154

r3v0lv3r

преди 1 година

До АнонименСССР беше 168 милиона преди ВВС, а германи по-малко от 30, да ти го преведа Русия винаги е имало хора, колкото цяла Европа. Сега обединени само Германия и Франция имат повече хора, тоест Русия вече е загубила най-голямото си преимущество.

153

До 172

преди 1 година

Укрите побеждават само в евроатлантическите медии като тази, факти, блиц, дневник и т. н. а в реалност се предават или бягат панически изоставяйки въоръжението си на руснаци и пепенци. В Телеграм е цялата актуална информация

152

Анонимен

преди 1 година

От 177- откога думата /пиша я отделно/ И"Д*И стана неуместна.

151

Анонимен

преди 1 година

до 168 У бре - ами *** виж Москва под руски контрол, и Одеса през 2014 година под украински контрол

150

Анонимен

преди 1 година

УКРИТЕ БЯГАЙКИ ОТ СЕВЕРОДОНЕЦК КРЕЩЯТ !- ПОБЕДИХМЕЕЕЕЕЕ.

149

Анонимен

преди 1 година

И всичко това с 200к души срещу 40 милиона.

148

До 171

преди 1 година

Не му обръщай значение. Той е отСороскитеГендари и скоро ще си прави операция за смяна на пола финансирана от " америка за българия"

147

злостър

преди 1 година

До У бре: спомяш ли си Мариупол как изглежда? - е Пристанището вече функционира. Има градски транспорт, докара ли са тежтехника и разчистват. Дошли са и строители и са започнали да преизграждат жилищните райони. КОГА краварите са правили това нещо след втората световна ? (А и втората светован е било напук на Русия да не стане цяла европа комунистическа!)

146

Анонимен

преди 1 година

хаха,нали урките побеждаваха

145

тц не си прав!

преди 1 година

До У бре: такива са ги приели от украински контрол. След година може да квакакаш от локвата.

144

Анонимен

преди 1 година

Вовата яко мачка фашистите

143

Извинявайте че питам

преди 1 година

Има ли още западни доброволци щелаещи да бъдат калибрирани? Явно представата за кротко лежащ снайперист на завет и стрелящ на пусия е разружена - буквално.

142

У бре

преди 1 година

Вижте на какво приличат тези жилищни сгради при руски контрол.Представете си,може ли да са изглеждали по-зле при украински?

141

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 166 Русия в сегашната й форма си е "там" от има няма сто години, и Запада, на два пъти я спасява от разгром. Трети път няма на има. Ако авантюрата на Путин с Азия не се изплати, Русия изчезва. :)))))

140

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 156 "СССР беше съюз а Русия е държава" СССР беше същия съюз каквато е и Русия: сбор от различни територии обитавани от различни народности, които се контролират със сила от Москва. Русия я чака съдбата на СССР.

139

А бе

преди 1 година

Като гледам на какво прилича руския контрол, пази Боже! Може би и местното население ще разбере най-накрая какво е спечелило и какво изгубило.

138

Страхова невроза

преди 1 година

До 144,бъди сигорен,твоят проблем е двойствено разделение,между Любовта ти към Русия и възможностите ,които ти дават на теб и на твойте близки и приятели ,западните страни,бъди сигорен също,колкото и да говориш ,каквото ти падне,твойте родственици,ще гледат на запад и при първата възможност ще се усъвършенстват, работят и учат в САЩ,Европа,на запад.

137

Сега Луганска

преди 1 година

Утре Донецка. Киев ще почака.

136

НАТО с пълини га щи

преди 1 година

Щом украинците дето са от същата бойна порода като руснаците ядат бой заради НАТО - ученията и тактиките, правете си извода какво ще за истински по-западно и евро - гейски войници?

135

САТАНАТА

преди 1 година

Добра работа, Руската армия да не спира с диагонален фронт!