12

Анонимен

преди 1 година

Ама ние не искаме да мислите като нас, нито, опазил Господ, ние да мислим като вас. Просто признайте историческите реалности и все продължава спокойно напред. Македония ОТДАВНА не е интересна за българското общество. Ние си пазим НАШАТА си история, за да не би да ви хрумне нещо по-нататък. ТОВА е всичко.

11

Анонимен

преди 1 година

Излиза че българите са долната каста на македонците! Браво на българските политици освен, че българите са най бедните в ЕС сега ще бъдат и най-унизените! За тези без собствено достойнство стига да гласуват отрицателно! Да броим след обяда!

10

Анонимен

преди 1 година

Каквото и да си мислят макетата измислената им нация е призната по заповед на Коминтерна с помощта на Георги Димитров и Димитър Влахов през 1934г. преди това ги няма никъде в историята.

9

Анонимен

преди 1 година

България не е пример за живеене, ама Сърбиясъвсем отече в канала :))) Ако искат да бъдат сръбски васали макетата, техна си воля, ние нема да пречим, само дето требва да крадат от сръбската история, а те немат много славни моменти, все са ги били по тиквите :)))

8

До 7

преди 1 година

Това *** и ко кажи на останалите Европейски държави и Близкия Изток и Азия. Яко пренаписване на световната история ще падне. Това там в маймунофонията само ***-биполярно разстроен ли се размножават? За един приятел от Албания питам.

7

Анонимен

преди 1 година

Жалко е когато мижава измислена държавица с фалшифицирана "древна" история и зомбирано от безумна пропаганда население те нарича окупант и подтиска твоите сънародници. Но нищо, Путин ще им намери цаката на украинците ;)

6

Анонимен

преди 1 година

българите са просто индиици и нямат нищо общо ссъ слпвяните а макетата са си славяни

5

Анонимен

преди 1 година

Аааа. Значи ние да мислим по друг начин заради държава създадена през 1950? Аре при тарамбуките в Албания. Като започнете всички да ходите в джамията и да се казвате Ахмед, Али и така на татък може да ви дойде сивото вещество в ***. Досега Албанци, Турци, Гърци, Румъници и най големите противници на България от заСърбялата на част от на Турският султан чатал още не са си присвоявали Българска история.

4

Анонимен

преди 1 година

Българите в Северна Македония ще имат история и истински факти и документи, а макетата ще се самозалъгват с македонски митове и легенди. Макетата ще полудеят. Единственият им път да не полудеят, е да се върнат към истината. В Северна Македония ще има нормални българи и лудди македонци. Европейският съюз няма да търпи езикът на омразата на луддите македонци в Северна Македония.

3

Анонимен

преди 1 година

На нас ни е ясно, че сте сърбета, не се пънете толкова :))) Ние доста се постарахме, наистина, но вие си искате Белград, затова не ни занимавайте повече с присъствието си :))

2

Джо

преди 1 година

Никой нищо не ви кара. Просто ще си стоите извън ЕС. Ясно ли е, титопромити?

1

Анонимен

преди 1 година

Милка е българско име.