274

рибока

преди 1 година

Талантът му на екран впечатли европейците,американците,канадците,австралийците,новозеленците и японците,но сърцата на останалия свят не се разтуптяха от словата му.Има реалности и те не могат да бъдат променени със слова.Само комиксови герои могат да спрат Русия да си постигне целите каквито и да са те,а апетитът идва с яденето.Вече дори и не коментират изявленията му.

273

Анонимен

преди 1 година

maloruska reklama.

272

Анонимен

преди 1 година

Тоя Заленски се взе за много велик. Заповядва на запада какво да прави. Объркал си момче, ще те прецакат без да се усетиш. Изживей си твоите минути слава

271

хаюха

преди 1 година

крайно време е украинците не само да се отбраняват но и дапратят някое ракетче към то Масква

270

хаюха

преди 1 година

много *** на путин бе ,срам ме е че съм българи ,потомък напрабългарие които са от днешна Уакрайна ,толкова злоба и лизачество от българи-позор

269

Анонимен

преди 1 година

Зеленски, вие така се отнасяхте с населението на Украйна, че нямаш никаква вътрешна подкрепа, никаква, украинците се надяват руснаците да ги освободят от режима ти и кръвожадните олигарси!

268

Анонимен

преди 1 година

До РАШИЗМЪТ УБИВА Глупости, виж в Тубата клипове от различни държави, почти навсякъде украинците са презирани и гонени, колите им надирани и т.н., така обикновените хора в различни държави , си изкават мнението за войната на Зеленски!

267

Анонимен

преди 1 година

Украинци, ПРЕДАВАЙТЕ СЕ, предавайте се, защото сте само пушечно месо, ПРЕДАВАЙТЕ СЕ, ЗА ДА ОЦЕЛЕЕТЕ И ЖИВЕЕТЕ, не слушайте този наркоман, живота ви е по-важен от него, той ако иска да грабва сам пушката и воюва, а не да ви набутва за пушечно месо да умирате и си прибира парата в джоба за празните приказки, докато хора и деца умират! Млади момчета и цивилно население умират заради тебе Зеленски, бъди проклет! Ти извърши геноцид над народа на Украйна, страхливецо!

266

Селяндур с джип

преди 1 година

А ти, Зельо, спри да си играеш на "президент".

265

Обичам кебапчета

преди 1 година

До DdfНаправи една разходка по улиците на който и да е град в Сибир или Далечният Изток на Русия по Гугъл картата с жълтото човече (човечето се намира в долният десен ъгъл) и сравни това което си видял с това което е в България а даже и в Северна Америка в подобен забравен от Господа град. Интересно ми е дали ще продължаваш да стоиш зад това което си написал.

264

мдаа

преди 1 година

Рашисти, сър! Като фашистите, ама по-гадни! Но тя историята си знае работата!

263

Ddf

преди 1 година

Санкциите биха работили, ако 95% от руснаците не бяха свикнали да живеят по скотски. 19 век!

262

anonimen

преди 1 година

zelenia narkoman se napechli i sega se moli za krai na voinata

261

Анонимен

преди 1 година

Каква страна имате, бе Зеле,дори герба ви е хазарски, за знамето да не говорим

260

ЬЬЬ

преди 1 година

До Ясно е! Но тогава това жито и олио ще са кървави и само дебелооките еснафи ще могат да му се насладят.

259

Анонимен

преди 1 година

Трябваше да ги оставим да измрат от глад както те са правели с бесарабските българи през 2015-та година.Обаче сме хора.А тея дойдоха и освен да ни обиждат друго не знаят.Отгоре на всичко недоволни.Всичките им десертьори да си ходят на фронта.Мобилизирали са насила българите,а истинските украинци бягат от фронта.

258

ЬЬЬ

преди 1 година

Човешките животи нямат цена и,когато срещу тях се поставят някакви си парични интереси,доводите оглупяват.И Унгария,и България,и целият ЕС трябва да платят много,за да се спасят хиляди животи в Украйна и един ден ще сме горди с това. Всички казват,че путин е военнопрестъпник и войната е безсмислена,а не една държава негласно(срещу внос на енергоносители от русия)финансират същия този диктатор и същата тази война, с което му стават съучастници в престъпленията.Цената трябва да се плати.

257

САТАНАТА

преди 1 година

Недозрелия това е анексирането, да не ти е концерт по желание!

256

До #293

преди 1 година

А кога американският световен полицай САЩ ще си приберат 1400- те ВОЕННИ БАЗИ по целия свят бе тикво куха??? Беновска пита

255

РАШИЗМЪТ УБИВА

преди 1 година

РАШИСТИТЕ ДА СИ БРИБЕРАТ РУСНАЦИТЕ ОТ ЦЕЛИЯТ СВЯТ И ДА СЕ ВРЪЩАТ В МАТУШКА ЩОТО НАТРУПАХА ОМРАЗАТА НА ХОРАТА КОИТО ДО ТОЯ МОМЕНТ ДАЖЕ НЕ СА ГИ ОТБЕЛЯЗВАЛИ ЧЕ СЪЩЕСТВУВАТ- ВЪН НА РУСКИТЕ ХУНИ ОТ УКРАЙНА.