26

Анонимен

преди 2 години

Кво беше тва корона вирОс ?

25

Demonaz

преди 2 години

До мед сестраСмърт на медицинския комунизъм. Какви вируси от Украйна, бе руски ***? В главата ви все някой друг ви е виновен за *** леризма.

24

Анонимен

преди 2 години

Германия поставя рекорди в Европа - 2 милиона активни случаи при 48,4 хиляди нови случая за вчера и 102 починали вчера. Финландия при досега заразени 1,053 милиона от началото на епидемията, имат над 1 милион активни случаи.

23

Анонимен

преди 2 години

Вируса на обикновените хора! Специално разработен!

22

Факид Нал ю талк ит

преди 2 години

Хероин със кока и витамин бе комплекс.

21

Анонимен

преди 2 години

В цял свят броя на новите случаи намалява с някои изключения. В Азия сега е наред Тайван, а доскоро Южна Корея. В Европа във Финландия има бум, а Германия поддържа все още високи нива, въпреки спада. Бразилия в Южна Америка и т н.

20

Анонимен

преди 2 години

Дъртата медицинска сестра не се отказва от пропаганда, въпреки неуспешните и опити. Колко трябва да си ограничен и т.п, за да продължаваш да го правиш?

19

Анонимен

преди 2 години

Тестовете за Ковид-19 може да са фалшивоотрицателни, особено ако пробата не се взима както трябва.

18

Анонимен

преди 2 години

Има вече комбиниран тест, с който може да се тестваш освен за коронавируса и за вируса на грип. Може да си заразен с единия вирус и да не си заразен с другия вирус и това само теста може да го покаже.

17

Анонимен

преди 2 години

бог да прости мисирките и некъпаните маси които им се връзват

16

До 17

преди 2 години

Дааммм, от началото се чудя какъФ ********** трябва да си/ ако не си принуден/ за да си правиш тестове, за които открито обявиха, че н са достоверни?!? И всъщност не се изненадвам, че има *** които все още си правят

15

Анонимен

преди 2 години

Тестовете не различават ковид симптомите от грипни симптоми, така ме тази статистика си я наврете знаете къде. Лесно ще влезе!

14

Анонимен

преди 2 години

взе се намират наивни овце да се тестват :)))

13

Анонимен

преди 2 години

Мина му времето на ковид.

12

Анонимен

преди 2 години

Знаещите хора обясниха кога се обявява епидемия от заразна болест - за всяка болест е различно и броя заразени при грип не става за мерило при другите заразни болести.

11

Анонимен

преди 2 години

Според НСИ смъртността от грип в България в периода 2010-2019 години е между 0 починали на 100000 души население и 0,4 починали на 100000 човека на година, обикновено 0,1 или 0,2 на 100000. Това прави между 0 и 28 човека на година, обикновено 7-14 починали на година. Отчитайте го като сравнявате Ковид-19 с грип.

10

мед сестра

преди 2 години

Спрете да лъжете! Ковид отровата руснаците я ликвидираха с унищожението на азовците!краварите през глава и си изчупиха краката да скрият и премахнат доказателствата за системното тровене и ликвидиране на хората по света! Хубав ден на всички и в аванс честит ден на Победата над фашизма!

9

До ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 2 години

И двете, и двете

8

А как е в

преди 2 години

80% Ваксинирана Франция и Германия?! Там КОВИД Ваксинираните Капят като Мухи в Горещ Летен Ден!! Що така?! що простият Барба Ганиос, дето се неваксинира, се спаси, Умните "вярващи-на-науката" ЗападноЕвропейци имат по 100 000 на ден?

7

Копипасте

преди 2 години

Навремето грипна епидемия се обявяваше при 200 болни на 10 000 население и немалко и умираха от грипа и последствията! И нямаше пернати да ни го снесат страхуващото инфо! То и информационни сайтове нямаше! А сега за няма и 1 000 заразени /даже не са и болни/ на 6 милиона окрякват околията! "Шумът нищо не доказва. Кокошката, снесла яйце, понякога кудкудяка толкова силно, като че ли е снесла малка планета." - Марк Твен. Не се сещам за нещо по-добро от казаното някога от забравения вече Самюъл Лангхорн Клемънс.