102

Мулю

преди 1 година

Скоро да си вземе отгана и оттам откъдето е дошъл да изпълзи

101

3acмуквам с ¬ъ3

преди 1 година

То няма такъв орган, нито са поискали съгласие от коалицията да има, но пък Acaн се самоназначи да му е шеф!? Тъй, тъй - като се накрадеш, искаш да имаш и власт над другите!

100

Анонимен

преди 1 година

Асен е голям хитрец, но този път ще го заклещят и ще яде калая, но няколкото киролени около него са с билет за самолета в джоба и ще хванат канадите и *** ги търси беладжиите!

99

Dinosaurus

преди 1 година

О, да, отрочето на хасковското катаджийче В. Василев ще глави 'нов" ченгесарник, министър на финансите вече му омръзна след като гушна 9 милиарда за 9 дена.

98

Анонимен

преди 1 година

Закрихме бьлгария за колко ще ни продадьт който има ум да се махаТук пропадането е сигурно

97

RW

преди 1 година

Съдейки по коментарите, изумително е колко прости са масата хора - ами чакайте да бъдат съдени всички разграбили жестоко България, особено последното десетилетие, от Гешев и компания.Някой от ДПС осъден? Някой от ГЕРБ? Айде стегнете се и разберете, че докато има такава прокуратурата, държава няма как да има.

96

taschunka witko

преди 1 година

ДИКТАТУРА

95

ББ

преди 1 година

До Анонименв последните 30 г. само кгб разстрелваше...разстреля луканов,босове...поели ангажименти...бизнес...обслужващи русия и путин,отказваме децата ни да са част от вашите планове и сметки...имаме намерение да ви спрем с помощта на съюзници,плана корумпирай и завладявай...не сработи!корумпираните и извършили престъпления ще бъдат съдени,гешев е смешен и не е вечен!!!ще лежите заедно!!Приятели САЩ са тук...Бог да пази САЩ и Приятели!!!!

94

Анонимен

преди 1 година

Иначе дали се сещат тези хора, че един ден, като паднат от власт ще стане с техните камъни по техните глави?

93

Анонимен

преди 1 година

Скоро да чакаме и да ни разстрелват по подозрение, нали? Без съд и присъда, няма смисъл от формалности! И ще е отново в името на народа!

92

ББ

преди 1 година

удобно забравяте Народа ни...ще доидат избори...дпс-гроб,нима ни вменявате,че Националната Сигурност на България е...хехе чалгата на боко,всеки не подкрепил законопроекта е Национален предател!!!ще ти вземат...мракобесие,ЧК,врага,конфискация...все руски калцинирани термини,заплахи..плашат ви за да ви ограбват...за кого е заплаха Националната Сигурност на България???боко-син на доган,внуци на и платени от путин,подкрепа г-н Василев,решителен и мъдар сте...това е начина,с Вас сме и ви подкрепяме!

91

xoxo

преди 1 година

He must be kidding..Този май си повярва че е велик

90

Анонимен

преди 1 година

Чудесно- по подозрение ти съсипват живота, взимат ти всичко и естествено Най-хубавото в цялата работа е, че нямаш никакви законови механизми да се защитиш!

89

Юрист

преди 1 година

Абсолютно мракобесие! Прочетете проекта, това надминава и времената на ЧК в Русия, през сталиновата епоха!

88

"Орган за

преди 1 година

национална сигурност", който ще предаде на тепсия Българите и България на Врага.....с такива създания, като това лице отдавна нямаме никаква сигурност..

87

N:1 В СПИСЪКА...

преди 1 година

РАШКОВ = 22 ИМОТА... КОНФИСКАЦИЯ.......... НАЛИ, АСЕНЧО.........

86

Анонимен

преди 1 година

Тоя ии за органа си ще иска заплата. Вероятно северния му орган.

85

Нали

преди 1 година

Щеше да скъращава държавната администарция. Измислят нов орган. Не им ли стгат техните, че създават недоносчета. Да бе създал едно дете, вместо органи. Абсолютно *** същества и безмозъчни изпълнители. Те са по-зле и от най-върлия комунист. Започва да прилича на зеления оставка.

84

Анонимен

преди 1 година

Да го таковам у проектанта. Мизерабъл.

83

Анонимен

преди 1 година

Ама те намалиха администрацията! Изгониха кадърните, оставиха калинките, Раздадоха задълженията на останалите и сега 2-*** работят за 5-*** и се плаща като за 1МРЗ. Омразе!