109

Анонимен

преди 1 година

Добре, да кажем 2000 лв. Плащаш квартира, храна, ток, вода, парно, излизания, дрехи, развлечения, па имаш деца, семейство...доникъде няма да ти стигнат

108

Анонимен

преди 1 година

Нормално, в София 2000 не взима и продавачка вече. Редно е да се дадат поне 5000, демек колкото на студент в ИТ сектора, НО да се уволняват бездарните.

107

Зеленски

преди 1 година

Трябва и талант.

106

fact

преди 1 година

кой щи ги плаща и как ше ги избивате?

105

Анонимен

преди 1 година

музикант къща не храни, защото такъв е занаята. за гарантирани пари трябва гарантиран труд, а в изкуството такова нещо няма освен ако не е откраднато или претоплено.

104

шефа

преди 1 година

немаш проблем. вече ще идвате в театъра на работа изтупани от 9ч до 17ч, 5 дни в седмицата като всеки ден искам ново и свежо представление и да не чуя 'не мога, изкуството е непредвидимо'. Ще го направите предвидимо и ще се стараете да е забавно, иначе пари юк.

103

тома

преди 1 година

Батко те и в Холивуд не вземат такава стартова заплата ко разправяш ти бе

102

МНЕНИЕ

преди 1 година

В Света Артистите се осигуряват на База Представления или Участия .Иначе работят като Аниматори . Това да не е Холивуд .

101

Анонимен

преди 1 година

Има една пръдлааа, младааа артисткаа, се опитва да имитира голямата Невена Коканова! Пхахаха, няма да стане, всеки артист трябва да има индивидуалност, индивидуален принос в артистичното изкуство, както всеки глас е индивидуален за човека, така и ролята и таланта

100

дърта пенсия

преди 1 година

Аз, ако имам стартова пенсия от 600 лв, изобщо няма да се оплаквам!

99

Анонимен

преди 1 година

По-младите сигурно не знаят, но сега се награждават бездарни артисти, с американска там ориентация,а не са наградени живи изтъкнати доказани артисти като Емилия Радева, Гинка Станчева, те другите измряха вече, ама поне тези две живи, талантливи с над 200 роли в киното, да се бяха сетили да наградят, и без това получават мизерни пенсии

98

Анонимен

преди 1 година

Някои актьори като тоя от снимката и Калин Сърменов, примерно, от години изпълняват поръчките на оня с кюлчетата. 2000 лева стартово! В коя професия започват с толкова, ако ще да е най-трудната, опасна и обществено значима. Ясно е, че е провокация и още един повод да се сее раздор сред обществото. И какво ще спечелят, освен обществено порицание за лакомията си. Ха, 2000 стартово, даже те самите не си вярват.

97

Анонимен

преди 1 година

Няма правителство, пред което да настояват. За правителствен самолет няма ли да настояват или ще го ползва само човека от снимката.

96

що 2,000,бе

преди 1 година

Искайте направо по 10,000!Смешници!Интересно с каква заплата е бил Чарли Чаплин!?И защо?Мързеливия българин все на комунизъм го избива!

95

Анонимен

преди 1 година

Тия сегашните артисти с много високо самочувствие, едни батки, едни такива напомпени, с едно пъчене, служителите в Бъкингамския дворец нямат такова самочувствие, пък тука някакви нищо и никакви самозвани артисти се пъчат, пф, и 500 лв. са много

94

Анонимен

преди 1 година

гарантиран доход означава гарантирана продукция. креативния труд не подлежи на гаранции и съответно не може да се обвърже юридически с трудив договор и съответно с доход

93

Apтемидий

преди 1 година

Примерът с уличния музикант даден по-долу не е лош. Все пак театърът в Късното Европейско Средновековие по този начин е възникнал. Като улично забавление и всеки е давал колкото душа му дава, за да дойде трупата отново. Ако не им хареса представлениет, трупата получава трибуквие. Оттам е еволюирал театърът до днешния му вариант. Има толкова общо с античния театър, колкото днешната демокрация има с Атинската или днешните републики с римския res publica.

92

Pepi

преди 1 година

И аз искам! Кой плаща?

91

Анонимен

преди 1 година

Стартовата заплата да стане НУЛА лв. и където идват зрители и се продават билети, да си определят заплатата според възможностите.

90

Цаца

преди 1 година

Щом държавата изхранва палячовци, които даже заплашват с протест, а по будките за кафе стоят кутии за дарения за лечение на дечица, значи всичко е загубено!