14

Пенсионер

преди 1 година

Браво! ПП наистина проявиха държавническа, загриженост и отговорност към пенсионерите. Благодаря.

13

Анонимен

преди 1 година

До до 1За всичко все янките ли са ти виновни? За това ,че си ***?

12

Някой

преди 1 година

Към коментар 5, няма логика да е така. Това означава, че всички, които сега са на тавана от 1500 лв.да станат на 1710. Какъв е смисълът от таван 2000 лв.

11

Никога Бойко

преди 1 година

Цялото семейство ще гласуваме за ПП може да са некомпетентни хора но не са корумпирани политици които разграбиха България. Никога Бойко Борисов и Пеевски

10

ГЕРБ ДПС

преди 1 година

Гласувай за ГЕРБ получаваш Гешев и Пеевски за още 12 години. За това ще гласуваме за ПП може да са некомпетентни хора но не са корумпирани политици които разграбиха България

9

ДПС ГЕРБ

преди 1 година

Гласувай за ГЕРБ получаваш Гешев и Пеевски. Още 12 години. За това ще гласуваме за ПП може да са некомпетентни хора но не са корумпирани политици които разграбиха България.

8

ДПС ГЕРБ

преди 1 година

Пак ще гласуваме за ПП може да са некомпетентни хора но не са корумпирани политици като старите муцуни вече 32 години. Нищо хубаво не сме видели за този преход . На тези момчета и момичета не им дадоха време мафиотите които пряко са засегнати от законите които искат да променят. Слави излезе предател. Пак ще гласуваме цялото семейство за ПП.

7

Анонимен

преди 1 година

Махайте се киро кокорко

6

До 5

преди 1 година

Държавата като взема не пита, а като дава винаги цака яко. Аз имам същия проблем

5

гневен мъж

преди 1 година

Моята певсия е 1780 лв.Сериозно плащах ДОО десетки години/самоосигуряващ съм/.Днес беше написано,че такива като мен ще отнесаг дървото.Уеличението ще бъде на основа 1500 лв,разликата от 280 лв няма да ми се изплаща.Според дадения пример,на мен размера ще бъде 1710 лв общо.Това не е глупост,това е безумие.Значи ми намаляват пенсията,след като имам от 2021 г. решение за 1780 лв.

4

питащ

преди 1 година

Ей господине, защо минималната пенсия се увеличава 26 %, а останалите с 10 %. Кое е законноти основание за тази несправедливост. Защото получателите на минималната пенсия са предимно онези мур...гавите които нямат никакъв принос към осигурителната система и въобще не са работили. На чужд гръб и сто тояги са малко за пенсионерите които няма да получат увеличението които ще получат лицата с минимална пенсия. Един ден тези които вземате противоправни решения ще ви се търси отговорност от господ.

3

до 1

преди 1 година

няма как да му вярваш. 200 годишните янки се опитват да управляват 1341 годишна държава през посолството си :D

2

Анонимен

преди 1 година

От нашите пари, на работещите са тези пари, нали?

1

Пенсионер

преди 1 година

Защо ли на този не му вярвам........