96

Оберщурмбанфюрер

преди 1 година

До Анонимен 95 --- Откъде да ги намерят тези "правилни политици", когато знаете от историята, че България трябва да бъде управлявана винаги отвън, поради дефицит на можещи личности в политиката.

95

Оберщурмбанфюрер

преди 1 година

Рашистите да си духат борша и да спрат да се правят на много важни, защото Дамоклевия меч на глада и разрухата виси със страшна сила над главите им, вкл. и над главата на ботоксния дребосък.

94

Анонимен

преди 1 година

Точно, руснаците ще удрят по центровете за вземане на решения, България няма думата, тя е опитно поле, и те го разбират, за щастие , иначе управниците ни в личен план ще си понесат последствията, това е вън от съмнение.

93

Диана

преди 1 година

Мисля, че не е много логично Захарова да призове бълг. представители да мислят за принципа на реципрочност, който бил в основата на дипломацията, значи..Принципа на реципрочност лежи само в основите на руската дипломация, светът все повече и повече се отдалечава от този папагалски принцип, не водещ до никакво решение на проблемите - някой е наранен от теб и протестира, а ти в отговор го раняваш още повече..Така не се стига до никъде!

92

ох мамаша

преди 1 година

победа наша

91

до 105

преди 1 година

До АнонименБългария е имало хиляди години преди Русия ще я има и след нея Дори Киевска Рус е преди Москалията

90

Анонимен

преди 1 година

Мария Захарова, бих се радвал много, ако имахме такива дипломати и в България, независимо от това дали каузата и е на правилната или фашивата страна! Става въпрос за личността, а не за политическата насока! Като се сетя какви пропаднали личности са били или са на върха на държавата направо ме хваща страх за бъдещето на България, но и яд към българите, които през това време силно отъпяха и все още не са в състояние да си изберат адекватни политици!

89

Анонимен

преди 1 година

Добре, че са били лошите Руснаци за да можете сега да се наричате Българи и да я има България на картата на света!

88

Гражданин

преди 1 година

Тези съвсем се държат като господари на света?Има ли на някого да не са размахали пръст- то не бяха заплахи за скъсване на дипломатически отношения, то не бяха заплахи за ракети, то не бяха заплахи за причиняване на енергийна криза.Алооооо, вашето население гладува . Стойте си в Блатная и си яжте картошките докато ги има

87

Анонимен

преди 1 година

97 американски дипломати в БГ ама кире бъди рециброчен я ги намали преди да те изнесем с креслото от МС

86

Анонимен

преди 1 година

точно така айде сега със самолета всички посланици на ес да припадат германците пред празната тръба

85

отец Нафърфорий

преди 1 година

Пресалкаше Захарова пак е на два стакана , придържа се за дръжката на вратата , а за следващите крачки този зад нея ще отговаря ако загуби равновесие .

84

Пешо

преди 1 година

Що за нация сте??? До последната секунда преди нападението над Украйна лъгахте,че нападение няма да има. Оглушихте света,че не сте нахлували а жертвите са вече хиляди. До преди месец Лавров ни наричаше фашисти а вчера ни нарече приятели /гадост/.За най малкото нещо ни спирате енергоисточниците,подплатени с дългосрочни договори. После защо Ви мразели. То скоро май и Българските русофили ще втасат.

83

жалкопиянде

преди 1 година

Десет часа преди ор кките да нападнат Украйна, тая, на някаква пресконференция и с маниера на нискокачествета ---сти-тутка се лензеше: "Нет, не будем нападать на Украину!" Каквото и да каже - все е лъжа! През чорапите ми е!

82

gеро

преди 1 година

Бомба бомба паднала е бомба,лиохманитеее да ви е яка дупарата Варна Бургас, турция идва.Заредете си ГСМ ,купете си семки,нови маратонки, Анцунг Адидас Наик,ГСМ-като бият някои от наще да снимате Лаиф.Семки да чоплите докато доиде сеира,Маратонки като ви подгонят да бягате.Анцунг да ви е удобно като скачате.Збогом България

81

Реципрочност

преди 1 година

иска. Добре, де. Ние имаме 15 човека там, те 118 тука. ?! Руската посланичка ни нарича п.о.д.л.о.г.и., обаче ние сме нарушавали "дипломатическата практика" !? Тия хора живеят в н'еква паралелна вселена. Нахални до безобразие.

80

Анонимен

преди 1 година

Нарушихте сключения договор за газ, въпреки, че ви бяхме платили, може случайно да ви срежем тръбичката на банкянския паток, тогава отново ли ще обвинявате ЕС :)))

79

Анонимен

преди 1 година

Говорителката, бих я оваргалял едно хубаво.

78

Анонимен

преди 1 година

Прехвърлихте вината на ЕС, щото нема как да направите реципрочни мерки, ще изгубите региона, дето сте го изгубили отдавна, но посолството ви е най-голямото в БГ, явно не искате да го изгубите :)))

77

СМЕХ....

преди 1 година

НИТО ГОТВАЧИТЕ СА ГОТВАЧИ НИТО ГРАДИНАРИ И ШОФЬОРИТЕ СА ТАКИВА-- ВСИЧКИ СА РАЗУЗНАВАЧИ ТЕРОРИСТИ И ВОЕННИ СПЕЦИИСТИ !!!