15

Есаул

преди 1 година

Богданово /Алагюн/ НЕ е на 5 км от границата, а на 10-15 по права линия и няма общо с кмета на Мизерно Търново, а със Средец /Грудово/.

14

Анонимен

преди 1 година

ДЪРЖАВАТА Е РАЗГРАДЕН ДВОР И НИКОЙ НЕ ГО ИНТЕРЕСУВ ПОНЕЖЕ НЯМА ПАРИ ЗА КРАДЕНЕ ОТ ТАМ. И ТАКА, ОСТАВАМЕ СИ ЕДНА СОМАЛИЯ.

13

Анонимен

преди 1 година

Само диретна депозтация за всеки ще реши проблема. И затвор за трафикантите

12

Анонимен

преди 1 година

Пращаи те ги овратно бе хора, гледатели тези какви ги вършат в Европа??? А трафикантите директно в затвора с доживотна за трафик на хора.

11

Анонимен

преди 1 година

На турция не може да се вярва. Това е все-едно да чакаш от вълка да пази стадото. Те и сами казват за себе си, чесимволът им е сивият вълк.

10

..

преди 1 година

г-н Иванов от Демократична България къде си? Защо не браниш браздата, както бранеше оня плаж?

9

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 година

Алоуууууу няма ли Гранични войски бе ? Опа, СДС и "демокрацията" казаха че на европейска българия гранични войски не са необходими. Това било комунистическа неуредица дето стреляли хората които искали да отидатв Рая.

8

От хората

преди 1 година

Помагйте им.Тези млади мъже ще променят Европа. Те ще издигнат джамии в държавите от ЕС.Хора ,исляма настъпва.Бог да ни пази,но българите са свикнали, 500 години.

7

Анонимен

преди 1 година

Канят ги на бяло сладко с кафе.

6

aa

преди 1 година

кво им давали че не разбрах , верно ли им давали. *** тия ора работат само за мигрантите бе. Цели фабрики изкупиха всикчо за да им дават. Ей много тъши статии

5

Анонимен

преди 1 година

В Афганистан, Ирак, Мароко, Тунис, Алжир и Сирия няма война.Тези нашественици на в нашата територия трябва още при залавянто им да се депортират.

4

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

А бе,нали тая пихтuя грузинска Ердоган беше много перфектенн с опазванията на граници? Ама то какво да се очаква друго, освен лъжи от Лазки Ром!!! Те Русия и Китай ще ви поставят такива граници,че няма да припарите на дистанция 2000 километра от това заграбено от вас място,на което сте сега. Няма Турция,тоест Мисирландия! Има Т Р А К И Я. БЪЛГАРСКА ! Ще ви върнем към калайдисването на ***,турски психопати !

3

Боко е предател

преди 1 година

Първата работа на Боко след като падна от власт беше да иде при Ердоган , да му врътне една свирчочка , и още с бяло около устата го помоли да пуска бежанци към България за да дестабилизира кабинета на Петков. Който помни , помни. Преводач му беше един виден кадър на ДПС.

2

Анонимен

преди 1 година

Ей за това разпрях че тоя Европейски съюз е една голяма дискриминация пакистанци сирийци и други *** по горите от глад а украйнците в Спа хотели

1

Анонимен

преди 1 година

а киро мустафа им даваше по 1200 лв месечно, а на нас по 12.50 ст.