9

Соросоид-челник

преди 1 година

Щом не е статуя на някой ромейски или османски садист и гей-содомит, не се интересувам!

8

Анонимен

преди 1 година

24 май - деня на българската писменост трябва да стане национален празник на България, а 3 март да си остане официален. Без покръстването и без въвеждането на кирилицата и утвърждаването им повремето на цар Борис 1 и цар Симеон Велики, България днес нямаше да съществува като държава. Това е празника, който обединява всички българи, сари и млади, леви и десни .

7

Анонимен

преди 1 година

Да казваш,че Кирил и Методий са българи ,е все едно да си македонец и да твърдиш,че Самуил е македонски цар.

6

Лойко

преди 1 година

Когато нещо е вярно и неуспоримо,просто няма нужда да го защитаваш и да го пренаписваш. Мина времето на слепците и птичките в комунистическия кафез ,където можеше да ни лъготят и манипулират колкото си искат.Всички български исторически измишлйотини са само за вътрешна консумация и повдигане умрелия дух на българина,но с добре измислени лъжи просто не става.

5

Бунгур

преди 1 година

Поредния напън да излъжем себе си и да промием още някой и друг мозък,ако е останал непромит до сега.Нито сме създали писменост,нито имаме заслуга ,както за глаголицата,така и за кирилицата. Да сме благодарни на славянството и на нашите владетели,че не са изгонили учениците на Константин и Михаил и са ни ограмотили и просветили.

4

Анонимен

преди 1 година

А защо да не открие паметник и на баш "просветителя" Юмручков, дето ни светна за "кражбите" на Боко, изчегърта го с впрегатните си добичета от Отровното тпио и сега се крие зад некадърните си му..дьовчета? Нали бащата на Минетов откри паметник на Тошо приживе, какво му пречи и на яловото му синче да спретне два каминяка за тулупа Фатмачко Путлеров?

3

Анонимен

преди 1 година

Свети Свети Кирчо и Кокорчо, харвардските двама братя от Факултето, създатели на финикийските знаци и на славянската морзова азбука.

2

Така е ..

преди 1 година

Браво Йотова. Заслужи си заплатата за м. май.

1

Анонимен

преди 1 година

Поклон пред светлата памет на македонските братя Кирил и Методий, светите просветители!