20

Истина

преди 1 година

Така се прави-не си удобен и бой, бой.За справка кметицата на Красно село.

19

Анонимен

преди 1 година

Не играе по свирката на някого и го бъзикат.

18

Анонимен

преди 1 година

И отново държавата на абсурдите, дето мафията си управлява. В цяла Европа е позволено домашното пивоварство, само тука те глобяват за един казан крафт бира. В Германия даже до 200 литра може и да си я продаваш без една стотинка акциз да плащаш. Същото и с канабиса, мутрите дето държат и политиката и дрогата не дават да се легализира са собствена употреба както е в цяла Европа, че и в САЩ, защото всеки ще си гледа и няма да им пълни гушите!

17

Анонимен

преди 1 година

Който не храни и пои шуробадженакорушветчийските лапачи така става,чете си по вестниците и го дават по телевизията. Ей го Сашко сина на Митко милиционера,с нелегалната автоморга между Горубляне и младост 4 . Отчита си се момчето и години наред никой не го бара.

16

аз

преди 1 година

БРАВО НА МИТНИЧАРИТЕ! След като изловиха всички контрабандисти и "бежанци" по границата се хасочиха към тези зли и особенно опасни за хазната производители на 18 бутилки бира. Само така - пазете хазната, тя ви храни.................... нещастници!

15

Анонимен

преди 1 година

Срам за България. Очаквам скоро - хванали баба че гледа незаконни краставици и домати.

14

Анонимен

преди 1 година

37 бутилки, едно левче е в магазина, значи някъде 37 лева общо струват. От тези 37 лева - дали повече от 7-10 лева е ДДС и акциз. Но все пак мисля, че е защитен интерес на държавата за минимум 6 лв, но счетоводителите могат да са по прецизни. Но да се разследва дали няма някъде международни канали. Може да сложи едно шишенце като тръгне за екскурзия, ако сложи две, да си се разследва за организирана престъпност.

13

Анонимен

преди 1 година

тоя па Рашков, ако го закъса финансово ще се натрови от домашен алкохол, ама нали той си е добре, да го.... бедните, както казва колегата му Василев, в чийто ресор са и митниците. За протокола противник съм на употребата като алкохол.

12

Анонимен

преди 1 година

Не схващам, какво общо има Митници с Бойко Рашков, ама продължавахйте да плюете.

11

бира

преди 1 година

пак сме неравностойни с ЕС. там всичко можеш да си произвеждаш, дори уиски

10

Анонимен

преди 1 година

Браво на Бойчето Рашков(въздуха под налягане)!

9

Браво

преди 1 година

Край...забогатя държавата от глобата на тоя дето си забъркал в бидона у мазата нещо си!С тези темпове след 1000 години ще стигнем цивилизацията!

8

ескимос

преди 1 година

Пребориха контрабандата - ураааааа! На тези командировъчните струват в пъти повече от бирата. Отделно, че на акциз подлежат само високоалкохолни напитки.

7

Анонимен

преди 1 година

Издал го е съседа, дето не може да прави бира. Пуста завист

6

Анонимен

преди 1 година

На този човек как да не му отидеш на гости.

5

топла бира

преди 1 година

От текста не става ясно как мърш-и-те са разбрали за това деяние. Ако някой се чуди - предатели е имало, има и ще има винаги по нашата красива земя.

4

Възмутен

преди 1 година

Родните ни митничари докато симулират дейност и се занимават с глупости я да кажат колко тира минаха през границата с контрабандни стоки,наркотици и оръжие докато не са на работните си места...и колко милиона митнически такси не влязоха в държавата?Дано човека да ги осъди тез корумпета безподобни!

3

Мдддд

преди 1 година

стана тя, моята да я почвам довечера, че ...

2

ха-ха-ха

преди 1 година

Промяната търси вече под вол теле. Корупци..........я !

1

Кольо Мольо

преди 1 година

Нашите милиционери са корумпирани отвсякъде, търсят всяко кътче, от което могат да извадят някой лев. Оня ден на малкия му се карат, че е бил с метал детектор в полето на баба си да търси капачки и щели да му го вземат