38

БОКО-ПЕТКОВ-МИТРОФАН

преди 1 година

МНОГО ПРОРОЧЕСКИ СА ДУМИТЕ НА ВАСИЛ ЛЕВСКИ, КОГАТО БЪЛГАРИТЕ ГО ПИТАЛИ ЗА ДЯДО ИВАН ЩЕ ОСВОБОДИ ЛИ БЪЛГАРИЯ: "НИКОМУ НЕ СЕ НАДЯВАЙТЕ. АКО НИЕ НЕ СМЕ СПОСОБНИ САМИ ДА СЕ ОСВОБОДИМ, ТО ЗНАЧИ, ЧЕ НЕ СМЕ ДОСТОЙНИ ДА ИМАМЕ И СВОБОДА. А КОЙТО НИ ОСВОБОДИ, ТОЙ ЩЕ НАПРАВИ ТОВА, ЗА ДА НИ ПОДЧИНИ ОТНОВО В РОБСТВО"(по З. Стоянов). Боко клекна пред Митрофанката и й построи ударно "Балкански Поток", а конектора с Гърция забрави за 10 г. Петков направи толкова колкото Боко направи за 10 г. СВАЛИХА го. КОЙ????

37

ОБЕЩАХТЕ КОСМОСА

преди 1 година

ЗНАЧИ НЕ БИЛО ЗАРАДИ НЕКАДЪРНОСТ А ЗАЩО ХРИСТАНОВ, ПРИ ПАЧКИТЕ ОТ ГЕРБ- ИНФЛАЦИЯ АПРИЛ 2021Г- 0.6%, СЕГА ПРИ СВЕЖИТЕ И ЧИСТИТЕ ОТ ЧЕРВЕНАТА МАФИЯ- 15.6% А НА ХРАНИТЕ 35/40%- ОБЕЩАВАХТЕ ДА НИ ПРАВИТЕ КОСМОНАВТИ, А ТО САМО ЦЕНИТЕ СТАНАХА КОСМИЧЕСКИ

36

Анонимен

преди 1 година

Боко и Доган на менгемето и да връщат парите на народа!

35

Анонимен

преди 1 година

Долу мафията ГЕРБ,ДПС и ИТН!Такива удари не бяха понасяли през прехода!Ей затова народа е много беден!

34

Майора

преди 1 година

И ти Хрисанов както и просто Киро и Кокрчо се оправдавате! Вие не сте партия на промяната , а на подмяната и с тнай силно разпространената кумошуробаджанащина , може ли две фамили и половина да управляват и да няма корупция ! Свали ви алчността да вземете всичко , а прекаления светец и на Бога не е угоден!

33

Анонимен

преди 1 година

Само си представете каква лапачка е била този санитарен контрол...както едно време във вица....митничар има рожден ден...предлагат...апартамент.....ама той има 6....бмв.....има БМВ...Мерцедес......Порше....накрая с дълбока въздишка...ами да му дадем нощната смяна......Хора,на нас ние бедна фантазията,за какви пари става на въпрос...

32

Анонимен

преди 1 година

Последно Митрофанова ли ви е уволнила, Дългия или частната фирма на границата? Кой още не ви е уволнил вас бе :D

31

Анонимен

преди 1 година

Пътя на коката, трябва да е на мафията. Сега е момента за големите пари, след като през Русия и Украйна не става.

30

Анонимен

преди 1 година

Какви са тези театри?! Знаем го много добре Ванката Христанов чие протеже е и как проби в живота. И преди и сега си е една кукла на конци. Курдисаха го "новите" за да прилапат те парите от кпп-то. Нищо ново. Едни и същи господари ни разиграват вече 30 години. Накрая ние плащаме сметката.

29

перко

преди 1 година

Питам? Кой ги избира тия задръстеняци??? Чакайте дави оправя!

28

Анонимен

преди 1 година

Уж бедни пък 2 милиона българи наредени в петзвездни хотели в гърция.. не сте бедни, а сте мрънкачи!

27

Ивелин Михайлов

преди 1 година

Бай ти га. Ня наесен ще върне гербавата мафия на власт и тя ще продължи да му го набива с 300 още 12 години хехе *** народ - слаба държава - силна мафия. ГЕРБ ПОБЕДА!

26

Анонимен

преди 1 година

Мдааа, по времето на Кирчо й Кокорчо народа страшно обедня. Затова а всички пунктове за Гърция има километрични опашки.

25

Факт

преди 1 година

Падна защото не изчистихте мутрите и калинките на герб и дпс в държавните структури и те саботират и грабят все още.

24

Анонимен

преди 1 година

И не само заради това,а защото новите бръкнаха в задните части на старите(разбирай на мафията).

23

Анонимен

преди 1 година

До 27 - Няма нужда да ми я дават, аз си я изкарвам. И ни в Люлин, ни в панелка се намирам, ама не пиша глупости за средни цени в Европа.

22

Анонимен

преди 1 година

Този плевенски мазник като 20 годишен беше назначен за директор на Кирков !

21

До 26

преди 1 година

А бе ганьовец и кой от Европа е длъжен да ти дава средната им заплата да си лежиш в панелката в Люлин и да пишеш тук поток по сайтовете.

20

Анонимен

преди 1 година

До Българин 17 - "Средно цената на литър бензин в европа е 4.50лв.. за там кой е виновен бе ганчовции" ........Абе, ганьовец, ами средната заплата в Европа колко е, като се интересуваш толкова от средна цена на бензина? Не че това е цената на бензина в Европа.

19

до 17

преди 1 година

До БългаринСамо че в другите държави,когато падне барела на световните пазари,цената на бензиностанциите веднага се коригира,в България я коригират само и единствено нагоре.Да не казвам че,и там им тежи с тези цени ,въпреки че вземат не като нас примерно(1000 лв),а минимално по 1000 евро.И както всички анализатори казват,инфлацията в Европа е 8%,в България 16%(действителната е над 40%),с тенденция да стане по висока до края на годината.