12

Ха ха ха ха

преди 1 година

Едни млади момичета (?!?) ще оправят България, ми как да я оправят като да душевни ? Едни продажници застанали на власт себе си не могат да оправят, камо ли другиго

11

анализатор

преди 1 година

"Отива се към правителство на националното спасение, в което ще участват всички", каза Добрев" Демек нещо което не може да стане!!! Вие хора, братя и сестри българи, давате ли си сметка какво ви очаква вай, вай вай!!!???Не, явно не си давате сметка. Българи=руснаци.

10

ужас

преди 1 година

*** --ота прекара два куфара с марки през сръбската граница ,и тато му го отърва , и сега иска пак да краде !!!!!!

9

Анонимен

преди 1 година

".....смята политикът....." ---- абе някой знае ли, какво точно работи този и другите подобни на него ? Тоест - как си вадят хляба, къде са на хранилка ?

8

profetey

преди 1 година

"Поведението от последните дни на Петков е дори малко притеснително. Няма как да вадите на показ интимни разговори, които са водили довчерашни партньори." - Ако не друго това изказване е добро. Но реално ПП само се оправдават. Беше войната, беше главния прокурор. Сега е ИТН. Те за нищо не са виновни. Те единствено се стремят да граб..., извиняваме се - да управляват държавата.

7

Анонимен

преди 1 година

Еми те я оправиха България, така я оправиха, че в близко бъдеще ще се молим Путин да ни пусне една ракета и да се свършва..

6

Анонимен

преди 1 година

'' ИТН излиза от коалициятa '' ...................................... нещата са ясни и за децата ... всички искат цялата власт само за себе си, очаквайте поредните нови избори с поредния фрагментиран парламент.

5

дедо Ташунко

преди 1 година

Това е едно много просто момче, което се вре навсякъде, ползвайки името на баща си.Корумпиран до край. Не чета какво бръщолевят такива като него.

4

Късно е либе за китк

преди 1 година

Тоз ще смени някои протестър на жълтите плочки :)

3

Анонимен

преди 1 година

Приключихме промяната са абсолютни аматьори.

2

Анонимен

преди 1 година

Този ли ще смени Корнела на чело на БСП ?

1

Анонимен

преди 1 година

Има взема заплата и седи в коалицията . Отичате се в канализацията . Възраждане ще управлява вече държавата!