Слави Трифонов заведе дело срещу Кирил Петков за 50 бона

Искът за причинени неимуществени вреди
Обновена: 27 юни 2022 13:39 | 27 юни 2022 13:39, Камелия Цветанова
202
Слави Трифонов заведе дело срещу Кирил Петков за 50 бона
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

На 24 юни в СГС е постъпила искова молба от Слави Трифонов срещу Кирил Петков за причинени неимуществени вреди вследствие на изказване на премиера в оставка, направено на 13 юни по време на пресконференция. Размерът на иска е 50 000 лв., съобщават от съда.

Още по темата


Причината за това е, че премиерът в оставка нарече ИТН мафия.

"Днес чух няколко пъти, че аз съм мафията. Казаха го министър-председателят Кирил Петков, министърът на финансите Асен Василев и - не знам като какъв да го определя - Радостин Василев. Съгласен съм, че в България всеки може да каже всичко за всеки, но трябва да носи отговорност за думите си. Навремето осъдих жълтите вестници заради лъжите им. Спечелих всички дела. Сега ще заведа дела срещу Кирил Петков, Асен Василев и Радостин Василев за техните лъжи и внушения. И, разбира се, ще ги спечеля", написа тогава Трифонов в профила си във Facebook на 13 юни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


202
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
162
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Крайно време е Слави да излезе и да си каже от какво е болен,срамни болести няма,и после да ходи да си гледа здравето.Политиката не е за него,достатъчно падна в очите на избирателите си.*** народ,слаба държава.
161
2
 
8
 
! Отговори
Стефан преди 1 година
Не мога да разбера луд ли е Слави Трифонов? Как няма срам и свян този човек от нищо. Трети парламент проваля заради безотговорността си. Дано никога повече партията му не влезе в парламента.
160
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
50 бона са си 50 бона, човека си има адвокати които явно не са способни да измислят читаво законодателство и правила ,но поне дела от време на време да спечелят могат , така или иначе Слави им плаща заплата поне да си заработят заплатите си , както се казва ползва си кадрите като не стават за голямата игра ,поне да печелят малки дела.
159
1
 
13
 
! Отговори
ПроСоТо преди 1 година
Сакатия манекен на Преизподнята не само наричаше другите "мафия",но се заканваше и да ги "изчегърта"...Е?...Срещу него някой предяви ли такъв иск?...Сега обаче тоя Сакатлък го раздава "обидена госпожица"....БКЛК !
158
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тоя е много обидчив ***. А като плюеше по ГЕРБ 20 години нямаше проблем
157
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
На слави ми трябват пари. Бизнеса спря. Телевизията му пък не се гледа от никой. Бодигардовете му си искат заплатите.
156
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Малко са един милион
155
1
 
9
 
! Отговори
Рекламодател преди 1 година
Само вижте кой са му рекламодателите и ще разберете дали е "мафия" или не.Колко е платено за реклама, колко е върнал ресто.....
154
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Начинът по който Слави се отнася към бившите си депутати и министри отцепници показва що за човек е и що за кадри имат
153
5
 
3
 
! Отговори
до 152 преди 1 година
До Анонимен -- Да,бе, ама не! Този този К.П. е извънземен и не подлежи на никакви упреци и обвинения. Нека първо докаже, че не е нарушил конституцията с гражданството си, после искаме обяснения за врътките му с фондовете, в които бяха биз-бизе с А.Василев, Д. Лорер и жена му,Гури/албанския/ и Ив. Христанов-всчките тез с, които е бил и преди бяха и в кабинета му. Просто нови имена-нищо ново. Промяна ли - на едния мазаляк с друг и накрая пак същото. Вие нещо да усетихте от таз Промяна?
152
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кой риве на гроба на мафиоти,снимки има на един гологлав.Ясно че Славуца искаше да дърпа конците в сянка но има още много да учи от падишаха си Доган!Само си спомнете какви психопати беше предложил за премиер и министър на външните работи.Има ги в тубата,който иска пак да се посмее,да гледа!
151
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И защо само срещу 50 бона? Ако се смята за прав и че ще спечели, ще иска поне 1 млн. Но не!
150
2
 
12
 
! Отговори
Хичо преди 1 година
Драйфа ми съ от Гюбека
149
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нищо не може да направи на Кирил Петков, по-скоро той ще го разследва, за да предостави доказателства за твърденията си и връзките му със силови групировки СИК, ВИС, Георги Илиев, Георги Гергов, Доган, (обръчите от фирми) Илия Павлов, вдовицата на Илия Павлов, срещите в Италия, спонсорства...Кирил Петров каза, че не го познава и знаел, само, че бил "певец". Охоооо, бедна му е фантазията!
148
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А срешу него Петков няма ли да заведе дело за клевета.Слави каза,че са купувани депутати,същото направи и Неговия слуга Тошко.Слави напсува 170 депутати.Славаи чалга -мутрадония мафиотия.Хай сиктир.
147
5
 
14
 
! Отговори
Judas priest преди 1 година
чалгарчето да се скрие и сам да не се открие...
146
6
 
14
 
! Отговори
Шрек ще съди ?! преди 1 година
Бегай с голата си тиква в Учиндол!Мястото ти е там,чалгар!
145
7
 
11
 
! Отговори
men преди 1 година
Правилно. Да заведе дело и Кирил Петков да даде доказателства за думите си или да си плати. В България всеки дава определения безнаказано. Пак за малко го съди. Само 50к това с разноските ще е само 100к за Петков. Бълха го ухапала. Трябваше да го съди за 50-60млн, колкото сигурно са му реашните загуби от накърнения имидж.
144
3
 
18
 
! Отговори
Аз ще съдя Славуца ! преди 1 година
За чалгаризация на едно цяло поколение !
143
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не е вярно, кажи колко плати на Албена Вулева, която спечели делото срещу теб през 2006 г!!! ДА, ТИ СИ МАФИОТ, СЛАВИ, и си спонсориран от мафията, иначе нямаше да бъдеш толкова дълго водещ на това просташко "шоу" по БТВ!