76

Кокi

преди 1 година

До цеко:ами срещу финландия 1939г когато рашките губят 125000 войници срещу около 23000 финландци.Ще имаш ли нещо да кажеш и колко немци и колко рашки са загинали през ВСВ.Тия факти не са ти приятни за твоите любимци и за това май не ги четеш.Не четеш и как русия губи псв и ленин се е възползвал от това да натрапи болшевиките на власт.Сега можеш да заблудиш само ограничените индивиди

75

Кокi

преди 1 година

енергоблок да се чете -еаркобра

74

Кокi

преди 1 година

Някой прочел ли е какво и колко оръжие и храни са дали сащ през всв на ссср за да не ги размаже хитлери сталин се бил покрил далече в урал.А кажете бе червени ***.Тогава се давало на по слабия срещу немския нашественик, сега на по слабия срещу руския нашественик.Но през всв сащ са давали тежко въоръжение над 14000 танка и около 14000 самолета.всички руски асове са летели на енергоблок.Танка т-34 американски лиценз с двигател на ролс ройс

73

9999

преди 1 година

Не скорост и количество, а скорост и качество.

72

Оберщурмбанфюрер

преди 1 година

Още няколко дена и новите оръжия от САЩ ще са дислоцирани във Васточна Украйна. Дупе да им е яко на рашистите. Само не забравяйте да включите телевизора.

71

Цеко

преди 1 година

То хубаво, оръжия ще доставят ами укро войниците като свършат ко ши праят? Че то и някога Наполеон, Карл Шведски, Хитлер бая войници загубиха и се прибрах поооссс аниии.

70

А

преди 1 година

Не е ясно, доколко западните "приятели" на Украйна осъзнават реалното положение в страната. ВСУ евентуално може да се контролира, но доброволческите отряди са извън контрол. Украйна е залята с оръжие, което се раздава поголовно. Идея си нямам как ще се изземва после това оръжие след края на войната. Има свидетелства, още преди 24-ти за престъпления от бойци на Торнадо и Айдар. Азов не са по-различни.Ще има страшна престъпност в и без това най-корумпиеаната в Европа Украйна.

69

Андрей

преди 1 година

На Сащ едалите ше им еат бащите-основатели, буквално , грозен край ще е , заглагащ се и вунящ

68

Анонимен

преди 1 година

Украйна практически не воюва вече, армията е небоеспособна и почти унищожена. -----////------ Мда... затова вече две седмици превземстд Северодонецк и като гледам и днеска няма да еи се получи. Проблемът е, че ако падне Украйна, всички украински войници, които сега ви защитават, ще се обърнат срещу Европа. Тогава ще ви питам кон боб яде ли.

67

Анонимен

преди 1 година

Украйна практически не воюва вече, армията е небоеспособна и почти унищожена. Всичко се управлява от натовски специалисти в Полша, американските спътници, небето над Полша гъмжи от разузнавателни самолети с AWACS системи които постоянно следят руските военни части и дават информация на украинците, дори координатите на целите за артилерията се задават от там, украинците сами нищо не могат вече.

66

Даскала

преди 1 година

Западни глупости!

65

Анонимен

преди 1 година

Как не се наядоха на оръжие украинците? Всеки ден искат и просят оръжие. С чужда пита помен ли ще правят? Русия преди часове е взривила още един украински самолет с оръжие.

64

Анонимен

преди 1 година

Ами то си беше ясно и без човек да е военен стратег. След като руснаците по една или друга причина се отказаха от бърза операция, сега напредват бавно, с възможен минимум жертви. Същевременно нанасят доста щети на украинската армия. Всъщност, ако "войната" беше само Русия срещу Украйна, към днешна дата украинците нямаше да имат нито армия, нито оръжие, нито пари. Всички тези неща им се доставят от Запада, но и това няма да обърне хода на събитията. НАТО си воюва с Русия и не печели.

63

рибока

преди 1 година

93 каква демократична мисъл само.ха-ха-ха!

62

Анонимен

преди 1 година

До рибока " лилипут Иван ... джудже Иван" Нациста в Кремъл хич не обича да го представят по тоя начин. Трябва да внимаваш, той не мисли за теб както ти си мислиш, че мисли. Ти за него си само ресурс.

61

Тимофеев

преди 1 година

Нищо няма да се промени с тези ракети за Украйна.Най много да не остане нищо от Украйна.При този арсенал,набор от оръжия които разполагат руснаците укрите само си удължават агонията.А и зреят вече бунтове от ръководните офицери и генерали на Украйна срещу *** Zеленски.

60

рибока

преди 1 година

Дългоочакваният час настъпи.На ринга са великана Сам в сини гащета и фланелка на звезди и икономическият лилипуп Иван.Едно правило - три секунди на пода да е победеният.Сам се впуска да докопа джуджето Иван и се блъска във въжетата.Но какво става Сам пада на колене,подлото джудже Иван е минало между краката му и е нанесло забранен удар в слабините.Сам се изправя,но на ринга идва от съблекалнята и Мистър Чан,който хваща джуджето и го запраща в гърдите на САМ - КОПИЕ и САМ пада на пода.

59

Анонимен

преди 1 година

От цялата статия ме впечатли съществуването на мозъчен тръст ,,Приятели на Европа".Предвид случващото се с европейската икономика и войната в Украина,този тръст не е ли по - правилно да се нарича ,,Неприятели на Европа" ?

58

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 83 "В същото време световни звезди като актьорът Жерар Депардио получават руско гражданство и възхваляват страната и ръководството й." Осъвремени си опорките, другарю. Депардийо отдавна се увери лично какво представлява руския "рай" и се изнесе с 300 оттам, а изкзазванията му за войната на Нациста в Кремъл са еднозначни (и не са никак благоприятни за същия).

57

L.

преди 1 година

Трудностите в окрайнините за руската армия свършиха. Вече няма съветско оръжие при ВСУ. Западното не е никакво предизвикателство за военната им техника. Очаквам бързо развитие оттук насетне. Освен, ако Путин търпеливо не чака зимата.