41

Анонимен

преди 1 година

Не се бойте ве! фиромските *** обещаха да решат спорните въпроси.,.,ама друг път. Този път на тея олиггоофрени французите ли се надупихме? Баси срама и позора!!!!!!!!

40

Анонимен

преди 1 година

Толкова ли било лесно на европедерущината да каже едно дума и нашите кир-корчовци да клекнат толкова бързо и ниско? Такова падение не сме имали и под съветско робство!

39

Демократи сър

преди 1 година

До Анонимен Не само майка и баща ще продадат ? И деца и внуци ,камо ли Родина и история . Проклети да са демократите !

38

Щирлиц

преди 1 година

Поредните безотговорни другари предадоха България!

37

Анонимен

преди 1 година

И после - България била независима държава! Не се управлява от посолствата! Управляващите не ни лъжат! Защитава ли били националните ни интереси. Чудно ми е за колко ни продадоха! Дано по- скоро ги изритат от народното събрание всички до един. Никога няма да гласувам повече за никого. Това е свръх наглост и цинизъм. Всички до един в парламента и без референдум знаят позицията на повечето българи, въпреки това го направиха. Съзнателно действаха против избирателите си.

36

Анонимен

преди 1 година

Предатели

35

Прост

преди 1 година

Екваторът е условна линия, която дели земята на Северна и Южна Македония

34

Анонимен

преди 1 година

Македонците обсъждат възможностите за корекции. Ние също можем обсъдим корекции. Не е идеалното споразомение, но е някакво начало.

33

akudд1

преди 1 година

ньойски договор 2

32

HBK

преди 1 година

Никаква "Зелена светлина" не дава София на македонците по пътя им към ЕС. България просто хитрува. Руските дупедавци в Българския парламент начело с техните началници от задкулисието (в президенството, в Банкя и сараите ИЗПЪЛНИХА анти-Българската си задача и помогнаха на Путинова Русия да скара балканските народи и да блокира тяхния път към Европа за следващите 10-ина години. Победата е временна, но пораженията са трайни.

31

.

преди 1 година

* Цензурираното е "Ти-кво-ча"

30

.

преди 1 година

До Анонимен 32 - забрави да включиш в сметката и ***. И двамата трябва да бъдат съдени и осъдени!

29

Анонимен

преди 1 година

Клекнаха сеяндурите и сега ще учим македонска история и език. Гоце и Самуил са Македонци Азбуката са ни дали македонците. Югозападна БГ е Македонска на която живеят македонци. Територията на БГ е Североизточна македония. Честито предателство. Само незнам на следващите избори кои ще гласуват за предателите от ПП ДБ ДПС и ГЕРП. Щото аз ще гласувам за единствената родолюбива партия ВЪЗРАЖДАЕ.

28

Анонимен

преди 1 година

Въпросите и проблемите - към Брюксел, драги велики славянски македонци. С тях се оправяйте, българските управници не са на това ниво. Те могат само да изпълняват заповеди и да прибират пари. Да носят отговорност и вземат решения не им е във възможностите. Така че - към Брюксел, любезни наши съседи или пък към Белград, както предпочитате.

27

Анонимен

преди 1 година

Какъв контрол давало да си вдигнем ветото? Киртака продаде българската история и българския език! Ако Северняците смятат да си признаят че това не е техния език и не е тяхната история - те могат и сега да го направят, без да се вдига ветото. А щом искат вдигане на ветото, значи въобще не смятат да го правят! Извод? Про100 Кире продаде държавата!!! Направо доживотна присъда да му дават и това е! Никой за над 140 години не си е позволявал да продададе интереса ни, дойде Кире и го сурна за 3 месеца

26

Анонимен

преди 1 година

Някой да разбра какво споразумение гласуваха депутатите. Френското споразумение,но какво пише там?

25

Армеец

преди 1 година

Сега севмакетата са като г,з у коприва - накъдето и да мръднат все ще ги боцнат! Любчо Георгиевски добре им каза - всичко при мен и Костов беше споразумение на една страница, колкото повече се противят, толкова по-дълбоко ще им влиза. На край Вардаро още си живеят в СФРЮ и при Тито, нищо, че тия са умрели отдавна,

24

Анонимен

преди 1 година

Сега не може, Ковачевски е на ваканциа до 3 юли ;))

23

Анонимен

преди 1 година

Ами остават и няма как да бъде другояче като се има предвид балканският ни манталитет и наследството което имаме от СеСеСерето и Титова Югославия ... догмите, предрасъдъците и идеогемите които сме наследили от тези знакови времена ще тежат и на идните поколения и ще пораждат омраза и напрежение ... там където е посято руско и сръбско влияние винаги никнат плевели, заразени с вируси и патогени ... !!!

22

Византиец

преди 1 година

Когато Гърция има искания, ЕС се съобразява и макетата клякат а когато *** иска нещо, никой не му обръща внимание, нека си хленчи, на никой не пречи...