197

Ще има ли статии?

преди 1 година

Ще има ли подобни статии за тези над 14000 убити мирни жители в Донбас, над 500 деца??? Долна, долна пропаганда! Отвратителни сте с това насаждане на русофобия!

196

Анонимен

преди 1 година

И въобщеее..западната пропаганда вече се проваля с гръм и трясък. Украински съд съди руски войник. Украински мъж застрелян пред украинския си дом. Украинска вдовица свидетелства като бръщолеви несвързано.

195

набабатифърчилото

преди 1 година

До Rrr По-гнусни, зли, агресивни, дебелооки и ПОДЛИ от такива като теб, не познавам! Ако се моткаш тъдява - по-скоро си обирай крушите, че тровиш и въздуха и земята ни.

194

Анонимен

преди 1 година

Е, какх го обявихте за военопрестъпник и независим съд ли ще го съди? Войната още върви с пълна сила. Да обявиш някой за военопрестъпник, щото ти така искаш и господарите ти от САЩ настояват според е мен противозаконно. Досега не знам, по време на война някой да го съдят. После ще види-кой какво, защо и кога. И как го избраха точно този? И вдовицата защо е пощадена, а съпругът и убит пред очите и? За да може после да посочи убиеца и да го заклейми? Нещо доста нагласено.

193

До 172

преди 1 година

Нали целта на тази "военна операция" е да се заловят фашистите от Азов. А то излиза , че Русия не е убила нито един украинец или украинка , а те се избивали сами (според теб и други русофили е така) , а всеки убит украинец според вас , също така , си го заслужава , защото е фашист от Азов. То по тази логика там вече не би трябвало да има азовци , защото са се избили сами и с малко помощ от руснаците. Тогава какво правят още там и не се изтеглят. То фашисти вече няма.

192

Анонимен

преди 1 година

До 222Откога " децата" на 21 год.,пълнолетни имат право да убиват дядовците си или дядо на други внуци,ей така.Убийствата на беззащитни хора да толерираш е изумително падение.Другите "деца "от войниците окупатори пък откраднали чужда кола,ами и за тях" нищо" те " деца " нека крадат чуждо имущество,безплатно е.Вие *** имате ли нещо в главите си?

191

Ама

преди 1 година

Не я слушайте тая бе, тя само се прави на вдовица, а мъжът й е жив и здрав в моргата ! Вярвайте само на държавната руска телевизия, и на телевизия СКАТ !

190

Анонимен

преди 1 година

Много жени по света на годините на тая жена нямат съпрузи и нямат кой да ги защити. Освен това тя е майка и баба. Вижда се че момчето няма вина едва на 21г. та той е дете. Защо няма милост към него. Нарича азовците нашите момчета, но те са нациско паравоенно формирование.

189

Дааа

преди 1 година

До МдааОсобенно за тия от вагнер.Доста ги намалиха .Их там нет а.

188

Мдаа

преди 1 година

Ако американците ги съдиха за всеки убит от тях цивилен, нямаше да им остане армия!

187

Анонимен

преди 1 година

До анонимен малко по долу. По време на второто освобождение САЩ и Великобритания бомбардират без причина нашата родина. Загиналите цивилни са няколко хиляди. . . През България преминава трети украински фронт. Защо не казвате цялата истина а винаги само поливината.

186

Morski

преди 1 година

Не съм русофил! Не съм русофоб! Аз съм ПАТРИОТ! ДА ЖИВЕЙ БЪЛГАРИЯ!

185

Анонимен

преди 1 година

По време на второто освобождение САЩ и Великобритания бомбардират без причина нашата родина. Загиналите цивилни са няколко хиляди. . . През България преминава трети украински фронт. Защо не казвате цялата истина а винаги само поливината.

184

Анонимен

преди 1 година

Направете си труда да гледате"Второто освобождение"документален филм, ще видите през 1945 г.руските освободители какво са правили и в България.Същото което и в Украйна.А и тези руски войници са наемници.Никой нормален руснак не се бие.За какво? Тези момчета са от сиропиталища и от най- бедните руски райони.Затова плячкосват.Много гладни и бедни.

183

Дааа

преди 1 година

Целевета група на русофилите е кварталните пияници над 50 години,тарикати,селянндури ,бивши милиционери и военни ,ДС,неудачници и пенсионери.Абсолютно същото е и в русия.В техните форуми масово определят хората който вредят на русия същата група.

182

До 197

преди 1 година

Мн си т..ъ....п Саше . Прочети за хан Крум който си е правил чаши от черепи. Все пак е бил наш прародител. Ей Тея заподолизци като теб не могат да обработват и запомнят елементарна информация. Нормално родените след 1990 голяма част са функционално неграмотни

181

Анонимен

преди 1 година

Те русофилите нито руски владеят,нито български. Некадърен прогнил народ!

180

Анонимен

преди 1 година

А защо го осветиха , можеше проблема да се реши с една пуля .

179

Анонимен

преди 1 година

Русофили! Две думи на руски не могат да обелят.

178

Анонимен

преди 1 година

Какво ли е говорил убития по телефона че е предизвикал убийството. Дали не е благославял. руснаците. Много жени по света на годините на тая жена нямат съпрузи и нямат кой да ги защити. Освен това тя е майка и баба. Вижда че момчето няма вина едва на 21г. та той е дете. Защо няма милост към него. Нарича азовците наши момчета, но те са нациско паравоенни формирование