133

фаэа

преди 1 година

Как какво свършиха? One Big Nothing!

132

Анонимен

преди 1 година

Не искаме ГЕРБ и ДПС, но и тези се *** с американската си политика. Как няма да се намери един да мисли за хората! Всички са в схеми и кръгове на влияние.

131

Анонимен

преди 1 година

Като прочетох - едно голямо нищо!

130

Васил

преди 1 година

До 141 - Не искаме да се връща ГЕРБ, но на ПП първата работа беше да изреглят 9 милиарда заем и така и не представиха, за какво го изразходваха - цените скочиха с 300%, заплатите и пенсиите почти не мръднаха. Трябват ни хора, които милеят за родината, а не поредните марионетки.

129

Анонимен

преди 1 година

"МАФИЯТА ДОПУСК ДО КЛАСИФИЦИРАНА ИНФОРМАЦИЯ В ДАНС. ХОРА НА ЦВЕТАНОВ ПРОДЪЛЖАВАТ ДА КОЛЯТ И БЕСЯТ. СХЕМА И МЕХАНИЗЪМ КАК ПОРЪЧКОВО СЕ ВЛАДЕЕ ДЪРЖАВА И БИЗНЕС ЧРЕЗ ОТНЕМАНЕ НА ДОПУСК. КИРИЛ ПЕТКОВ РЪКОПЛЯСКА НА СХЕМАДЖИИТЕ, ВМЕСТО ДА ГИ ОТСТРАНИ, И В ЗАМЯНА ОТНЕМАТ ДОСТЪПА ДО КЛАСИФИЦИРАНА ИНФОРМАЦИЯ НА НЕГОВИЯ ЧОВЕК ВЕСЕЛА ЧЕРНЕВА" , пише в "Афера"

128

Анонимен

преди 1 година

До П.К. Те наистина трябваше да арестуват бандитите на гербавата мафия, но не го направиха и това им коства падането то власт, не събориха и Гешев или жената на Цецо насадена в ДАНС,като и останлите на наредени на цицки и облаги, не събориха ГЕРБ, не ги пипнаха, но нищо ,следващия път ще им е обеца на ухото, ДПС също не събориха герберите, не се осмелиха да затворят Боко и Цецо и сега лазят,но стомната се счупи за последен път

127

Анонимен

преди 1 година

Искате да дойде урода от ГЕРБ и пак да тегли заеми и да спре парите за хората, докато в България не останат хора, освен неговата шайка, ли? Няма да дойде, въпреки, че е лазил по чуждите посолства да напира да се върне дебелака-***-комунист , слуга на Зюганов и ра доброто правителтво, което действително мислеше за страната и населението!мястото му е в затвора , десетки хиляди бяха убити в цяла България през управлението му!

126

Анонимен

преди 1 година

До АзЗаемите ги теглеше Бойко, те набутаха България в блатото, новото правителство тегли пари да покрие заемите,които той е теглил и успшяха доти да намалят сумата на заема с два милиарда! Създадоха с много труд програми за по-добри условия на живот на възсрастните хора, за децата,за бизнеса, увеличиха работните места, повишиха заплатите в държавните фирми, осигуриха да бъдат безплатни детски градини, сега ще дойде урода от ГЕРБ и пак ще тегли заеми и ще спре парите за хората, докато в Българи

125

Анонимен

преди 1 година

До АзНикой не е набутал със заеми България, новото правителство напротив намалиха заема ,който Бойко изтеглил, създаваха добри условия за бизнеса, за населението , за децата,а не крадяха и делкаха порции за няколко човека, като Бойко , вибте с колко намаля прираста на населениетоп от 2005 до днес, когато Бойко управлява, убити,разболяни,избягали от страх от "хубавото" му управление!

124

Забравихте ли?

преди 1 година

Истината е,че правителството на Киро, спря парите за мафията от една шепа хора, която години наред ограбваше България и затова е на дъното, жалко за ДПС, които уж са либерали,също като Кировата партия, че помогнаха на герберите за свалянето на правителството,забравяйки как Пеевски искаше да вкара в затвора Бойко и Цецо за грабежи и убийства и те веднага му изиграха номер, сваляйки правителството на БСП и ДПС, за да не бъдат вкарани в затвора! Бойко дойде и бяха избити десетки хиляди хора

123

Анонимен

преди 1 година

По същия начин, преди години, Бойко се обади да спрат парите от ЕС на БСП и ДПС, за да останат без пари и паднат от власт, за да заграби той властта, повториха същия филм и сега, гласувайки против отпускането ан парите, плюс маса ***, които лъжеха в нета, че правителството не се справя с управлението, което беше чиста лъжа, неслучай Ал. Петров казваше, че Бойко е истинската мафия и се оказа прав, той размаза всички по пътя си, свалиха го с много усилия и пак подхлъзна новото правителство, ко

122

Аз

преди 1 година

Свърши единствено, че ни набута със заеми. Нищо налице! Хайде в затвора! Рашков, Гешев къде сте?

121

Анонимен

преди 1 година

Освен бели тези папагали нищо друго не можаха да свършат. Ако трябва да изброявам погромите, които нанесоха ще е по-дълго от статията. Чакам с нетърпение изборите и окончателното им измитане. Врякат за правораздаване и правосъдна система... ами да - ако не ги тикнат в затвора и аз ще се убедя, че са нужни промени, ама не от тях и ологарсите им ;)

120

П.К.

преди 1 година

Първо. Тези не спечелиха вота, а бяха инсталирани от задкулисието с пластмасовите кутии на Мадуро. Второто го видяхме всички ощетени българи. Тези не само нищо полезно не свършиха за хората. Бяхме лъгани непрекъснато с голи обещания. Теглиха огромни заеми и станаха подвластни на световните банкери. От тях лично и до сега се вихри високата инфлация, която причинява нечуваното обедняване и мизерията навсички нас. Робуваха на политически шантажи, арести. С една дума, заслужено бяха изхвърлени.

119

Михаил

преди 1 година

Пропуснали сте да напишете и хилядите направени анализи, никому ненужни...

118

Анонимен

преди 1 година

какво свършиха - популизъм, заеми, хипер инфлация при храните, хаос и черно на бяло - нищо. вън тези неможачи от властта.

117

Анонимен

преди 1 година

Мале мале ако Пълен Провал я довърши тая промяна ще останат ли живи българи бре ?

116

От Вселената

преди 1 година

ДО 129 Анонимен Те как ще свършат нещо... Те чакат да се появи отново СеСеСеРето, да им даде за без пари знаменца в народното събрание и отново да поведат народа напред обикаляйки площадите по градовете... Сега са трудни времена! Сега за да ти дадат знаменце в народното събрание, трябва да направиш частна фирма за производство на знаменца. Едно време беше лесно! Народа произвеждаше знаменца, а управляващите ги развяваха за без пари!

115

Анонимен

преди 1 година

Правителството освен далавери свършило и е нещо

114

Анонимен

преди 1 година

Ако има нещо хубаво в предстоящият политически хаос е, че няма да виджам самодоволите физиономии на К*рнела и на оная дебелата адвокатка - някаква там министърка, с ехидна усмивка, дето прилича на мис Пиги и не може да каже гладко 1 изречение. Представям си такова недоразумение да ти води бракоразводното дело!