14

баба мара

преди 1 година

нарочно ги държи в бежанските лагери за да изнудва пари от ес които след товаизчезват както става с украина една бутилка вода от 0.5 л на ден а можеше спокоинода ги върне в сирия а какво прави в ирак гони кюрдите с танкове и ще се пишепосредник в конфликти самият тои е един голям конфликт

13

До 11

преди 1 година

Казал един българизиран/славянизиран българин от Византия през 866 г доведен по рано от Хан Кубрат по тези Земи сега България

12

Ф13

преди 1 година

Евала на Ердо

11

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

Това е абсолютният край на турците. Грузинският турчин Ердоган ще види Анкара в руини от Светите Руски бомби. Същото ще се случи и с еврейска гръцка Атина. Остават тридесет и осем дни до свършекът на Авраамовите.

10

Анонимен

преди 1 година

Ммммм хич не е сигурно започва да става ежедневие разни лидери по целият свят сутрин да говорят ено следобед да вършат друго, но може би така се движи икономиката и въпбще животът.

9

Порталът на орките

преди 1 година

Турция - рогът на изобилието през който от стотици години се изсипва цялата азиатска ислямска зараза към света на хората.!.

8

Анонимен

преди 1 година

Осъждам и съм против инвазията в Украйна.Но лицемерието на Европа е изумително. Налагат санкции за инвазията в Украйна, а 40% от територията на държава член е окупирана. За Кипър става дума!!!!!Ако има ред и морал - идентични на руските санкции трябва да се наложат и на Турция!!;

7

Талибан Ер-джолан

преди 1 година

Те са последната надежда на исляма ще ме пазят от кюрдите, от американците, от терористите, от извънземните и ще мачкат така наречените туруци,, които са си просто сборище от потурчени каури!

6

Похвално

преди 1 година

Точно това не можехме да разберем - защо трябваше Сирийците да идват в ЕС, като всичките им съседни държави са мюсюлмански и много по- добре биха се чувствали. Само Турция ги прие.

5

5779

преди 1 година

Турция се опитва от много години да си направи етнос,но в нея са много помохамеданчени насила народи и етноси.турция е жестока,тя е резултат от много пролята невинна кръв и християнска,и мюсюлманска.в турция винаги са се избивали.умните и прогресивни хора или гният по затворите.Турция е и най-голямата заплаха и за Европа,за българи и гърци,за кюрди,които тя не престава да убива.Но всички мълчат за това.Позор.

4

Анонимен

преди 1 година

Турция е велика държава , но Ердоган е престъпник и диктатор Преди време доста се коментираше за жена му снимана с чанта за 50 000 долара

3

Анонимен

преди 1 година

Поне половината население на Турция са " махаджири" - мюсюлмани от части на бившата империя.Кавказци, бошнаци, татари, албанци, помаци и т.н., та чак и афротурци( майтап няма).Опита им е показал ,че успяват да асимилират тия общности за две-три поколения и ги правят турци.И с тези така планират да направят явно.

2

Анонимен

преди 1 година

А кога сирийските и авганистанците че почиват като украинските фашисти по морето ,а предателски правителство те не са ли бежанци ?

1

Medeniyet

преди 1 година

Турция е велика държава. Подслони 5 млн бежанци, които създават и проблеми. Освен майки с деца влязоха престъпници и крадци. Тя им даде покрив и храна. На една България. Коя друга държава го направи? САЩ разтуриха близкият изток и си биха шута. В Европа тези хора ги гонеха. В Унгария митничарите ритаха невръстни деца в лицето с кубинки. И после ми говорите за цивилизация. Ердоан ви показа какво е. Да бъдеш преди всичко човек. И сега с Украйна. Всички ръчкат осите. Той говори за преговори и мир.