия. Който си кани пожар в къщи после да не се оплаква ако се запали всичко.

284

Анонимен

преди 1 година

САЩ не са губили кораб. Камо ли самолетоносач или значима фрегата. Нито в Ирак, ното в Либия, нито в Сирия. За да дойдат до България са наше щастие руснаците трябва да прекосят черно море, а нас ни пазят кораби на НАТО - вкючително на САЩ.

283

Руския флот потъна.

преди 1 година

Руския черноморски флот рязко се стопява. След като в Мариопол руснаците останаха без десантни кораби и по-късно загубиха фаг-шипът си Москва, сега украинците удариха вторя по значимост (след потъналата Москва) кораб в Черно Море - фрагатата Адмирал Григорович.Това са основните им кораби за които се чува. В същото време един куп спомагателни кораби също са потопени или са с тежки повреди. Това от държава без флот - Украйна. За сравнение УК не са губили значим кораб в Арженина. САЩ изобщо не са.

282

прасе с чорап

преди 1 година

Колко тикви трябва да изяде малко мозък да му порасте.

281

sofeto

преди 1 година

Роден на село, ЧЛЕН на БКП, възпитаник на ЗКПЧетета в БНА, кво друго може да каже бедюхата!

280

ууу

преди 1 година

До 123Бягай в Украйна, или си намери кошница да събираш бомбите хвърлени по семейството ти. И още -- това официално не е война на НАТО!