173

Една

преди 1 година

А за техните 30 000 убити що не казва

172

Джордже Балашевич

преди 1 година

Един ден, ще има процес и на този процес ще слушаме от руснаци и украинци, от военни и цивилни, какви зверства са извършвали към свои и чужди, към деца и жени, тези "герои" от "Азов" и другите подобни фашистки формирования! Тази съдистична, надрусана ***, която извърши всички тези зверства под "вещото" ръководство на натовските генерали, блокирани в завода Азов! Ако това са героите на една държава, то по-добре тази държава да не съществува! Тези "герои" са срам за човечеството!

171

Джордже Балашевич

преди 1 година

Давате отчет колко хора сте унищожили. Тогава защо се оплаквате и хленчите, след като другарите на тези които унищожихте, искат да унищожат вас? Това е война, а не хулиганско мероприятие по време на футболен мач! Когато забивате ножове и прострелвате пленени от вас войници, не търсехте Си Зипин, Папата, ООН! А сега вашите майки, сестри и съпруги се опитват да ви спасят, което е съвсем нормално и човешко! Но питам вас, какво става с майките, сестрите и съпругите на 6000 избити от вас?

170

Равнопосавеност

преди 1 година

Водят се преговори? Я стига - дадоха им възможност на няколко пъти да се предадат те отказаха - това е военен конфликт, а не детска градина. За какво да пускат неонацисти на свобода, че да ги правят на герой ли? Или за да се бият пак с тях после? Тотално прочистване с бял фосфор в тунелите докато въздуха привърши... Азов са виновни за едни от най-големите изстъпления и нечовешки прояви в Украйна. До голяма степен Азов допринесоха за тази война - сега нека си носят последствията!

169

Доналд Тръмп

преди 1 година

Тея броят цивилните които избиха!Фашагите не заслужават никаква милост !

168

Анонимен

преди 1 година

Водят преговори но нищо няма да стане. Путин иска генералите на Запада те ако нямаше зпадняци до сега да са прегазили всички в катакомбите ни един сега нямаше да е жив. Кви преговори и кви 5лв.

167

Степа Бандеровски

преди 1 година

Вие сте мъртви души. Вие не сте хора. Чакам ви. Степа Бандеровски

166

Левскарче

преди 1 година

Малко са ! Трябва още ! И още ! И още !....

165

Бог

преди 1 година

Слава Украйна

164

Кадир Разманов

преди 1 година

Вчера кадировци пуснаха видео в telegram н в което бяха около 40 пехотинеца зад ограждения и водиха престрелка с бойци от Азов, докато ТикТок нинджите на Кадиров стреляха и се забавляваха пред камерата в рамките на 1мин бяха убити 3ма от тях. Така като гледам с каква скорост мрът тези мюсюлмански окупатори, нищо чудно бройката да е истина

163

Ръката на Кремъл

преди 1 година

Явно смятат жертвите си от Донбас. Излизане само с вдигнати ръце и на съд. Те имат един "герой", Дмитрий Ярош, който казваше, че иска да си храни кучето с рускоезични деца. Естествено този "храбрец" не е там, а на безопасно място. Никакво жалене. Публичен съд.

162

Анонимен

преди 1 година

Умерени психопати тип ИД с цел сеене на омраза срам е да се подпомагат подобни хора, чието място в затвора.

161

Гиви

преди 1 година

Същите тези "защитници" 8 години убиваха мирни граждани в Донбас. Какво сьпротивление, тези са бъдещи покойници. Оставят ги да умрът в мъки от глад и жажда. Просто вече са погребани живи. Тея нацисти въобще да не ги представят като герои и жертви.

160

conde1968

преди 1 година

Интерени коментари...От всичко това най доволни са във Вашингтон.За тях и руснаци и украинци са Руснаци!Колкото повече се избиват толкова по добре за тях.Те са с чисти ръце!Такъв номер им спретнаха.

159

Kostak01

преди 1 година

Съжалявам за погубените млади души в тази безумна война.Всяка война е за пари и. то за мноого пари.!

158

Христооос

преди 1 година

При такива заслуги най-вероятна е евакуацията при Свети Петър.Бог да ги прости.Амин.

157

Анонимен

преди 1 година

Е как все вие сте унищожили повече руснаци пълен смях сте за това ли се криете като къртици и хвърляте боба отзад и ревете всели ден.

156

112233

преди 1 година

Отново се побликуват измислени данни. Още преди войната Азов имат смъртни присъди. Няма да има милост за нацистите. Като са толкова силни, защо се крият като мишки ?

155

Анонимен

преди 1 година

Плъховете да излязат да си получат наградата.За всеки ще има.

154

Анонимен

преди 1 година

Тия па как разбраха, те от дупките не излизат