15

fact

преди 1 година

щом ториното е замесен - ТОЗ ВЕЧЕ Е МЪРТЪВ И ОГРАБЕН....Но не и погребан!

14

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 9 Нямааа батеее! Аз терката, га взех на 8 цента и га продадах га беше на 82 долара. Абе ... койот имаше акъл са осети на времи! Айде - Зех си ново БМВ и ще одя м горя гумите! Може да чуйте за мене в новините ! Вазирам да дрифтирам!

13

Анонимен

преди 1 година

"Съдът е разпоредил да се разследват трафични данни от мобилните оператори."Затова батката е уменн и *** на чуждо име телефони. ... хи хи хииии!

12

Мухаха

преди 1 година

Споко. Алтънбашев ще го намерят.... но не и криптовалутата му .

11

Анонимен

преди 1 година

СГП са пробита кофа. За тях ще има "сигурни" данни че човека е отвлечен когато го намерят в някоя кофа за ***. А иначе това е началото на края на "криптаците". Този сигурно е взел кинти от грешните хора........

10

МНЕНИЕ

преди 1 година

Дано го намерят човек . Но мое мнение - както виждам , дупето му е голямо , когато се начеша , ще се върне при сестрата си .Явно е зависим от сестра му .Ще следим Развитието на Ресурса на МВР и ЕС и ЦРУ .

9

Анонимен

преди 1 година

Има ли изгорели и опарени от криптото, примерно взели на 60к когато беше или държали оперени от стива на Тера-та?

8

Анонимен

преди 1 година

Явно просто е решил да кешира.

7

Сто

преди 1 година

При такова отвличане няма предаване на откуп и съответно отпада най-големия риск. Също така лесно могат да имат достъп до криптоактивите ако го накарат по принуда да отключи хардуерния си портфейл. Остава въпросът дали са открили въпросното устройство.

6

Влади

преди 1 година

На сестра му май не е чист косъма? Много често престъпникът бие тъпана, с цел да се изкара невинен! Пък може младежът да е избягал в някое планинско селце , без връзка, с цел да си почине от стреса. Дано да е така.

5

До 3

преди 1 година

Ти сериозно ли си толкова загубен, че не знаеш, че всеки с кредитна карта или поне ПП акаунт може да си купи по всяко време каквато валута си иска?! Стига с тия бачкаторски мантри. Тотално неграмотни сте по темата.

4

Анонимен

преди 1 година

Отишъл да отмъщава за боя на околовръстното

3

Ясно е

преди 1 година

Офейкал е с парите на кандидат криптомилионерите. Пирамиди, фараони и балъци за милиони. Може сестра му да инсценира едно отвличане за да нв го търсят и толкова. Да си ги харчи на Малдивите със здраве.

2

Анонимен

преди 1 година

скрил се е не разбрахте ли пратил е друг човек да му вземе паспорта и е изчезнал като се е покрил, близките вдигат аларма за да ви пуснат по погрешна следа шуми се три дни и край най-вероятно се е скрил в юар

1

Анонимен

преди 1 година

Дано не е убит!