142

Анонимен

преди 1 година

Разбира се, че ще ги спечели,нали мафията е на негова страна.

141

Анонимен

преди 1 година

Учимфолския уж щеше да громи мафията и корупцията, но тръгна с най холяма ярост срещу тези, които запопнаха да се борят срещу тях.Такъв бгхк сме нямало последните години, след бареков.

140

Аз промяната

преди 1 година

СЪЩИТЕ ХОРА КОИТО ГЛАСУВАХА ЗА СЛАВИ СЕГА ПИШАТ ПРОТИВ НЕГО ЗАЩО ХОРА ЗАЩО НЕ МИСЛИТЕ РАЗЧИТАЙТЕ НА СЕБЕ СИ ВИЕ СТЕ ОТГОВОРНИ ЗА ВАШИЯТ ЖИВОТ МЕСИИ НЯМА ДАЛИ РАЗБРАХТЕ ЕДВА ЛИ

139

За 138

преди 1 година

Хубаво звучи това което си написал, обаче вече отдавна не е вярно. Така нареченото "казано", може въобще да не си го казал. Някой развива теории за космоса. А теориите въобще не са мит. В момента най-лесно е да бъде натикан невинен в затвора, ако трябва да се оневини виновният.

138

Истукан

преди 1 година

Киро открадна много повече от 50 бона. Парите дето ще вземе Слави са пак на държавата. Киро ще ги вземе от държавата и ще ги даде на Слави.

137

Анонимен

преди 1 година

маскирания певец срещу харвардския хитрец

136

Анонимен

преди 1 година

Славуци долната чалготека пак се изказа.Айде аман, бегом към Учиндол

135

Анонимен

преди 1 година

Не го харесвам славуна, но е прав. България трябва да стане правова държава и всеки да внимава, какво говори. Изливат се купища помия срещу тоя и оня. Сега като си платят по 50к глоба другия път, ще внимават как говорят. Това се отнася за всеки. Петков също може да съди, защото го обвиняват в крадене. Съответно това трябва да се докаже също .

134

Не се позори

преди 1 година

повече. Как ще осъдиш всички които излъга (нит мезнъж не се вясна в парламентн или на просконференция) , значи за тях си ЛЪЖЕЦ. Гласуваш с ББ и Доган, против Правителството, значи си ПРЕДАТЕЛ.

133

Анонимен

преди 1 година

Учендолски а какво е ИТН освен МАФИЯ.

132

вАй-вАй

преди 1 година

След развода дойде и сметката...

131

Тото

преди 1 година

Слави не ми е на сърце, но е напълно прав в случая. Всички знаем произхода на популярността и парите му . 20 години ежедневно шоу по най гледаните телевизии. Какъвто и да , това никак не е лесно.Трябва си талант и много труд. От другата страна, анонимният Кирчо, изкопан от радевите бекапейци. 500к трябваше да поиска Слави и в една нормална държава, Кире щеше ги плати до стотинка!

130

Анонимен

преди 1 година

Слави може да заведе дело и че го нарече певец а той определено не е и това си е клевета

129

до 109

преди 1 година

На цяла България й се повръща от този сакат учиндолски чалгар! Я да не се прави на луд, а може и да е луд, понеже болестта му е в доста напреднала фаза, а да обясни защо не подава декларация за милионите и имотите за милиони, които притежава, както и за скритите му в чужбина незаконни офшорки? Всички ги е придобил като лакей и шут на мафията и на мутрите, нали?! Все пак мутри го "охраняваха" доста дълго време! Мутри на един негов и банкянски авер, когото изпъдиха от "Капитан Андреево"!

128

вай вай ваййй

преди 1 година

Ай стига уа, че той Киро ще има ли толкоз пари да му плати?!

127

ИТН

преди 1 година

Слави е велик. Може да назначава правителства и да уволнява правителства. Който хвърля клевети по Слави, ще бъде осъден. Внимавайте като коментирате Слави, ще осъди някой тук от вас дето го плюете. ИМ IP адрес и ще ви намерят бързо.

126

Бай Шиле

преди 1 година

Кирее, живота е радост и тъга, днеска носиш списъците от Гугъл на Рашков, утре теб те носят на Гешев. Затуй хората са казали "като се изкачваш нагоре мисли за пътя надолу"!

125

Илия

преди 1 година

До итн Защо си анонимен.

124

Траян

преди 1 година

До Анонимен Точно казано, мисля че си е платила обучението. Малко немислещо мозъче.

123

итн

преди 1 година

Гледайте Слави да не осъди някой коментатор тук. Ще ви го завре болезнено.