43

Реалист

преди 1 година

Чак пък да се умира от студ през зимата, малко прекаляваме със сценариите от апокалиптичните филми. Преувеличение за пореден път...

42

Анонимен

преди 1 година

Значи руснаците не могат без сиеменс. Пак Русия затъва и пак трябва да я изваждаме. И пак, България бъдейки част от Европа, ще пращаме помощ на Русия. Не могат да се оправят сами руснаците, като гуска в блато са се омотали

41

Пич

преди 1 година

Ееееми, така е. Едните пращат гаубици в Украйна, другите внезапно почват да ремонтират газопроводите към първите. Случват се такива неща. Разбира се, напълно случайно :)

40

До Анонимен 31

преди 1 година

За касиера е обидно да му оставяш бакшиш. От тази страна не си ли мислил?

39

Анонимен

преди 1 година

То тук ни спряха заради Петков ,всички ги разбрахме ,тия като плащане в рубли що

38

Анонимен

преди 1 година

Е то е ясно защо. Лятото газ не се ползва и се пълнят хранилища. Сега ще опитат да намалят газа максимално и зимата да няма къде да ходят немците ама немците вместо да спат са отиват при Азерите и да искат повече газ и да опъват още линии от България към Европа. Не да спат.

37

Анонимен

преди 1 година

Тоя болния мнголоид научи ли от къде му идва езика? Или още е неук ...

36

анонимен

преди 1 година

Германеца за по-евтин хляб с един цент, ще трамбова 1 километър , за по-евтин газ ще си дондурка управляващите, а за скъп газ ще гони управляващите. Не им завиждайте на стандарта , а на манталитета.

35

Анонимен

преди 1 година

Айде сега Сименс ТИНТИРИ МИНТИРИ. Ако Русия реши ще подава газ, ако не няма. Това са оправдания за наивните германци.

34

Анонимен

преди 1 година

До помнете - Така е да. Въпросът е защо Русия го прави и отговорът със сигурност не е това, което се върти в главата ти. Просто си започнал да се интересуваш от Русия вероятно тази година февруари месец. Ако се поинтересуваш от нейната история поне от последните 150-200 години, ще разбереш защо го прави. Друг е въпросът, че Царска Русия, СССР и днешна Русия са коренно различни неща, но все пак СССР е наследник на Царска, а днешна на СССР т.е. имат връзка.С четене става работата,а не с лозунги.

33

помнете

преди 1 година

всяко евро, всеки долар даден днес на Русия, утре ще се върне под формата на бомби и ракети, падащи в Европа!!

32

Анонимен

преди 1 година

"Аз от февруари съм спрял употребата на газ и съм огринипил тази на горива. Не съм умрял !" - Я кажи колко завода притежаваш? хахаха Проблемът не е аз или ти да спрем употребата на газ, а проблемът е, че индустрията не може да си го позволи, особено немската. На Германия ако им спрат газа и след има няма една година ще взимат заплати горе-долу като нашите. За нас не е проблем, защото сме свикнали, обаче бай Ханс от Мюнхен ще грабне еднолитровата халба и ще я разбие в нечия Шолцовска глава...

31

за разлика от нас

преди 1 година

Тия немци големи будали бе! Да купуват руска газ на ниски цени!

30

Анонимен

преди 1 година

Направо да го спират нацяло. На демократична Германия не й трябва НЕдемократична газ. хаха Само че ако го спрат нацяло немците ще скочат срещу политиците си, особено като ги знам какви стотинкаджии са. За 9 години живот там, веднъж не видях някой да остави 1 или 2 цента в супермаркета, когато му връщат ресто. Не че е длъжен някой да го прави, но е показателно кой на кого робува. Парите на човека или човекът на парите. В бедна България редовно се вижда някой да остави рестото от 1-2-5 стотинки.

29

Анонимен

преди 1 година

САЩ нямат газ и петрол за тях понеже зелените им напряха кредитирането на нови находища Киро умното от тях чака.

28

Анонимен

преди 1 година

не е ли немците си ремонтират, а не газпром? измислено название на статия и всяване на смут

27

Гост

преди 1 година

Клик бейт заглавие. Явно става на въпрос за ремонт, което не е нещо заслужаващо внимание. Иначе руснаците сега може да се радват, но немската машина веднъж като тръгне няма спиране. Бъдещето е във възобновяемите източници на енергия.

26

Анонимен

преди 1 година

Започва веселбата. А като дойде зимата немците ще завият от болка и глад. Но да се сърдят на Шмолц.

25

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 14 ... Какво общо има Окрайна с ЕС?

24

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 22 "Русия продава по-малко с намаление" Русия продава ПОВЕЧЕ с ГОЛЯМО намаление. Приходите й са по-високи, защото продава повече, но това също си има цена. :)))))