9

Анонимен

преди 1 година

Косово не членува в ООН, в ИНТЕРПОЛ, ЕУЛЕКС,Съдът в Страсбург, /тази страна не е подписала Хартата по правата на човека/, няма къде човек да търси правата си. Но международната общност с удоволствие предоставя възможност на коковските власти, да преследват хора чрез посочените организации, та макар и само за отмъщение, или само за това, че са сърби, например. Кокто правят "нашите братя" в РСМ с българите. Пълна анархия и безвремие.

8

Анонимен

преди 1 година

8 Косово е било също толкова българско, колкото и сръбско - по 300 години. Само че България е имала тази земя преди Сърбия. Първа е градила там държава, защото Косово е било част от Средновековна България. Но сърбите си присвояват и догрождат българските църкви, и манастири там. Все пак, още личат следи от българщината, има малко българи в Косово и няколко автентични български села. Някои българи са приели исляма, както и в Албания.

7

Анонимен

преди 1 година

Косово е на светлинни години от демокрацията. Такова щеше да е и ако Сърбия бе признала тази страна. В Косово няма правосъдие, делата се бавят, задържат се хора без основание и като ги пуснат поради липса на доказателства, никога не им изплащат обезщетение за незаконното задържане. Съдът в Косово се влияе от политическата конюнктура и криминала. Правосъдието преди се ноблюдаваше от ЮМНИК, сетне ЕУЛЕКС, но днес никой не съблюдава как се правораздава в този балканска страна. Също катато в България

6

бондстийл

преди 1 година

косово е открадната територия от Сърбия, на която е основана американски протекторат.

5

Асоциален Примитив

преди 1 година

Каква демокрация в този руски сателит? Сърбия трябва да бъде заличена от картата.

4

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен Демокрация ли ?Затова хората изтръпват и погнусяват от демокрация .

3

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен То пък една демокрация ? Сатаната ли я измислил ?

2

Анонимен

преди 1 година

В Сърбия и демокрация, това виц ли е ? :))) Вучич възнамерява да управлява дълго време, за каква демокрация говорим ? :)))

1

Анонимен

преди 1 година

Косово е света земя Сръбска , Крим, Луганс , Донецк и Запарожие са Руски