50

Анонимен

преди 1 година

Кой се плаши Виновния

49

Срам

преди 1 година

Само не мога да разбера как така през времето когато ГЕРБ уж крадяха живеехме много по-добре?Явно сегашните борци против измислената корупция крадат в пъти повече и то директно от залъка на народа.

48

Реалист

преди 1 година

Единствената борба с "корупцията" която се сещам, че раздадоха едни 200 милиона на свои фирми , а не на другите ,които били "корумпирани"! За другите извращения тепърва ще разбираме! А един милиард за акумулатори, смърди та се не трае! Най-хубавото е ,че няма да се случи!

47

Анонимен

преди 1 година

този, Гюров-мюров говори глупости! Голяма борба се борили, изгърмяа на полугодието, паднаа, дет' досега уж все кьопави правителства, ама такова не се беше случвало

46

Ха ха

преди 1 година

Само за мафията говорите ,ама вие сте най големите мафиоти !

45

ГЮРО МИХАЙЛОВ...

преди 1 година

ИСКАШЕ ДА ВЗЕМЕ ЦЯЛАТА БЪЛГАРСКА НАРОДНА БАНКА..... - ТО НЕ КРАНЧЕ, АМИ ЯЗОВИР..... ШЕ СЕ ЗАДАВИТЕ, БРЕ КРАСАВЦИ....

44

бай Ламби

преди 1 година

Нищо не сте спрели бе Андрейчо!Само пренасочихте потоците да вървят по други шлангове.Затворихте едни кранове и отворихте други по които да върви корупцията.Да не се окаже само, че новите шлангове които отворихте са с по-голям цолаж и дебит от предишните.

43

Анонимен

преди 1 година

Ти си Гюро и казваш, че сте спряли кранчетата на мафията. Аз съм човек с нормална логика, разсъждавам и се питам "Щом гюровци са спряли кранчетата на мафията, значи парите, които е крадяла мафията трябва да са потекли в бюджета, цените да са се понижили и благосъстоянието на моя народ да се е повишило" Къде са парите, Гюро, след като си спрял кранчетата на мафията?

42

Анонимен

преди 1 година

Хайде стига едно и също - мафията, та мафията. То поне нещо да сте й направили.

41

Анонимен

преди 1 година

По добре пътища с няколко дупки, отколкото нищо построено!

40

Мария

преди 1 година

До 34 Чудя се А ти си неокачествим,но при всички случаи си някаква тежка диагноза ,или мошеник от класа.Да си признаят викаш,че изрезките,усещанията ,предположенията на Киро,Дамаджаната,Лена са доказателства а? Хайде изчезвай и *** да се чудиш.Боже какви немнор..мал..ни.ци се раждат в тая България

39

Анонимен

преди 1 година

А можехме да сме Швейцария на Балканите, ако ГЕРБ не бяха завзели властта през 2009 година.

38

Анонимен

преди 1 година

Не е достатъчно само да се спрат кранчетата на ГЕРБ. Трябва и цялата паcмина ГЕРБ да влезе в затвора, а на България да се върнат стотиците откраднати милиарди.

37

Анонимен

преди 1 година

Колкото и да се стараят платените трoлове на ГЕРБ, мутрите няма да се върнат на власт.

36

Анонимен

преди 1 година

Гюров, спряхте кранчето на България. Погледни цените. До сега щеше да има магистрала от София до Велико Търново ако не бяхте вие и назначения от Решетников президент. Единствения ви довод са фалшифицирани снимки на чекмеджета. Закрихте специализираната прокуратура за да запазите олигарсите, понеже те ви създадоха. Оставка и изчезнете завинаги!

35

Анонимен

преди 1 година

Спряхме кранчетата на мафията и ГЕРБ се уплашиха . . . . Не не е! Сменихме кранчетата с наши кранчета, това беше задачата ни!

34

Хах

преди 1 година

Да, ама отворихте кранчета за вашата мафия, мафията на подмяната!

33

Анонимен

преди 1 година

Кире що се криеш.

32

Чудя се

преди 1 година

Колко лесно би било, ако Просто Бочко, заедно с едно 50-100 от най-облажилите се около него ***, си признаят престъпленията, откажат се от играта, и вече някаква по-надеждна част от ГЕРБ, заедно с нов лидер на партията с набор поне от края на 70-те началото на 80-те се коалира с ПП и ДБ , за да тръгне най-накрая нашата мила изстрадала родина по път на устойчиво развитие. Ей така , заради малкото останали деца и млади хора, които мечтаят да я видят достойно заемаща полагащото й се място в ЕС

31

Анонимен

преди 1 година

Тези които никога не сме гласували за ГЕРБ.Пак няма Да гласуваме за Групировката ГЕРБ!Нещо неясно?